Reklama

Reklama

Miestny šerif Doug Harrison (A Martinez) objaví jedného dňa na brehu jazera ležiacu mladú krásnu ženu Alison Sullivanovú (Tiffani-Amber Thiessen). Je úplne premrznutá a navyše si vôbec nespomína na to, ako sa tam dostala. Neskôr vysvitne, že Alison trpí úplnou stratou pamäte, dokonca si nespomína ani na svoje meno. Alison túto skutočnosť znáša veľmi ťažko a chce za každú cenu proti amnézii bojovaťf. Pri liečbe jej ponúkne pomoc Jack Renault (David Newson), ktorý pôsobí ako psychológ. Neskôr však vyjde najavo, že Jack sleduje iný cieľ ako pomôcť Alison a dokonca vysvitne, že práve on je osobou, ktorá má súvislosť so Alisinou stratou pamäti... (TV Markíza)

(více)

Recenze (3)

Smok 

všechny recenze uživatele

Retrográdna amnézia ako dôsledok kómy, alebo otravy hlavnej hrdinky je tak otrepaná scenáristická barlička, že na mňa už moc neplatí. Keby "Sladké sny" vynikali nejakými inými prednosťami, dajme tomu, že by som išiel s hodnotením vyššie. Ovšem po všetkých stránkach sa jedná len o podpriemerný tv film s kriminálnou zápletkou, akých sú na svete stovky. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kriminální příběh o dvou sestrách. Jedna se pokusila druhou otrávit skaženými mušlemi. Na štěstí je zachráněna místním šerifem. Mladá žena trpí ztrátou pamětí, ale pak si začně vzpomínat, co se vlastně stalo. Ve filmu zaznívá písnička SWEET DREAMS od skupiny EURYTHMICS, zpívá ji vozíčkář, kterého mladá žena potká. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Podle mě velmi vydařený film. Dokonalá zápletka, která se během celého filmu vyvíjí a zase dále zaplétá, ale přitom zůstáváte nohama na zemi a orientujete se. Ke konci možná trošku průhledné, ale i přesto jsem byla napjatá. Já osobně nějak zvlášť nezaškatulkovávám tv film, jak to mnozí dělají, beru film jako film. Buď se mi líbil, anebo nelíbil, něco ve mě zanechal anebo nezanechal nic. Na tenhle film, který je doprovázen songem "Sweet Dreams", nezapomenu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama