Reklama

Reklama

Putování s dinosaury - Monstra pravěkých oceánů

(seriál)
  • Česko Procházky s dinosaury: Mořské příšery (více)
Velká Británie, 2003, 1 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Režie:

Jasper James

Scénář:

Jasper James

Hudba:

Ben Bartlett

Hrají:

Michael Davis, Nigel Marven (průvodce)
(další profese)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Již potřetí nabízí BBC divákům svou představu o pravěku. Její odborníci na počítačovou animaci spolu s paleontology vytvořili neuvěritelně přesvědčivé repliky obyvatel pradávných moří. Do jejich světa se vydává osvědčený a nebojácný zoolog Nigel Marven a jeho filmový a technický štáb. Nigel nebude tentokráte sledovat dinosaury na pevnině, ale sestoupí pod hladinu, aby se podíval, jak žijí jejich předchůdci - pravěké, a dosti nebezpečné, ryby a plazi, kteří si s nimi příliš nezadají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Keď som to videl prvý raz, zaújimalo ma to. Teraz, keď uvidím ktorúkoľvek časť, hneď ma napadne hodina biológie, čo koniec koncov tiež nie je zlé z nostalgického hľadiska :) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Dobré je to, že je tu změna prostředí na oceány a jsou tu různé geologické období. Nejlepší ze specialů BBC Putovaní. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Zoolog Nigel Marven radšej nech robí dokumenty s opicami ako si vyberajú hmyz zo srsti. Veď celý dokument tam akurát tak ničil, nie pardon musím takto, kurvil ho. Fakt nechápem to hodnotenie. Zbožňujem dinosaurov a mám rada morské "príšery" ale tie herecké výkony a maximálne nepodstatné trápne hlášky (veď ako by podstatné mohli byť keď žiaden Megalodon, ktorý by ho ohrozoval tam nebol všakže) sa nedali vydržať. Ak som počas tých troch dielov neprevrátila tak 100x očami a nepovedala si, že bože to je kretén, tak ani raz. Ako vážne? Vás bavili tie trápne zábery ako používa dýchací prístroj (niekoľkokrát)? Keď všetci vieme ako to bolo naozaj a stačilo spomenúť raz, že v tej dobe sa tam mohlo ťažko dýchať pre človeka... Alebo tie debilné hlášky, ako "Vydesil som sa" No jasné, skoro sa až zdalo, že si sa od strachu posral Nigel, lebo okolo teba plával počítačový žralok. "Dúfam, že sme získali nejaké zábery." Ale určitéééééé.... Som schopná zlým dokumentom o dinosauroch prilepšiť, ale tomuto by som neprilepšila ani o jednu hviezdičku. Bolo to trápne, takisto aj ten s dinosaurami a Nigelom, ten som však nevidela celý a ani si ho nepozriem. Keby celý dokument je to rozprávané tak, že čo keby... ale oni nám to podávali, že áno presne takto to bolo a basta. Lebo som tam bol a naozaj som cestoval časom. Degeš. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Velmi podobné Prehistorickému parku bez rušivých přenosů do současnosti. Nigel Marvin je prostě hračička. Další 3D chuťovka na odpoledne. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Žily tady, už nejsou. Jednou to čeká i lidstvo. Baví se dvě planety. Jedna si stěžuje, že je napadená homo sapiens, druhá ji konejší, neboj to nebude moc dlouho trvat. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Nigel to celé úplně zničil...působí tam jako pěst na oko a jeho komentáře jsou neskutečně hloupé. Jinak to mohl být krásný dokument, ale takhle se z něj vyklubalo jen čekání, jestli Nigela něco sežere nebo ne. Bohužel... ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Jako milovníka tajemných moří a hlubokých oceánu mne tento neobvyklý pohled na pravěká zvířata skutečně uchvátil. Nic méně, infantilní průvodce tuto zajímavou podívanou nepříjemně rušil. Přihlouplé projevy, dětinské chování a americká teatrálnost, zde opravdu obtěžovaly. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

BBC točí bezkonkurenčně ty nejlepší dokumenty na světě, opravdová lahoda sledovat oživlá monstra tisícelet po jejich vyhynutí. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Nigel Marven dostal poslední šanci a využil ji. Technika šla dopředu, animace je o krapet lepší, informace aktuálnější a zajímavější. Záběry povedené. Přesto se pořád jedná o pseudodokument a na originální sérii Putování s dinosaury s Branaghem to nemá! PS... fakt se nehodí, aby dokument od pravěkých monstrech dabovala ženská... ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Marven se opět vrací do minulosti a opět moc neřekne. Vše co bylo řečeno v třech dílech se dalo shrnout i do jednoho třiceti minutového. .... HODNOCENÍ: 67% (3*) ()

Nach 

všechny recenze uživatele

BBC opět dokazuje proč mám tak rád jejich dokumenty. Mají slušný rozpočet, scénář a řadu zajímavých informací, které jsou navíc poutavě podávány. Jen tak dál… 80% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto excelentní přídatek k Putování s dinosaury. Konečně se věnuje obyvatelům prehistorických oceánů, takže konečně uvidíme Megalodona nebo Mosasaura. Zprcování je naprosto úžasné, vizuál okouzlující a animace totálně suprová a zase to vypadá reálně. Jeinou vadou na kráse, tohoto úžasného dokumentu je Nigel Marven, který mi už fakt začíná lízt krkem. Jinak se ale jedná o precizní dokument, který nemá obdoby. Neskutečný zážitek je to. Tohle putování sedmi oceány je vážně luxusní. Za 100%, ale dejme tomu, že za Mrvena malinko ubírám. ()

Reklama

Reklama