Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Emmy se stěhuje do nového domu. Dívka cítí velkou nechuť k tomuto místu. Její strach nechápou ostatní členové rodiny - postižený bratr. matka nežijící v realitě a výbušný otec. A dívka se tak pomalu uzamyká do sebe. Jednoho dne, kdy byla sama na půdě nenáviděného domu , je brutálně napadena někým, kdo vypadá úplně stejně jako ona. Strachem posedlá Emma zjišťuje, že ji pronásleduje její dvojče a nedovolí ji, aby opustila dům. Dívka upadá do paranoe a začíná podezřívat své rodiče o praktikování satanských praktik Wicca, které dovolují navrátit mrtvé mezi živé. Jediná osoba, které může věřit, je mladý policajt, který ji pomáhá zjistit pravdu. A část pravdy opravdu vyjde najevo - Emma měla sestru, která umřela hned po jejím narození . Jestli rodiče opravdu uzavřeli pakt se zlem, aby mohli získat ztracenou dcerušku, tak dívka Emma už nemusí dům opustit živá! (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (14)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mladá dívka Emma se hodinu a půl s vystrašeným/zvídavým pohledem pohybuje po domě a vídá ducha, který vypadá přesně jako ona. Ve spojení s faktem, že Emma nepobrala zrovna velké množství krásy a působí značně nesympaticky, nám vyjdou dvě slova - ubíjející nuda. Příběh i jeho vyústění jsou naprosto tuctové, lekačky nefungujou a dívka-hrdinka občas působí nepříjemněji než dívka-duch. Podívejte se raději jenom na plakát, protože ten je na celém filmu nejhezčí. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak strašidelně zněl název filmu v polštině STRYCH (česky Půda) , The Attic.... a taková to byla nudná hovadina. Opravdu, herečka hlavní role nepůsobila dobrým dojmem, kolo bych o ni neopřel, prostě jední slovem : "šereda".....a ona měla ještě tu drzost se chovat jako krásná dívka od které muži chtějí jen jedno a to sexuálně ji využít! Ke všemu kolem ní lítá mongoloidní bratr, odporný otec, bezduchá matka a tohle všechno v jednom domě. Jo zapomněl jsem, měl tam být duch....prý hrozné, strašidelné, děsivé monstrum... :-) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Iba ďalší z množstva duchárskych príbehov zasadených do "strašidelného domu", kde z toho ľuďom prepína. V tomto prípade však vôbec nejde o obyčajný film! Ale o extrémne nezáživný pokus, ktorý pôsobí, že bol vyrobený počas prestávok v natáčaní Doktorky Quinnovej a ktorý po celý čas strašne nudí. Takže snáď postačí krátky sumár: otrepaný príbeh, dementné postavy, televízna kamera, zaostalý vizuál, otrasní herci a všadeprítomná nuda. Napriek tomu dám 1 hviezdičku; za pár náznakov scary scén a za miestami takú priblblosť, až som sa na tom nasmial. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zrcadlo, zrcadlo, pověz mi, kdo je na světě nejhloupější..? Tohle je zbytečné a předvídatelné na stovky metrů filmového pásu dopředu. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Snad si ani nevzpomenu, kdy naposledy jsem viděl něco tak neskutečně blbýho, průhlednýho a špatně zahranýho. Tohle je na roztrhání režisérský průkazky. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No, biedne teda dopadla Mary Lambert, od sympatickeho hororu Hrbitov Mrtvych Zviratek klesla az k tomuto. Takmer vsechno je spatne, herecke vykony otrasne, atmosfera ziadna .. strata casu, cely tento film : 5 % ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně to nepřišlo tak katastrofální. Dokonce si myslím, že co se týče téhle tématiky, to bylo i docela dobré. Tedy samozřejmě jen po obsahové stránce - kamera byla otřesná a herci amatéři. Ale do poslední chvíle jsem netušila, co mám čekat od konce. Kdyby to vzal do rukou někdo schopný, mohl z toho vzniknout vcelku povedený psycho horor. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli tady nevymýšlím nějaké nové slovní spojení, ale nazval bych to takovým příjemným oddychovým horůrkem. Zvědavost to ve mně probudilo, párkrát jsem se lekl (i když málo), takže rozhodně zasloužené dvě hvězdičky. ()

PB2 

všechny recenze uživatele

No...tak takhle tedy rozhodně ne. Celý film jsem si nebyl jistý, kde a kdy se to má odehrávat. Děj se nepohne z domu, kde na hlavní hrdinku útočí duch, kterého si nikdo jiný nikdy nevšimne - kupodivu pro něj není problém proniknout do domu, ale hrdinka nemůže z domu odejít, protože by jí duch venku ublížil. Zmínil jsem, že duch vypadá jako ona? A že provádí docela strašidelné "Silent Hillovské" pohyby? A co to tajemství o její sestře - dvojčeti? A ty Wicca kouzla (neplést s Wikipedií)? Pokud Vám to zní dohromady dobře, tak věřte, že to ve filmu je a přesto je to hrozná nuda. ()

deanmo odpad!

všechny recenze uživatele

Viac som sa vydesil keď ma zobudilo vlastné chrápanie počas sledovania filmu ako hororové scény v ňom. Tak úbohý horor som snáď nevidel. Niekedy mi pripadalo, že sa točí nový diel Scary Movie ... ()

PORTER44 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina,nevydařený pokus o jaký si duchařský horor s příšernou herečkou v hlavní roli,vlastně všechny herecké výkony byli hrozný včetně jejího retardovaného bratra. ()

Reklama

Reklama