Reklama

Reklama

Recenze (5)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak nám ukazuje příběh čtvrté části, život s vojákem z povolání není žádná procházka růžovým sadem. Takový člověk nikdy neví, co bude za pět minut, ani za hodinu či za dvě, natož druhý den. A tak se klidně i stane, že se kvůli nečekanému vyhlášení poplachu v kasárnách nemůže dostavit ani na vlastní zásnuby. Dějství si jinak všímá vojenským přípravám na spartakiádu, z jehož přímých záběrů je vše nakonec ukončeno. Ano, stejně jako v předchozí části i nyní byly použity reálné záběry s ukázkou spartakiádního cvičení vojáků na Strahově spolu se závěrečným průvodem na Letné. Nic než vzpomínka na dobu dávno minulou. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady bylo dobře vidět, jakou pakárnu museli mít i gumy.Co to kurva bylo za kretény, že takhle dokázali žít|?Kdo by do toho lezl dobrovolně?Jedna hvězda za Libušku Geprtovou, ta tu svini hraje velmi dobře.Zároveň jí strhávám za spartakiádní průvod, taky z velké části kvůli těmhle vesnickým dacanům, co se chtěli narvat do Prahy na spartakiádu a provolávali tam slávu KSČ a těm komouškejm kreaturám tu ty svině byly 42 let. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl, jednak díky spartakiádě, jednak díky šťastnému rozvoji mileneckých vztahů dvou hlavních postav. Ke spartakiádám chci dodat, že jsem je jako ročník 1983 nezažil, ale když je vidím třeba v tomto seriálu, tak je to vskutku úchvatná podívaná. Ani se nechce věřit, že to někdo dokázal takto nacvičit, to musela být fůra práce. Sám jsem nacvičoval několik show-programů dechovky, to samozřejmě není tak fyzicky náročné, ale zase k tomu hrajete zpaměti. Jinak Kornová a Pichlíková jsou pěkné baby, zato Gepertová je hrozná svině. P. S. Proč mám jenom takový pocit, že uživatelé Ozzy a Svata na Hrad volili komunistického rozvědčíka Pávka? ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Od rána do večera jsme v jednom kole, už ani nevíme, co je osobní volno!" Nadmiera pracovných povinností, k tomu príprava na masové telocviky, to mladej láske nepraje. Toho využije zahorklá sestra a podlým intrigovaním naštrbí krehký vzťah. Opravdivé city ale nakoniec zvíťazia nad lžou a nenávisťou a k opätovnému zblíženiu príde v spartakiádnom sprievode rovno pred papalášskou tribúnou pod dobrotivým pohľadom samotného súdruha Husáka. Dojemné. Taktiež sa šťastlivo dorieši prípad oplodnenej podplukovníckej dcérky. "To byla svazácká schůze, co?" ()

Reklama

Reklama