Reklama

Reklama

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy. (ridomil)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

po filmu archa pravdy nebo jak byl ten nazev jsem od tohoto neocekaval nic moc. Musim uznat ze tento fil byl opravdu pecka a protoze jsem kdysi byl do stargate uplnej silenec, tak jsem povazoval za povinnost shlednuti i tohoto filmu. Velice zdarili kousek

spivo

spivo (hodnocení, recenze)

Miluju hvězdnou bránu,ale tento film mě dost zklamal. Archa pravdy je úplně o něčem jíným!

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

No myslím, že tímto filmečkem zapřísáhlé fanoušky nezklamali, alespoň mě ne :)

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Dan9K: To jsem chtěl slyšet, děkuji. Aneb efektivnost npkc.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Dudek: dokážu to vysvětlit, chyba :-) oni si moc autoři s takovými detaily hlavu nelámou :-) Symbiont je samozřejmě okolo páteře, maximálně jeho hlava je někde u mozečku a pokud si dobře pamatuju, tak ve filmu bylo useknuto maximálně temeno...

t_gon

t_gon (hodnocení, recenze)

Dudek - bych rekl ze je zde misto pro kupu spekulaci. Pokad se ti symbiont obtahne kolem michy a patere a kontroluje te, tak neni zakazano, aby si origos/klon Baala nemohl naklonovat i nejakeho jineho symbionta, kterej vyleze hlavou...

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Dan9K: Dokázal bys odpovědět na mou otázku z 04.07.2008 12:59, znalče?

Allein4

Allein4 (hodnocení, recenze)

Stargate je moje srdeční záležitost, ale upřímně řečeno, tenhle filmek by ode mne dostal plný počet i kdybych si SG-1 tak nezamiloval...opravdu velice povedené dílo a všem sci-fi (nejsem Stargateovským) fandům vřele doporučuji!

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

t_gon - v podtstae mas pravdu s nametom na treti serial, ale ta lod ma byt vraj plne automatizovana pri rozmiestnovani Hviezdnych Bran po vesmire .

Co sa deju tyka ... je este vela otazok. Napriklad je z najmocnejsich 4 ras - Furlingovia, o nich by som docela rad videl film :) Samozrejme s O`Neillom a spol. :))

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Docela potěšilo, pohodová jízda ve starym stylu. Málo RDA:). A AoT vedle toho ještě víc ztrácí.

t_gon

t_gon (hodnocení, recenze)

..::SPOILER::..
Prave ze kdyz Tokrove likvidovali Bala, tak se chlamal, ze ma venku jeste jednoho (vse by tomu nasvedcovalo) a toho odstranil Mitchell a posledni na konci taky skapal. Takze privest po case dalsiho na scenu by uz bylo opravdu nechutne drzeni se na scene...

Myslenka tretiho serialu je opet jak narazime na antickou technologii, konkretne jakousi lod, jez po galaxii rozmistovala brany. A na tu lod se dostaneme jaksi pomoci drive diskutovaneho 9. symbolu a s tou lodi by asi melo pokracovat dalsi osidlovani ci zkoumani galaxie... Neco v tomto stylu, pac antikove kdysi lod nechali, pac moc makali na povzneseni... Nevim, ale zni to strasne... divne! (:

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Jj, souhlas, pokud něco o tom novém seriálu víš, rozvěď to. Jak moc je vlastně pravděpodobné že bude?

KarelR

KarelR (hodnocení, recenze)

Já jsem toho o tom třetím seriálu zatím moc nečet. Jenom vím, že maj nějakej nápad. Kdyžtak to rozveď ;)

!!! SPOILER !!! Na mě ten konec Continua právě působil spíš tak, že někde může bejt úplně klidně další Ba'al, proto mi to nepřipadá jako nějakej typ uzavření. Ale už bych to neřešil :)

t_gon

t_gon (hodnocení, recenze)

Kajo, v tomhle mas recht, ja to spise beru z toho hlediska, co nam kterej film nabizi. Jasne ze prisli oba filmy po 10 serce, ale oba vime, ze je to jen proto,pac jim neodklepli 11 serku a Orije bylo potreba nejak ukoncit. Takze jo, oficialne Archa uzavira celej serial, ale kdyz to vemes do podrobna, tak Kontinuum je jiz s vyrizenyma Orijema a nyni i vsema Balama a goauldama a tudiz by se tohle dalo povazovat za presny FINISH. ;)) A co rikas na myslenku tretiho serialu o "osidlovaci lodi"?

KarelR

KarelR (hodnocení, recenze)

Tomáši, Archa byla vydávána za ukončení seriálu právě proto, že uzavírá Ori linku, která v tu dobu hrála prim. Neříkám, že nějak uzavírá celej příběh SG-1, ale ten teda rozhodně neuzavírá ani Continuum :)

t_gon

t_gon (hodnocení, recenze)

Kajo, Archa ukoncila Orije, ale Bal a banda Goauldu se porad po galaxii producirovala. I kdyz je fakt, ze Continuum mohlo prijit tesne po Dakare.

A myslenka tretiho serialu, ktery by mel mit zelenou dle uspech filmu a pate serky Atlantis je vcelku... weird. Sice je to jine, ale porad divne. ;)

KarelR

KarelR (hodnocení, recenze)

Ano, tvůrci se určitě budou pokoušet o další filmy, tudíž nějak nechytám ty výroky o tom, že je Continuum nějaké zakončení těch deseti let seriálu. Když už, tak tím zakončením byla Archa pravdy.

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

lord_styx: tak to je jenom dobře, třeba se tvůrci vytasí s něčim originálním a v SG doposavad neviděným, což by mě konečně mohlo donutit aspoň ke čtyřem hvězdám :)

UN

UN (hodnocení, recenze)

to je pravda nie som nato odbornik budes si musiet pockat na niekoho zbehlejsieho

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

To ale přeci pleteš dvě různé věci dohromady; nositele a hostitele. Jaffové dostávají malé larvy goa'uldu do břicha, ale v podstatě nejsou propojení. Goa'uld tímhle způsobem pouze dospívá.

UN

UN (hodnocení, recenze)

no ono to poriadne nebolo vysvetlene je viac miest kde sa moze zdrziavat u jafov to je v bruchu u normlanych ludi by sa to malo chytit niekde v zadu na krku ked to chcu vyoperovat ako to bolo s tym vojakom nakoniec to odstranili ale asi usiel do mozku a taktiez v tomto diely to vyberali cez hlavu

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

davac: Něco takového bylo i v první řadě, jenže tam snad symbiont nevypadnul. Hlavně nechápu jak by mohl jen tak vypadnou vzhledem k způsobu, kterým je v těle uchycen. Přece nesedí na mozku...

UN

UN (hodnocení, recenze)

asi to bude tym ze schranka zomrela tak, si chce najst novu tak isto to bolo v povodnom filme ked chcel {nepamatam si teraz uz na meno} jeden vojak ujst branov spat tak mu to prepolilo hlavu a symbiont vypadol aspon sa mi zda.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Může mi někdo vysvětlit, proč po useknutí kousku hlavy hostlitele symbiont vypadne?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama