Reklama

Reklama

Úsměvy

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1997, 522x37 min

Režie:

Pavel Vantuch

Kamera:

Jaromír Nekuda

Účinkují:

Jaromír Hanzlík, Zdeněk Svěrák, Jiří Adamec, Jiří Adamíra, Jaroslava Adamová, Zlata Adamovská, Ivana Andrlová, Eliška Balzerová, Dana Batulková, Jiří Bednář, Vlastimil Bedrna, Svatopluk Beneš (více)

Obsahy(1)

Antologií českého humoru provází Jaromír Hanzlík. (Česká televize)

Recenze (70)

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za každý pořad o filmu. Jaromír Hanzlík asi nemůže hosty, které mu tam ke konci dramaturgie dodávala. Asi pro něj nebylo lehké namlouvat nám, že se jedná o významnou filmovou osobnost. I když pravda, nemuseli by ti herci tak předstírat, jací jsou všichni úžasní kamarádi a jaká to byla všechno báječná natáčení... Ale to už asi patří k profesi. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se na to coby takové „zpestření“ mrknu, ale spíš jen ze zvědavosti, než abych byl tímto pořadem nějak okouzlen. Medailonky z různých filmů jsou fajn i ty vzpomínkový kecy okolo, ale Hanzlík už vypadá dost utahaný – už nemá takovou šťávu jako před léty. Nicméně Česká televize si tímto v mém případě získala plusový bodík. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na Komika a jeho svět navázaly Úsměvy českého filmu, ve kterých Svěrák rekapituloval začátky českého filmového humoru. Na něj navázal Hanzlík se svými Úsměvy kohokoli, na koho padl los. Ale tak nač opovrhovat jediným nositelem tradiční české retrospektivy? V budoucnu i ty střípky budou mít svou cenu. Na rozdíl od takových pořadů, jakými je Retro. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Kultivovaný pořad stejně jako je milý a kultivovaný i jeho moderátor Jaromír Hanzlík. Není možné hodnotit stovky jeho dílů, ale už jsem viděla těch dílů opravdu mnoho a všechny potvrzují výše napsané. - - - Divák se dozví z úst samotných herců mnoho nového a zajímavého, bohužel i to, co by o nemravném životě mnohých z nich raději nevěděl. Ale tak už to je s veškerým věděním. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné povídání o různých hereckých osobnostech, se kterými jsme v poklidném a komorním stylu prošli celou jejich hereckou kariéru. Rád jsem se na tenhle pořad díval a to nejenom na díly s notoricky známými osobnostmi, ale i s těmi méně známými, které jsem třeba vůbec neznal a tak jsem měl krásnou příležitost je "poznat". Ony mne zase na oplátku mohly nalákat (samozřejmě nevědomky) na nějaký film, který jsem neviděl, ale z ukázek a vyprávění mne třeba zaujal. A když k tomu přičtu příjemného Jaromíra Hanzlíka v roli moderátora (Svěráka si bohužel nepamatuji), je to jasných pět hvězdiček! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Moderátor Jaromír Hanzlík se po třiceti pěti letech v rozhovoru s hostem, scenáristou Hubačem dozvěděl defakto v přímém přenosu, že roli ve snímku Mezičas (1981) psal pro něj, okolnosti tomu chtěli ale jinak, a tak si roli nezahrál. (sator)
  • Archaický přístroj ve studiu je Tesla 4002A, televizní přijímač s rozhlasovým rádiem z let 1954/57 vyrobený Teslou Strašnice, n.p. (sator)

Reklama

Reklama