Reklama

Reklama

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

  • USA Ultimate Avengers (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1945, druhá světová válka vrcholí. Nacisté se spojili s mimozemšťany a odpálili jadernou střelu na Washington. Kapitán Amerika se obětuje, aby zachránil svou vlast, ale končí uvězněn v hlubinách oceánu. Současnost. Generál Fury a vládní organizace S.H.I.E.L.D objevují dávno ztraceného hrdinu právě včas, aby mohli sestavit tým schopný ubránit Zemi před návratem mimozemšťanů. Kapitán Amerika, Iron Man, Hulk, Thor, Černá vdova, Wasp a Giant-Man se stávají superhrdinskou skupinou Ultimate Avengers. Inspirací animáku je úspěšný komiks The Ultimates od scénáristy Marka Millara (Wanted) a kreslíře Bryana Hitche. Odkazuje k němu novinová fotografie v posledním záběru filmu. Tato dvoustránková kresba se objevila v jedenáctém sešitu série. (snook)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový kreslený film o super-hrdinech od Marvelu, které čím dál více v poslední době známe z komixových filmů. Od začátku do konce se nese v akčním stylu a většinou si drží tempo a nestihne nudit. Kapitán Amerika, Iron Man, Pym, Wasp, Thor a Bruce „doktor Banner jako Hulk, na kterého nikdo nestačí, ani dohromady, jedině s pomocí séra. Po Superman: Doomsday a Batman: Gotmah Knights další stejně laděný snímek, který mě bavil a trošku vrátil do dětských let, kdy jsem na Supermaxu sjížděl stále dokola kresleného Spider-Mana ;-) Musím ještě shlédnout kresleného Iron Mana a dvojku Ultimate Avengers. 7/10* ()

Const.ex 

všechny recenze uživatele

Hodně špatně natočený animáč!! Děj o ničem. Hrdinové se střídají jak na běžícím páse.. ať se jdou pánové z Marvelu přiučit třeba na takovém "Gothamském rytíři". To byl animák! Tohle je žalostný pokus.. P.S. - ty dvě hvězdičky jsou za plné dekolty hrdinek.. nebýt ani toho tak bych to po 10 minutách vypnul :-) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Toto je skvělé zpestření pro fanouška komiksů a snad každý z toho musí být nadšený. U mě je nevýhoda, že jsem to viděl až letos, tedy až po skvělých filmech a seriálech z dílny Marvel studios, obzvláště musím zdůraznit seriál Avengers : Nejmocnější hrdinové světa, se kterým jsem si to v duchu chtě nechtě musel srovnávat. Animace je skvělá a perfektně mi sedla, problém mám jen s několika postavami. A to především s Hulkem, který se mi hodně nelíbil a taky trošku s Thorem, jinak byli všichni vyobrazeni celkem obstojně. Co se týče charakterů jednotlivých postav, tak ultimates skoro neznám, nevyznám se v jednotlivých rozdílech mezi původním komiksem a proto pro mě bylo chování některých postav překvapující, obzvlášť, když je v EMH vykreslili jinak. Problémy jsem měl hlavně s Thorem, kterej pořád jenom něco mlel o Asgardský kultuře a vůbec nechtěl spolupracovat (ovšem pak jako by se změnil a šel bojovat). Hank Pym byl vyobrazen jako arogantní pitomec, stejně tak i Tony Stark, ale u toho to má tak být. Naopak největším překvapením byl Kapitán Amerika, který je přirozeným vůdcem a tak to má být, tady by se měli inspirovat filmaři. A nyní se dostávám k hlavnímu problému. Je jím Thorovo kladivo. To, že to vlastně není kladivo, ale něco mezi kladivem a sekerou, to bych ještě hodit za hlavu dokázal. Ovšem kamenem úrazu byla scéna, kdy Hulk zvedl kladivo(!!!) a mrštil ho po Thorovi! Pak ho uzvedl znovu, jako by vážilo třeba 500kg, ale jakoby stačila dostatečná síla, kterou Hulk bezesporu ovládá. Jak jsem psal, Ultimates moc neznám, ale tohle je naprostá blbost! Kladivo je začarované Odinem, nikdo nikdy v komiksech kladivo nezvedl, kromě Red Hulka, ovšem ne za běžných podmínek, které panují na Zemi. Útěchou mi je jen to, že to nedělali animátoři v Marvelu, jelikož studio ještě neexistovalo. Abych to tedy shrnul, takže krom pár drobností je to zábavná podívaná a budete si užívat shody i neshody jedné z nejslavnějších skupin Marvelu - Avengers...90% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Severní atlantik 1945 a zdařilá válečná scéna vás navodí na akční náladu. Naštěstí je pak ve stejném rytmu i celý film. Kresba mohla být lepší ( závěrečné titulky to dokazují ), ale viděl jsem i spoustu horších. Otázka života Supervojáka zaznívá od začátku snímku. A ještě jedna otázka. Pomáhali Německé říši mimozemšťané? Jsem opačného názoru. Miluji to prolínání všech postav: Hulk, Kapitán Amerika, Stark Interprises, a přidá se i Thor, ale trochu později, zdolával kance z Altheimu. Zato Hulk se nám rozjel. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

První část animované Marvelácké týmovky nedopadla špatně, ale taky nedopadla tak epicky a tak silně jak jsem očekával. Zdejší hodnocení v podstatě odpovídá výsledku. Je to dáno hlavně pomalým rozjezdem, kdy se lehce seznamujeme s našimi heroes a tvoří se samotný tým Avengers, přitom to ale mohlo být podáno záživněji. Konečná patnáctiminutovka v režii Hulka vs. zbytek týmu je opravdu chuťovka, ale za celý film je to jediná pořádná akce, na což nejsem u animovaných adaptací zvyklý. Navíc se na konci v podstatě vůbec neřeší hlavní problém. PS: zbytek se řeší v druhém díle :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama