Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V dnešní době se v hororech mnoho originálního nevidí. Lekce umírání je výjimkou. Tak zajímavý a neotřelý příběh jsem opravdu nečekal. Připočtu-li jakž takž fungující atmosféru, několik dějových zvratů, slušné herce a poměrně strašidelné příšery, vyjde mi nadprůměrný horor, který si zaslouží 4 hvězdičky. Odečtu-li pocit, že z toho šlo vytěžit mnohem víc, a zmrvené finále, dostanu průměr ze tři hvězdy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

40 minut to je docela solidní mysteriózní horor, kterej ja za prvé hodně napínavej a za druhý skvěle dynamickej, jenže pak se to nějak posere, začne si to vymýšlet kokotský zvraty a dějový kraviny a takhle to v podstatě pokračuje až do konce a to ani nemluvim o holodebilních dialozích. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Až do určitého dobu celkom slušne napínavý a dynamický mysteriózny thriller a pokiaľ by sa nezvrhol na bezduchý démonický krvák, ktorý chce zbytočne a za každú cenu využiť (celkom slušné) triky a efekty. Napriek malému rozpočtu je po technickej stránke zvládnutý celkom slušne, herci sa snažili, no režiséra a scenáristu (už predchádzajúcej frašky 'They') by som však za toto odfláknutie poslal do niekam, odkiaľ by sa už k filmu tak ľahko nedostali. Slušný námet, bohapusto znehodnotený. 50%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný start, nápad, ale dlouho to nevydrží. Brzy je vyčerpáno a z původně solidního mysteriozna se stává zdlouhavé, překombinované nic. Těch několik opravdu velmi zábavných scén celek nezachrání a konec sraží film do kolen. Velmi slabé a nestabilní 2 hvězdy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo na začiatku vyzeralo ako zaujímavý nápad, skončilo len ako nedomyslená hlúposť. Čo sa zdalo byť originálnym námetom, skĺzlo do nezmyselného zhluku všetkého možného. S každou minútou klesalo moje hodnotenie tohto filmu. Hodne tomu tiež pomáhala aj Jaime Murray. Z tej veru herečka nikdy nebude. No a tie digitálne monštrá nemajú šancu zapôsobiť na žiadneho starého horrorového harcovníka. ** ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 2 (Borderland, Crazy Eights, Lake Dead, Mulberry St., Nightmare Man, The Deaths of Ian Stone, Tooth n Nail, Unearthed) Ničím nevybočujúci horor zo série After Dark Horror Fest. Má síce zaujímavý nápad no spracovanie bez štipky napätia ho tiahne hlboko ku dnu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál z tohoto filmu přímo kape - námět je v rámci horroru relativně originální, ovšem zpracovat ho šlo lépe, většina efektů je na úrovni, herecké výkony sice žádný zázrak, ale ani vyložená hrůza, atmosféra poměrně plytká... Zkrátka to chtělo víc peněz a více profesionality, takhle z toho zůstal jen béčkový horůrek, co zrovna nevyděsil. No, viděla jsem i horší, mnohem horší. 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mezi Deja Vu a Na hraně zítřka. Poprvé jsem viděl před deseti lety, nyní podruhé. Během filmu se mi příběh zvolna vybavoval, a když jsem si vzpomněl na všechno, skončil. Fajnová oddechovka, kde se nejde pro smrt daleko. Terminátorské paže se mění ve vražedné kosy a kromě probodávání dojde i na podřezávání. Půvabná Jaime Murrayová dělá marně kukadla na Mika Vogela, anžto ten má v srdci Christinu Coleovou, kterou čapnul a vláčí ji s sebou život po životě. Příjemná délka (žádné ubíjející dvě hodiny), slušná kemera, zábavní mozkomorové a konec jak když sekne. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +triky, tísnivá atmosféra, pointa, -špatně zpracovaný dobrý námět, scénář, děj/// Tohle je příšerná noční můra a je to taky příšerná nuda, která postrádá logiku a nebýt "Twilight" závěru a závereční pointy, byl by to úplně zbytečný film. Takhle je to jen nudná blbost./// Celkem 43%/// ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Malinká originální óda na reinkarnaci aneb jepičí život v praxi. Týpka nahání slušně udělané digitální přízraky, který ho každých deset minut oddělají, načež se hned probere do jinýho života, kterej trvá dlaších pár hodin. Dá se na to podívat, ale zázraky od toho nečekejte. 60% s odřenýma kozama Jamie Murray.... ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

I když je to film na max. 2 hvězdičky, jednu musím přidat za pěkné zpracování. Jinak, co tu máme? Tři třetiny, první videoklipová, kde se toho děje tak moc a přitom stále to samé, že je vám to za chvíli fuk. Druhá, kde se neděje nic, a tedy je vám to fuk. A třetí - rozuzlení - které je nezajímavé a divné, a tedy je všem fuk. Jako horor nula, ještě jsem se to pokoušel brát jako temnou fantasy, ale ani tak to moc nefunguje. Ale obrazově je to super, to se musí nechat, a zase až taková nuda to taky nebyla. Jen je mi ten film jako tak... fuk. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Lekce umírání nudou. Celkem solidní namět je zabitej otřesným zpracováním, topornými hereckými výkony a pro mě je film i bez napětí a stupňující atmosféry. Vše ještě víc zabíjí trapnej konec. Za sebe říkám nebrat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Radšej by som si pozrel tento scenár zrealizovaný iným Dariom a niekoľko desaťročí späť v minulosti. V objatí CGI to nemá patričné béčkové kúzlo. Pokiaľ by som mal porovnať s niečím tematicky podobným a dnešným, tak také Deviatky sú inteligentným chaosom a Lekcia umierania je neinteligentným chaosom. Hodí sa to pozerať iba po polnoci, možno vás to v nočnú hodinu bude aj previnile baviť. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

After dark Horrorfest II - 8 films to die for: Celkem jsem se těšil, trailer mě nalákal..ale výsledek. :( Na Jaime Murray se sice dívá dobře, ale ten nedomyšlený příběh je zkrátka nuda. Navíc ty filmové triky stojí za prd..škoda. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce, co chce říká, mně se to líbilo:-) Napětím sem místy zapomněli i dýchat:-) Vcelku originální příběh, dobré herecké výkony a to vše doplněno o zvuk v dts...co víc si přát?:-) 75% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Příšerky s.r.o. v lehkém hororovém kabátku s fantasy čepičkou a s rukavicemi od broučků Paula Verhoevena. Originální námět, jehož zpracování by mohlo být kapku propracovanější, ti bubáčci ale byli naprosto kouzelní. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Horor, který je ve své podstatě úplná hovadina. Začátek vypadal nadějně, ale pak teda tvůrci rozjeli své ´´umění´´ a vyšel z toho podprůmérný film, který zapadne a už si ho nemusí nikdo ani všimnout. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Cca 3,5 - 3,75* Námět je skutečně vynikající, kam se hrabe nějaké Stmívání... Celé to prostě šlape dopředu, na jednu otázku člověk dostane odpověď a vynoří se tři další, a holt těsně před koncem jsou otázky víceméně zodpovězeny a je nutno začít jednat, tudíž film přejde do akční části... Což se ale dalo čekat a naopak to díky tomu drží celé pohromadě. ()

Reklama

Reklama