Reklama

Reklama

Recenze (5)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příprava na cvičení vojsk Varšavské smlouvy a samotné cvičení. Tato část má vlastně polodokumentární vyznění, neb pro scény onoho cvičení byly použity skutečné záběry, takže z historického hlediska máme možnost vidět, jak takové cvičení opravdu vypadalo. Přípravy byly už samozřejmě sehrané. Opět to však plně ukazuje vojenský život, jaký za socialismu byl. Jen tak mimochodem, ani dnes mnohý neví, na jakou stranu se otáčí při povelu ´Čelem vzad!´. V důstojnickém životě se samozřejmě opět ukazují problémy jak v rámci povolání, tak i v soukromí. Motivy problémů v partnerských vztazích jsou už takovým svým standardem. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděli jste někdy lampasáky v akci?Oni tady ti slušňáci vůbec nechlastají!To u nás na vojně byli všichni většinou totálně na sračky.jeden slovenskej idiot, náš velitel četyt vždy v neděli po návratu z putyky navštívil naši četutu a vše nám vyházel ze skříněk.Zajímalo by mě, čím se to vylitý hovado živí dneska, pokud se neuchlastal.Vojna byl humus, jako tenhle stupidní seriál. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela vtipná i zajímavá vztahová zápletka, již klasická přehlídka dobové bojové techniky, určitě jsem se nad dalšími gumáckými osudy nenudil. Vlastně mě během vysílání napadlo, proč se to žádná stanice neodvážila vysílat, vždyť to není blbější než v reprízách úspěšní Chlapci a chlapi. Jo, vím, jaké záchvaty smíchu nebo vzteku musel tento seriál vyvolávat v 80. letech, jenže... ...no, posunuli jsme se natolik, že dnes jde skoro o skvost. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když máme plnit společný bojový úkol, musíme se poznat!" Nášmu hrdinovi sa vyvíja vzťah s fešnou agronómkou, ktorému nepraje zahorklá sestra. Jeho druh cukne pred svatbou s oplodnenou dcérou veliteľa. Osmahlý spasiteľ stohu s predošlej epizódy nachádza znovu radosť zo života. Do toho medzinárodné cvičenie spriatelených armád trénujúcich obranu západnej hranice socialistického tábora. Povinnú družbu realizujú opravou dederónových okuliarov a exkurziou po prekvitajúcom JRD. Len tých dokumentárnych záberov na valiace sa tanky za doprovodu heroickej hudby bolo na mňa priveľa. ()

Reklama

Reklama