Reklama

Reklama

Cat with Hands, The

  • Slovensko Mačka s rukami (festivalový název)
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Fantasy / Mysteriózní
Velká Británie, 2001, 4 min

Režie:

Robert Morgan

Scénář:

Robert Morgan

Hrají:

Victoria Hayes
(další profese)

Obsahy(1)

O dvou statečných mužích, kteří se vydali ke studni, kde údajně malý chlapec přišel o život rukou nestvůry. (hellstruck)

Recenze (31)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stará studna + kočka s lidkýma rukama + ponurá atmosféra + hlas jako Don LaFontaine = opravdu vydařený hororový kraťas o nevšední a maximálně nebezpečné "kočičce". ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zajímavě natočené, hodně divné, absolutně netuším, o co tam šlo, každopádně Creepy a nepříjemné je to dost na to, aby to dokázalo fungovat.Brr 7/10. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Fuj, z koček jsem odjakživa měla a mám strach a tohle moji fóbii akorát znásobilo. (SPOILER)Krátkometrážní horor o kočce, která se živí lidmi tak dlouho, dokud se sama nepřemění v člověka.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Starší pán počas naberania vody zo studne rozpráva mladému mužovi temnú historku o malom chlapcovi, ktorý na danom mieste za záhadných okolností prišiel o život. Nie vždy je každý príbeh iba legendou. Zaujímavé. Nijak nevydesí, ale mimoriadne originálne - 65%. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Je neskutočné koľko atmosféry vie Robert Morgan vtesnať do tak krátkej minutáže. Opäť úchvatná prácička, v ktorej sa tento raz prelínajú s prepracovanou animáciou aj hrané zábery. Príbeh o tajomnej mačičke zaujal plným dielom. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

mno, sice jsem to ani napodruhé moc nepobral, ale jistou atmosféru to určitě má a jako večerníček rozhodně nedoporučuju... a ta mačka, dovedete si představit roztomilejšího domácího mazlíčka? 60% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Niesom si istý, či sa malo jednať o protikampaň od psíčkarského režiséra, ktorý pravdepodobne nenávidí mačky a dal si za cieľ zdiskreditovať ich osobnosť na celej čiare.. alebo prostý, hororový experiment. __ V žiadnom prípade však nepochybujem o tom, že ste ešte nevideli mačku s ľudskými rukami, ktorá si prst po prste oblíže celú "packu". ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

3 minuty a 32 vteřin. Starší jde pro vodu do studny. Mladší mu naslouchá a pozoruje ho. Střih z lidských postav na animované, jak jednou ze studny vytáhl kluk kočku s lidskýma rukama. Ruka chlapce kočku něžně pohladila. I ruka kočky se natahuje a zdá se, že pohladí tvář chlapce. Následky jsou ty, že ztratí tvář a matka se nad chlapecem bez tváře žalostně sklání. Návrat k živým postavám. Starší jde k muži, který má v tváři stále dětský vzhled, a sní mu jazyk jako malinu. Razantně a energicky, se samozřejmostí dravce. A nezůstane jenom u jazyka. Proti gustu žádný dišputát.***(6.10.2010) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čiči, čiči tak přesně takhle bych na tu mrchu určitě nevolal. Ze začátku jsem se sice trošku nudil, ale jak míca sežrala toho ptáka začal se mi tenhle kraťas i líbit. Musím ocenit především tvůrčí nápad a místy i solidní atmosféru. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

He he..... ambiciózne kočky sú väčšinou tie najnenásytnejšie! Dokladá tento hutný kraťas, ktorý na plôške 3, 33 min demonštruje ako vyšťaviť film krátkometrážny na čistý a lahodný dojem celovečerný. ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Naprosto svělý kraťas. Atmosféra je tak hutná, že ladně předčí většinu celovečerních hororů. K tomu jsem milovníkem animace a zvlášť této. P.S. Jen pro dodatek, režii, výtvarno a scénář má na svědomí Robert Morgan K shlédnutí Zde ()

E.. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kraťas mě úplně odrovnal. Takhle by se to mělo dělat. Žádný zbytečný nechuťárny, jen čistá páce. Úžasný, úžasný. Ještě teď jsem z toho šokovaná. Neuvěřitelný, jak 3 minuty 33 vteřin můžou stačit ke skvělýmu filmovýmu výkonu. Párádní horor a parádní animace. Taková strašidelná pohádka o zlobivé kočičce, která se chce stát člověkem a taky se jím stane..ale jak!!! Robert Morgan je génius! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Má to v sebe temnú atmosféru, a nápad za milión... čo ma o to viac zamrzí že ide o veľmi krátku grotesku s dvomi scénkami pri studni. Zamrzí ma aj fakt že tvorca prichádza s hutným príbehom monštra vyzerajúceho ako mačka ktorý vstrebáva človeka postupne kúsok po kúsku a tým sa samotne mení na človeka. Nevládne telo potom zanesie do studne. Dvaja chlapi sa takto vydajú k studni za monštrom... pričom však už jeden s nich nie je ľudská bytosť ()

Reklama

Reklama