Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

The Alphabet Killer je natočen na základě skutečných vražd takzvaného Abecedního zabijáka v osmdesátých letech devatenáctého století. Megan Peige je policistka, která všechen čas věnuje své práci a následkem toho se u ní objeví schizofrenie, porucha, kterou trpí déle než 6 měsíců, zahrnující i jeden měsíc kdy se u ní začnou objevovat typické syndromy jako jsou iluze, halucinace, zmatená řeč, zmatenost nebo katonický stav. Meganina posedlost vede k jejímu zhroucení a vyvrcholí rvačkou při jejím pobytu v nemocnici. Nakonec ztrácí svého snoubence Kennetha a svoji práci. O dva roky později Megan znovu pracuje, tentokrát jako poradce ale její víceméně normální život skončí, když je nalezena další mrtvá dívka. Megan se pokuší najít vraha ať už za pomocí policie a nebo bez nich. (Shanshu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

bourec 

všechny recenze uživatele

Kriminálek s klasickou zápletkou bez zbytečnejch kudrlinek neni v poslední době příliš mnoho.A proto i přes tady hodně nízký hodnocení musim napsat,že se mi film dost líbil.Vraha malejch holčiček poznáme až na konci,což v době komplikovanejch,a do jinejch žánrů zabředávajících kriminálek,je příjemný zjištění.A k tomu si určitě Rob Schmidt svym skvělym Pachem krve příliš kámošů nenadělal,ale stejně jako u johna Stockwella dříme v jeho osobě dost velkej potenciál.Takže já dám solidních 60%. ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

je to taková horší 3*, protože je to dost průměrné dílo. Režie je prostě hrozná, pak ikdyž Eliza není špatná herečka, tady předvedla strašně mizerný výkon. Myslím, že všichni do toho filmu dalo málo, mé hodnocení by bylo jiné. Proč tedy ty 3*, protože se mi líbil děj a dostal mě konec.! KONEČNĚ CHYBÍ HAPPY END.! ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Jednej peknej noci som nevedel spat a vybral som sa, ze si nieco pozriem, ze snad zaspim...Alphabet Killer ma o stvrtej nad ranom neuspal, dokonca ma tak zaujal, ze som ho dopozeral a vytuzeny spanok bol prec. Nejde vsak o nic prevratne, je to viacmenej klasicky podpriemerna detektivno thrillerova bachorka okorenena trochou ducharciny. ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabé asi jako kterákoliv epizoda Kriminálky (město doplňte podle chuti), ale to ještě neznamená, že se to na to nedalo dívat. Eliza Dushku dle mého názoru ostudu neudělala a ani natočeno to nebylo zas tak špatně. Takže film který sice nikoho neohromí a znovu se na něj nikdo nepodívá, ale zas mě ňák neurazil...55% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hrozně mizerně zahranej a zrežírovanej thriller. Nemá šanci zaujmout vůbec ničím, všechno už jsme mohli vidět jinde, a to v daleko lepším balení. Psychicky narušená hlavní hrdinka - vyšetřovatelka, vyvolává svým "asi-se-brzo-zhroutím" výrazem, který má nasazený alespoň polovinu stopáže, záchvaty smíchu. A to se prosím pěkně u vážně míněných filmů ze zásady nesměju. Nedoporučuju. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama