Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně koukl na Metalocalypse a musím říct, že jsem dost zklamanej. Nějaký písničky ujdou, ale většina je blití do mikrofonu a celé mi to přišlo takový průměrný. Jde o to, že jsem čekal pořádnou řežbu plnou hlášek a skvělých charakterů, ale nic z toho jsem nedostal. Byl zázrak, když jsem se zasmál jednou. Nadsázka tam je znát a někdy pobaví, ale prostě mě to zklamalo, čekal jsem něco lepšího. ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi černočerný a brutálně smrtící humor? Nemáte rádi METAL a ani se v něm nevyznáte? Pak je tenhle seriál vaší nejhorší noční můrou (i když při té stopáži možná ne). Tohle je totiž ten nejmetalovější a nejbrutálnější seriál pod sluncem ;-) Přestože jsou některé díly trochu slabší, srdce mi radí dát plný počet, protože ostatní epizody nějaké to zaváhání bohatě vynahrazují. ()

Reklama

KopTiK 

všechny recenze uživatele

Tlupa špinavejch, drnsejch metalovejch hardcore týpků, kteří hrajou ten nejtrvdší death-trash-power-grind metal a fanoušci je milují víc než své vlastní životy. Kam se Deathkloci mihnou, tam někdo zemře bestiální smrtí. Krása. Jen mě jemně otravuje to jejich stálé hledání toho nejtemnějšího, nejdrsnějšího, nejponurejšího, nejtvrdšího a nejmetalovějšího čehokoliv. (Murdefacův dárek k narozeninámy. Album natočené pod vodou...) ()

kuxik009 

všechny recenze uživatele

Jako metalista jsem měl prakticky povinost se na tento seriál podívat. Písně jsou skvělé, hodně se mi líbí zapojení slavných osobností do dabingu (Mark Hammil, Angela Gossow,...). I když je pravda, že některé epizody by si zasloužily poněkud lepší konec, a ne jen 10 vteřin před koncem to vyřešit nereálnou smrtí zloducha. Jinak to je ale vážně všechno promyšlené do detailů, hlavně děj posledních epizod. Už se nemůžu dočkat, až shlédnu The Doomstar Requiem. 4/5 ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Slušnej séroš s tématem mi blízkým možná proto dávam 4. Pro lidi co nejsou ovlivněni metalem a nevyznaj se je to o ničem, člověk nepochytí ty nuance, který sou často dost vtipný. Je to šílená kiravina, ve stylu south park. Občas jsou tam hluchá místa (občas dost dlouhá) kdy se nezasmějete protže to prostě neni vtipný, jindy ale zase momentky jak prase, doporučuju ;-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Tommy Blacha mluvil Williama Murderface původně tak, že si do úst vložil papírový ubrousek. Později se ale naučil imitovat jeho hlas i bez ubrousku. (liquido26)
  • V epizodě s názvem „Dethwater“ je možné na začátku klipu ke skladbě „Thunderhorse“ spatřit hlavu Dicka Knubblera nabodnutou na kůlu. (Corpsegrinder)
  • Nathanovo "dvojče" Kuato z epizody s názvem „Dethkomedy“ odkazuje telepatického vůdce rebelů z filmu Total Recall (1990). (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama