Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O svých zážitcích kolem svátečních dnů vyprávějí přední čeští herci. Slavné herecké osobnosti filmu, divadla i televize se sešly ve vánočním čase, aby rozjímaly, zavzpomínaly a pobavily televizní diváky vánočními historkami. Jan Werich Vánoce popisuje jako čas plný „jehličnaté" sentimentální nálady, ale televizní diváci si mohou být jisti, že se u svých obrazovek dočkají skvělé zábavy a kvalitního humoru, protože své sváteční historky přijdou vyprávět například František Filipovský, Miloš Kopecký, Irena Kačírková, Vladimír Menšík a řada dalších. Celé herecké setkání moderuje Jiřina Bohdalová. (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Krásný vánoční střihový dokument, který uvedla Jiřina Bohdalová (jako více méně taková posluchačka), a pak už měli slovo postupně jeden po druhým z výše uvedených herců. Obrazově, nebo jako sedící či v jiné místnost než kde všichni společně seděli a s jiným vybavením. Vše ale na Kavčích horách. Bavili jsme se jak jejich vzpomínkami ze života tak i jejich vtipy které ze sebe chrlili jako na běžícím pásu. Samozřejmě největší proslov, i uznání kolegů sklidil ostatně jako obvykle Vladimír Menšík, hlavní iniciátor celého zábavného pořadu. Staří bardi jako Kohout nebo Werich, byli chvílemi úplně zaskočeni, nezmohouc se na jakékoliv slovo a jen nevěřícně koukající.. Bylo to vskutku zajímavé vidět takovéto esa jakoby v offsidu. Asi to ještě nikdy neviděli ani možná doposud nezažili, možná jen ve své době něco podobného s Vlastou Burianem. Dále tam byla i třeba naše velikánka Národního divadla a Národní umělkyně 91.letá Leopolda Dostálová, stále plná vitality a elánu, která taktéž sklidila velkého uznání a úcty od svých kolegů. Nemající chybu, pěkný vánoční oddychový, nenáročný a uvolňující pořad, společně s Malou noční povídkou (O škodlivosti tabáku) od S. Neumanna to bylo celé téměř bez chyby. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Vánoční beseda s hereckými velikány na Kavčích horách o všem a o ničem. Triviální historky ze života slavných, mezi něž byl, bohužel, vřazen také Jan Werich. Škoda času. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pane Werichu, já jsem sem přišel, a dobře jsem přišel, ne abych vyprávěl, ale abych naslouchal.." A mimo tradičně šíleného Ládi Menšíka to tak zde pojali téměř všichni.. Zoufalá vánoční besídka.. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Zpracování, žádný zázrak, takové rozhárané. Ovšem pro mně je důležitější, že jsou zde herci, kteří byli staří a ne moc dostupní, už za mého mládí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko střeštěnější vánoční jízdu. Bylo to takové suché a drhlo na každém kroku. Jediný kdo celou situaci zachraňoval byl "MISTR" Menšík. 40% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jiřina Bohdalová pobíhá po budově televize na Kavčích Horách a shání veselé příběhy od přítomných herců. A pár herců v čele s Menšíkem našla, takže vyprávění opravdu stojí zato. Některé vyprávění moc zajímavé není, část z herců však určitě pobaví. Průměrný černobílý zábavný pořad, který bychom dnes nazvali talk-show. Přehlídka pár dobrých starých bardů pro pamětníky. ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Zatr… vánoce.¬         Režisérsky špatně provedené patla-matla. Navíc poškozené oním sentinentem (neopravovat, prosím) vánočním, onou vůní jehličí, bla-bla, skrze níž jednotliví aktéři (či jejich většina) nejsou schopni o mnoho víc než oněch milých, plytkých úsměvů a přidružených frází. Okamžitý nápad asi, který byl ihned přijat, asi, za dobrý, ba výborný. Ale výsledek, pro počáteční omyl v soudu, neodpovídá očekáváním — a mohou za to ty zatrolené Vánoce.¬                 Případné opoznámkování: uživ. Marthos. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tak je hezky videt Ferbasovou, Kurandovou nabo Kohouta, ale jako....tohle je fakt bidna zabava. Az mi jich bylo chvilema lito. To natocili nekde na chodbe, ne...? ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Ohodnotíte podľa toho, ako sa Vám páčia jednotliví herci a ich vianočné príhody. Čisto oddychová záležitosť vhodná pri podávaní punču. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Aneb mluvte v době největšího národního smutku, útlaku a hrůzy o vánocích, jelikož vám to režim nařídil. Z celého pořadu je ta nucenost silně cítit ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Sice pěkné setkání herců a vyprávění, oživené zejména Menšíkem, jinak celkem nudné. Možná v té době zábavné povídání ničím nepřekvapí. Hodnocení: 55 % ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

Pohodovej mix estrády a talk-show pro pamětníky a ty co si rádi poslechnou starou hereckou školu mimo filmový role. Zároveň ale nic vyloženě extra zajímavýho..idelní na poslech například k vaření nebo tak :-D ()

Matesek 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o seriál. Během jednoho dne se v Respiriu na Kavčích horách sejdou herci, kteří jsou tam přítomni při natáčení různých pořadů v nových studiích. Během přestávky si vyprávějí osobní vzpomínky na téma „vánoce“. Tato vyprávění se potom spojila průvodními slovy. V roce uvedení mohli televizní diváci vidět mnoho oblíbených herců, některé na dlouho naposledy (Werich, Ferbasová, Dostalová). Nakonec i tento pořad se potom neopakoval. Osobně mi tam vadí neustále afektovaný smích paní Bohdalové. ()

Reklama

Reklama