Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jesse se vrací do svého bývalého domu, kde jako ještě hodně malý žil, než ho rodiče odložili a následně byli zavražděni. Jesse přijíždí společně se svojí přítelkyní Kate. Navštíví je jejich přátelé Charlii a jeho dívka. Jesse nalézá v rodinném album fotku svého prapradědečka, který kdysi nalezl kouzelnou lebku. Jesse s Charliem vykopou tělo prapradědečka, ten ožije a spřátelí se s nimi. Vypráví jim o kouzelné lebce, jejíž je vlastníkem - vlastníkovi dodává totiž věčný život. Kvůli lebce dokonce kdysi zastřelil svého bývalého kamaráda. Lebka však přitahuje temné síly z jiných dimenzí a hlavně mrtvého kamaráda prapradědečka. (LION-MR.T)

(více)

Recenze (50)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nadšení rozhodně nesdílim. Nechápu jeho oblibu, protože tam, kde Miner šlapal na plyn, tady se pořád brzdí. Tam, kde Miner stavěl spíše na komorním hororu s pěknými maskami, tady se to proměnilo na bláznivou fantasy. Tenhle sequel na jedničku vůbec nenavazuje, buduje si vlastní mytologii a ze zdí doluje ztracený svět plný srandovních příšerek, dinosaurů, indiánů a kovbojů, až se z toho točí hlava. Vznikla tak nepříliš celistvá komedie, která má k hororu vážně daleko. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Dům II“ je určen těm, kdo mají rádi hororové komedie a nevadí jim, že v tom moc hororu není. Nevadí jim, že dostanou vlastně jen takovou celkem rozvleklou blbinu, která ale dovede překvapit nějakými těmi zajímavými nápady a především pak trikovou stránkou, jež je stejně jako v případě prvního filmu velmi povedená. O čem ale budou další dva filmy... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Už první Dům mě moc nezaujal, ale tohle... Střelená fantasy komedie přeskakující v čase a prostoru s přestárlým Indianou Jonesem, křišťálovou lebkou, infantilním housenkopsem, nezbytnou westernovou částí (jak já nesnáším míchání horroru a fantastických věcí s westernem) a osmdesátkovou videolevností. Je to šílené, ale ta šílenost je spíše ke škodě než k užitku. Spíše než komické mi to přišlo trapné. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouhou dobu jsem sháněl tento kultovní snímek a díky přátelům zde na csfd, se mi to konečně podařilo. Čekal jsem sice nějaký brutální nářez v podobě Pátku 13th či Halloweenu, ale směr tohoto filmu se ubíral úplně jinam. Dvojka mě přišla o kapku zábavnější a temnější než původní díl, leč na plný počet mě tam stále něco scházelo. 80% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Totální, ale docela zábavná blbina. Připodobnil bych to k Jumanji - akorát asi tak stokrát béčkovějšímu. Jedinej film, v němž je k vidění současně 170ti letej dědeček, pterodaktyl, jakási zelená stnonožka, pračlověk, indiáni a kovbojové. Opravdu je to velikej brak, ale nezastírám, že mě to docela pobavilo. 5/10 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Světová premiéra se uskutečnila 28.srpna 1987. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama