Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

The Alphabet Killer je natočen na základě skutečných vražd takzvaného Abecedního zabijáka v osmdesátých letech devatenáctého století. Megan Peige je policistka, která všechen čas věnuje své práci a následkem toho se u ní objeví schizofrenie, porucha, kterou trpí déle než 6 měsíců, zahrnující i jeden měsíc kdy se u ní začnou objevovat typické syndromy jako jsou iluze, halucinace, zmatená řeč, zmatenost nebo katonický stav. Meganina posedlost vede k jejímu zhroucení a vyvrcholí rvačkou při jejím pobytu v nemocnici. Nakonec ztrácí svého snoubence Kennetha a svoji práci. O dva roky později Megan znovu pracuje, tentokrát jako poradce ale její víceméně normální život skončí, když je nalezena další mrtvá dívka. Megan se pokuší najít vraha ať už za pomocí policie a nebo bez nich. (Shanshu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabé asi jako kterákoliv epizoda Kriminálky (město doplňte podle chuti), ale to ještě neznamená, že se to na to nedalo dívat. Eliza Dushku dle mého názoru ostudu neudělala a ani natočeno to nebylo zas tak špatně. Takže film který sice nikoho neohromí a znovu se na něj nikdo nepodívá, ale zas mě ňák neurazil...55% ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Další pěknej námět na zajímavý thriller, kterej je zvrzanej už od začátku. Režijně stojí film za starou belu tak i herecky. Další z filmů, který kdyby se dostaly do rukou lepšímu režisérovi, mohlo z nich bejt solidní jizda. Jediný co stálo za pozorování byla Eliza Dushku a to né kvůli jejímu výkonu.... ()

Reklama

rozbris 

všechny recenze uživatele

Eliza Dushku je atraktivní žena (lépe řečeno - sexy žena), ale to je tak všechno co je na tomto hororu zajimavého. Příběh podle skutečné události, který je nudný a ani jednou se nebudete bát, což je hlavní věc, co by měl horor splňovat. Vůbec by nevadilo, kdyby to Rob Schmidt trochu osolil...snad příště. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Našli sa telá troch znásilnených a zaškrtených dievčatiek, ktorých meno, priezvisko a miesto nálezu začínali rovnakým písmenom. To je veškerá podobnosť so skutočným a nevyriešeným prípadom (Rochester 1971-1973). Eliza nie je najhoršia (občas pripomínala brouka z MIB), film samotný je ale trošku nudný. Secondhandové rozuzlenie zrazilo moje hodnotenie a s vysvetlením niektorých detailov sa autor tiež veľmi neobťažoval. Medzi ** a ***. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Eliza Dushku, její vidiny, atmosféra, detektivní část -unylé zpracování a režie, tišší dialogy, rozvleklé tempo/// Čekal bych, že tvůrce Pachu krve se vytasí s něčím lepším. Trošku to nechápu. Vůbec celá první hodina je až na pár okamžiku dost velká zívačka ve které čekáte na to jestli se vůbec něco bude dít. Podobá se to filmu Waz, Saw, Sedm, ale jen v něčem. Naštěstí mě to z nějakého důvodu chytlo a v poslední půlhodině jsem měl problém od televize vstát abych o něco nepřišel. Ten konec jsem však moc nepochopil./// Celkem 54%/// ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama