Reklama

Reklama

Aqua Teen Hunger Force

(seriál)
USA, (2000–2015), 25 h 58 min (Minutáž: 11–23 min)

Hrají:

Dave Willis, Matt Maiellaro, Bob Odenkirk, Tera Patrick, Seth MacFarlane, Scott Adsit, Rachel Dratch, Brian Posehn, Fred Armisen, Kristen Schaal, David Cross (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(138)

Tři jedineční detektivové složení z potravin v lidské velikosti řeší záhadné rébusy a zabývají se neobvyklými případy. (HBO Max)

Recenze (5)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ujetost největší. V hodně malých dávkách je to vtipné, ale smutné je, že děje epizod nejsou nijak vypointované a i směšná desetiminutová stopáž občas působí natahovaně. Ty skeče jsou samy o sobě vtipné, ale chtělo by to víc. Po zhlédnutí více dílů jsem si ale zvyknul a fakt se mi to zalíbilo. Měsíčňani rulezzz. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších psycháren. Lahodné 12minutové jednohubky doporučuji zakončit výživnou večeří v podobě filmu. Můžu vřele doporučit, i když někomu by tenhle typ humoru nemusel sedět (obří rappující pavouk v plenkách, 8-bitový Měsíčňani, Plutoňané a lítající hranolky - imho delikátní kombinace) ()

perutman 

všechny recenze uživatele

Už po shlédnutí první minuty prvního dílu, kde se objevil Rainbowmaker 400 a já jsem spadnul pod stůl, mi bylo naprosto jasné, že to bude stejně skvělé jako film. ()

WAGHiSS 

všechny recenze uživatele

"Why is anything ANYTHING?!" (S01E01 Rabbot) Tak to všechno začalo, konec v nedohlednu. Naštěstí (ne náhodou bydlí trio ANIMOVANÝCH food monsters a Carl v SOUTH Jersey). ()

Reklama

Reklama