Reklama

Reklama

Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters

Trailer

Obsahy(1)

Celovečerný film s postavami kultového animovaného seriálu pre dospelých, v ktorom stretneme všetky postavy, ktoré sa objavili v seriáli. Celý príbeh sa točí okolo stroja na posilňovanie - Insanoflexu, ktorý si Shake kúpil. Ibaže im chýba jedna časť, bez ktorej sa nedá použiť. Preto sa ju vydajú hľadať a po mnohých neúspechoch ju aj získajú. Vložia ju do stroja a ako prvý sa stroj rozhodne vyskúšať ich sused Carl. Ibaže len čo začne cvičiť, stroj sa zmení na obrovského kovového robota. Ten neustále tancuje a popritom ničí celé mesto a kladie vajíčka, z ktorých sa vyliahnu ďalšie stroje. Shake, Frylock a Meatwad sa rozhodnú zachrániť nielen svet, ale aj Carla, ktorý sa stal súčasťou robota a teraz musí neustále cvičiť. Popritom všetkom ešte navyše zistia, kto je ich otcom. (pivo)

(více)

Recenze (31)

Matty 

všechny recenze uživatele

"You've got a VCR in the back of your head?! It's like David Cronenberg all up in here" Wooooooooooow!!!! Celé to začíná boží znělkou, kterou by měli pouštět v každém kině před každým filmem („Vaše peníze jsou teď naše peníze a my je utratíme za drogy!“) a než jsem se stačil rozkoukat, kdesi v Egyptě mezi pyramidami explodoval obří mechanický pudl, načež následoval alternativní pohled na americké dějiny, kde Abrahama Lincolna zabili agenti CIA. Parádní rozjezd, nemáte absolutně šanci to rozdýchat a už je tady další smršť těch nejabsurdnějších magořin. Brzy mi vůbec nepřipadalo divné, že sleduji mluvící pytlík hranolek, mléčný shake a hroudu rozemletého masa, jak pronásledují obrovský posilovací stroj vymknutý kontrole. Neviděl jsem jedinou epizodu seriálu, jenž stál na počátku všeho, ale trailer vypadal dostatečně ulítle, abych se zhlédnutím tohoto nekompromisně pojmenovaného bijáku dlouho neotálel. Rozhodně nelituji. Humor lze nazvat inteligentním jen zřídkakdy, povětšinou je vulgární a stupidní, ale pořád zatraceně vtipný. Vtípky jsou vedle sebe naházeny víceméně nahodile, příběh absentuje a vůbec to nevadí, dovoleno je úplně všechno, žádný řád zde neexistuje. Velký levitující vodní meloun, jednorožci tančící na rap obří pavoučice, dvě osmibitové postavičky specializované na kradení nábytku – nevím, co hoši hulili, ale dobrou zprávou je, že vy to hulit nemusíte, sledování Aqua Teen vám to nahradí. Co oceňuji – tvůrci jenom málokdy někoho či něco parodují a vtipy se snaží čerpat odjinud. Nevím, jak bych popsal animaci. Byla ošklivá, ale takovým šíleným způsobem, až byla děsně cool. To samé platí o soundtracku sestávajícím z písní jako Cut You Up With a Linoleum Knife nebo I Like Your Body But I’m Not Gay. Ušil jsem na sebe boudu, když jsem v komentáři k Divokým vlnám napsal, že takový film tady ještě nebyl, protože film jako Aqua Teen tady tedy ještě rozhodně, ale rozhodně nebyl! K mainstreamu má Aqua Teen ještě mnohem dál než celovečerní South Park nebo Team America a jeho humor jistě nebude sedět každému. Je to bláznivina na jedno zhlédnutí, kterou rádi doporučíte kámošům a sem tam z ní možná ocitujete nějakou hlášku („Like being at the Vietnamese Butcher!“). Nic přelomového, žádný zázrak, žádný mozek, samá sranda. 75% ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $750,000Tržby USA $5,520,368Tržby Celosvetovo $-Tržby za predaj DVD v USA $12,290,308 //počet predaných kusov 560,998 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ano je to proklatě vtipné... místy. Ovšem většinu stopáže se to snaží být tak strašně "cool" a "proti proudu", až je to spíše na škodu. Značně nedotažený megamix spousty nápadů. Jsou zde naprosto geniální gagy - o tom nemůže být sporu, jenže krom nich je zde spousta trapných vtípků i zcela hluchých pasáží. Tady prostě byl potenciál na kultovní animák, jenže výsledek je někde na půli cesty. Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theatres je nekonzistentním slepencem gagů, nápadů, revolty a prostě všeho co vás napadne. Celé je to naprosto bez děje a plyne to odnikud nikam. Za vidění určitě stojí, ale chuť zhlédnout ho po čase znovu ve vás nezanechá. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pár minut po stylovém uvítání začne být jasné, že nic víc, než slibovala premisa a trailer, už nepřijde. Hranolky, shake a masová koule zastavují nepojmenovatelné cosi a pomáhá jim v tom dvojice vánočních stromečků a nadržený robot. Hořící kuře svoje vystoupení z traileru už překonat nemohlo, a tak je v tomto případě spíš jen povinností a zklamáním. Ale i když remcám na všechno kolem, tak musím uznat, že pár vyvedených absurdit se ukáže. Na víc než několik mírných zmatených úsměvů to ale nestačí. 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne nejuchylnejsi a nejsilenejsi animovanej film, jakej sem kdy videl. Jelikoz neznam serial, tak jsem absolutne netusil, co me ceka a tvurci to od prvni minuty rozjeli ultimatnim zpusobem, kdy tam slehaj jednu scenu za druhou a co na tom, ze to spolu vubec nesouvisi a proste tam jen sekaj napady, jak je zrovna napadnou. A to uz vubec nemluvim o tom, ze v hlavni roli jsou pytlik hranolku, napoj a mlety maso. Pak se sice dej trochu zklidni a je tu neco jako pribeh, ale co si budem povidat, stejne to je desna magorarna a jde tu o to, ze se posilovaci stroj vymknul kontrole, do toho hromady hlaskujicich uchylnejch postav, sem tam naka sprostarna a naprosto uchylackej smysl pro humor. Ke konci uz to sice pusobi lehce natahovanym dojmem a animace neni z nejlepsich, ale je to proste desnej kotel. A nezapomente: Nevytahujte svuj penis v kine, pokud to neni nezbytne nutne. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Hodne uletená záležitosť ale pre mňa ako prvé stretnutie s týmito postavami (kelímok, balíček hranoliek a nejaká neidentifikovateľná guča) to bol doslova nepochopený vtip. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Mne se to celkem libilo...uznavam, ze na tom ma asi zasluhu ta lahev Bohemky, co jsem behem toho vypila... Berte to proste jako doporuceni... Mnohem lip se potom vzijete do hlavnich postav... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Neskutečně uhozený animák, který spousta lidí asi jen horko těžko stráví, jelikož humor v něm je hodně bizarní a některé vtipy nestravitelné snad i pro otrlé fanoušky South Parku. Mně ale tahle šílenost v hlavní roli s mluvící masovou koulí, shakem a pytlíkem hranolek dokonale sedla. Bavil jsem se skvěle a jsem rád, že jsem tenhle film přežil ve zdraví. 80% ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem teda doopravdy ještě nikdy neviděl! Neuvěřitelná jízda, která je nekonečně vtipná a navíc úplně mimo. Geniální gagy a humor tak absurdní, až to mlátí dveřma. Tohle se ani nedá vyprávět, to se musí vidět! Extra vtipná záležitost, ovšem ne každýmu to musí sednout. Třeba ta pavoučice v plínách zpívající v pekle rap pro karamelový jednorožce už byla moc i na mě... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slepenec scének tu více, tu méně vtipných (ty převažují), absurdního stylu humoru, kde na nějakém příběhu nezáleží, vše se může stát, bláznivost a heavy metal především. Na celovečerní film je to ale slabé. Chvílemi to připomíná pokus o jakýsi South Park, ale pro blázny. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ten hudební nářez na začátku a následovné přesunutí do Egypta před miliony let nasadily filmu ďábelsky vysokou laťku, kterou se nepodařilo udržet po celou dobu, ale smál sem se pravidelně až do konce. 75% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Strašná ujetost. Taková spíš animovaná Troma, než něco na způsob South Parku. Zpočátku jsem se toho teda dost vyděsil, protože ta úvodní metalová scéna mi přišla spíš trapná než cokoli jiného, ostatně jsem stejný dojem měl ze všech hudebních scén co tu byly, ale mimo ně to překvapivě docela ušlo. Pár dobrých scén a hlášek se tu objevilo, i některé ty drsné absurdní nápady se mi líbily a na jedno zhlédnutí to nebylo špatné, ale znova to vidět nepotřebuji a navíc i těch trapných a fekálních scén tu nebylo zrovna málo. Jen mě ještě zaskočilo, jak to celé bylo strašně zmatené, ale když mi potom došlo, že to je záměr a že to vůbec v ničem nemá dávat smysl (stejně jako Troma), tak už jsem to tak i dokázal brát. Slabé 3* ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nevkusný pokus o animovanú komédiu, snažiaci sa parodizovať paródiu. Lenže keď ani raz sa nezasmejete žiadnemu gagu, ktorý akože má byť ne-priamočiary, je to na komédiu povážlivé. A animácia je ako keby robená na kolene. Hodnotenie: 45% ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek s naprosto uhozeným dějem, spoustou komických situací, originálním příběhem. Dobře jsem se pobavil. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Mám několik výtok. Teda ne výtok, ale výtek. Hned od začátku jsem měl dojem (ne, věděl jsem), že tento film je určitě vyvrcholením nějaké seriálové hemeroidnosti. Seriál samotnej neodsuzuju, protože jsem neviděl, ale tohle se jenom hemžilo trapnejma pubertálníma vtípkama většinou bez nápadu a bez humoru. Sem tam nějaká hláška se povede. Přitom samotnej nápad není vůbec špatnej a vypadá fakt ulítle a některý postavy jsou o dobrém nápadu. Ale po chvíli začne pořád stejnej druh humoru nudit (humor sexuální, anální, pohlavní, blitký, břitký, dělající z postaviček idioty, nepovedenej černej, nepovedenej morbidní, kameňákovitej atd.). Tvůrci se nám pravděpodobně snaží vtlačit všechny oblíbené postavičky ze seriálu, ale já je vůbec neznám, takže jdou kolem mě v rozbahněné příkopě. Profil typického spokojeného diváka by mohl být asi takovej: mladistvý chlapec uznávající rebelii proti všemu, poslouchající rock a metal, s nepříliš vyvinutým iq, oblíbeností v popkulturních odkazech a pod vlivem okolí podléhající hlasitému smíchu, aby nebyl za divnýho. Já se na to díval sám a fakt jsem se skoro nezasmál. ()

Libuška 

všechny recenze uživatele

Že je Vesmírná Odysea složitá na pochopení? U tohohle filmu to platí dvojnásob... Vřele doporučuji k lahvi jakéhokoliv solidního vína!:) ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Jak popsat film, který není ani tak divný, jako že sám o sobě působí jako pěkná pí**vina. To co očekáváte po shlédnutí traileru vám zamíchá pořádně bránicí nebo v druhém případě začne systematicky likvidovat zdravý rozum (hořící kuře, ufoni tvarů ohlodaných vánočních smrků, sexuchtivý robot, aerobic tančící obří stroje likvidující město… WTF… a mnohem více, třeba hořící kuře). Absolutně nesourodá směsice narážek, odkazů a tuna gagu. Když přistoupíte na "tento" druh zábavy, můžete být buď mile překvapeni (pro mnohé se to jistě stane kultem jako Team America), jiní to zatratí. Neb muže byt někdo potěšen "průměrem" jako já. Každopádně si myslím, že to stojí za těch pár strávených minut... ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem neviděl a film je taková šílenost, že to dohánět nehodlám. Absurdita mi ani nevadí, ale spíš nedostatek opravdu dobrého humoru. Podle mne celkem ztráta času. ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jo je to sice p***vina, ale taková jaká se nevidí a měla by se vidět. Koneckonců kde jinde uvidíte jako hlavní hrdiny shake, meatball a hranolky (nepočítám alternativní postavy water melon, posilovací nástroj, 2D postavičky atd.). Vše důležité bylo řečeno nejblíž je asi South park, ale tenhle film jde ještě dál, sakra dál. Naštěstí je kratký takže to rychle uteče a nehraje si na nic vznešeného. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina. Tvůrci se patrně nejvíce snažili nebýt jako ostatní. Jednoduchá, ale multistylová animace. Ten, kdo neviděl seriál, bude mít těžší rozjezd při pochopení, o co vlastně jde. Velká představivost je vítaná. Když se centrem života a posedlostí stane posilovací přístroj, pak je všechno možné. ()

Reklama

Reklama