Reklama

Reklama

Recenze (8)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Bonus Bleache, který nikam neposouvá děj, žádný vývoj postav, nezajímavý příběh, nezajímavé souboje. Příběh spočívá v tom, že se odněkud vynoří silný zlý šinigami a je třeba ho sejmout. Dokonce do reálného světa vyrazí pár kapitánů, Yoruichi, Soi Fong, Renji... A to je vlastně vše. Ani rozumný fanoušek Bleache o nic nepřijde. Zarytému to stejně nerozmluvím. To Hitman: Účel jsem pochopil, ale nepřijal. Posunutí děje jsem neočekával a důvod toho, proč se o tom rozepisuji, spočíva prostě v tom, že by mě bylo líto někoho, kdo by ho náhodou očekával. Co jsem naopak očekával, byly skvělé souboje. Ale IMHO se mi jich nedostalo. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené OVAčko...badass záporák a navíc se do reálného světa podívá i ultimátní bitkař Kenpachi (sice toho moc...whatever). A Subjektiva fakt nechápu...jak může od OVA očekávat posunutí děje, když seriál v té době (i v této době) jede na plné obrátky...whatever na druhou (asi nepochopil účel OVA u těchto "nekonečných" anime). ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Všechno je v pořádku, objeví se záporák, Ichigo se mu postaví, ale prohraje, přijdou posily, posily se snaží, ale prohrají, Ichigo je tak zraněn, že skoro umře, prohodí "ještě nějakou sílu mám!", hodí Bankai a totálně přemůže protivníka, všichni jsou šťastní, konec... Typický DBZ děj. Akorát v Bleachi to nevypadá ani moc dobře... Ztráta času. 25% ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč by tahle OVA měla být hodnocena tak špatně. Podle mě splňuje narozdíl od té první všechno, co má. Příběh sice neposouvá - to by ani 'bonusová' OVA neměla, ale je dobře nakreslená, je v ní k vidění 5 kapitánů a 3x bankai o_O. ()

Abbadon. 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl a opravdu sem se bavil :) njn Toushiro je prostě nejlepší kapitán a rozhodně mě nikdy neomrzí :) ()

Reklama

Reklama