Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení to nevypadá a asi to ani nikdy vydat nebude na nějakej dobrej film, ale mě se to strašně líbilo. Mam prostě rád, když se do žánru, kterej většinou nabízí pořád to stejný vloží něco originálního takovým lehkým nenuceným způsobem, že z toho neni cítit, jak se to chce vymykat a jak to chce být děsně jiný, což se přesně stalo tady. Sice by to mohlo být bezesporu ještě zábavnější romanticko-komediální fantasy roadmovie, ale ta originalita a smysl celýho toho příběhu mě prostě dostalo a Jamese Franca začínám mít čim dál tim víc rád, což je téměř zázrak, když si vzpomenu, jak se mi při pohledu na něj ve spidermanovi otvírala v kapse mačeta. A co se týká Sienny Miller, tak o tý se nemá cenu bavit, pěkná holka film nikdy nezkazí, aspoň teda mě ne. Objektivně tak za 3-4*, ale jelikož mi objektivita většinou nic moc neříká, tak u mě neobjektivních, ale za to daleko hodnotnějších 4,5* ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se chystala dát 4*, protože ono to opravdu není tak špatné, jak se může zdát-ale tím koncem zkrátka úplně všechno dobré zazdili. Camille je jako zfilmovaná Burtonova nevěsta, ale narozdíl od ní Camille postrádá vtip a mystično. Přesto je to takové bizardní a spoustě lidem to nemusí sednout. Chvílemi mě to dokonce dojalo. Jen je opravdu škoda toho spoiler konce, kdy zemře i Silas a oba naskočí na modrého (nebo byl růžový..?)koně a vesele s ním skočí do vodopádů,připraveni odejít na věčný odpočinek. To nebylo nic jiného, než kýč. Ale jinak Sienna s Jamesem vytvořili příjemný pár a dobře se na ně koukalo:) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Takové splácané lečo, které někdo vařil stylem pokus omyl a na které člověk neví, jestli si má vzít příbor nebo jen lžíci. Četl jsem tři obsahy a každý mluvil jinou řečí; jako bych snad nebyl jediný, kdo neví, o co přesně tady komu jde. Kamča není špatná, jenom škoda, že ji nikdo neukázal, co jiného se ještě na koníčkoj dá dělat... ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu úžasný film; ze začátku jsem přemýšlel, jestli to nebude jen další zářez do kategorie nejnesympatičtějších hlavních hrdinů, ale samozřejmě tu byla možnost, že jde o záměr a všechno se vybarví. A výsledné barvy byly nad moje očekávání, tahle pohádka předčila i moje očekávání - a to si od těchhle filmů často slibuji až moc. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film ma zaujal svojim originálnym námetom, ktorý miestami prechádza do rozprávkového rozmeru. Ale o to to bolo čarovnejšie. Rozbeh bol naozaj zaujímavý, človek síce chvíľu nevie ktorá bije, v duchu si hovorí: "to čo je za kravinu?...", ale neskôr dostane príbeh formu a všetko sa vyjasní. Je tu veľa pekných myšlienok, aj keď skoro všetky smerujú k starej známej pointe: "človek si uvedomí čo má až keď to stratí". Avšak je to niečo, čo sa oplatí stále pripomínať. Len škoda toho neuveriteľne, strašne gýčovitého konca, ten mi vonkoncom nesadol. Chápem, že to dobre zapadlo do scenára, ale možno by sa dal spraviť ešte zaujímavejší a hlavne bez toho pátosu. Len sa stačilo s príbehom troška viac vyhrajkať. Našťastie film nenudil a pôsobil príjemne. 65/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak ja neviem... Ani smutné, ani veselé. Ani rozprávka, ani dráma.... Nič necítim, Možno smútok, že v tom hrala Sienna :( Navyše ani tá hudba do toho nepasovala. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Spoiler Přestože mám Siennu Miller hodně rád, ze začátku jsem se musel hodně přemáhat, abych její otravnou upištěnou roli vydržel. Vůbec celý úvod nesliboval bůhvíjakou podívanou - ona bláznivě zamilovaná, on se nejspíš žení z donucení a její chování ho nesmírně vytáčí (má proč). Po cestě mají nehodu, ona se zabije, ale pak záhadně "žije" dál, byť je mrtvá - tohle překousnout mi dalo zabrat. Ale paradoxně od této chvíle začíná být Sienna taková jakou ji znám z jiných filmů - pěkná a sympatická, a celý snímek dostává jiný rozměr, je koukatelný. Ale ani to mu nepomůže, aby se přehoupl přes 50%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Camille som videl relatívne nedávno (asi pred rokom) a úplne mi časom vyšumela z hlavy. Nebyť náhodného brázdenia po csfd, ani by som ju neohodnotil. Príjemná netradičná romantická komédia, ktorá neprávom úplne zapadla, aj napriek účasti pre žáner veľmi vhodných a netuctových Jamesa Franca a Sienny Miller. No áno, treba si pozrieť fotogalériu a spomienky sa hneď vynoria. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

V každom prípade romantika tak trochu z iného súdka, svojim námetom odlišná od ostatných "kolegov" - to sa musí nechať. Totálne sa neviem rozhodnúť medzi 3 a 4 hviezdami, ale kedže mi dnes prišiel preplatok z daňového úradu a tým pádom mám dobrú náladu, vravím si: Keď sú šterdrí ostatní ku mne, budem štedrý aj ja. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Rozhodne jedna z čudnejších dobrodružno - romantických melodram, ale láske sa medze nekladú. Aj keď to nieje zrovna môj štýl, myslím si, že 5/10 je na mieste. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Okouzlující film s burtonovskou atmosférou a úžasnou hereckou dvojící. Hořkosladká a zároveň bizarní romance, u které je vám od chvíle, kdy se děj zlomí jasné, jak to musí skončit. Opravdu netradiční podívaná. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie filmy, kde stále ukazujú, ako niekto z dvojice váha pri obrade, či povie áno alebo nie, sú väčšinou otravné. Hlavne ako by o niečo šlo. Áno, nie, papier, nepapier, veď je to úplne jedno, svadba je prežitok, ktorý robí z chlapov v západnej civilizácii žobrákov. Späť k filmu. Zámerom režiséra bolo pravdepodobne urobiť zo Sienny Miller neznesiteľnú babu, avšak pre mňa bol neznesiteľný idiot Franco, teda jeho postava. Romantika nefunguje, mysterióznosť na úrovni Lolka a Bolka, herecké výkony prehnané. Myšlienka a záver filmu vrchol retardácie. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Uf, tak to byl tedy námět k zamyšlení, to vám povím! V první řadě mě napadlo, jak pravdivé je tvrzení, že když je někdo úplně blbý, jeho vnější krásu přestanete vnímat (v tomto případě to odnesla Sienna Miller), pak přemýšlíte, z jakého nadpřirozeného důvodu dochází k pokračování života po smrti a nakonec to vzdáte, otupěle se kochajíc okolní krajinou a vodopády. Na druhou stranu mě zvědavost, kam až Gregory Mackenzie zajde, nedovolila nedozvědět se všechno, i tak vím stále jenom jedno - Camille si zopakuji, leda až naprší rýže.... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět - nudné zpracování. Až rozčilující jsou nelogické motivace a prapodivné zvraty v jednání všech postav. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, který jsem v roce 2009 viděl. Jsem přístupný všem možným žánrům i hůře stravitelným filmům, ale tohle byla příšerná blbost, bez hlavy a paty. Pouze prvních deset minut za něco stálo. Odpad dávám opravdu jen výjimečně, ale tentokrát k tomu nemám daleko. David Carradine s barevným koněm všemu nasadil korunu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt zvláštní návrat v čase. Na Camillu jsem si už opravdu nepamatoval, ale po několika úvodních scénách se začala má mlha nad vodopádem pozvolna rozplývat. On by to vlastně nebyl špatný film; námět mě zaujal, herecké obsazení bylo kvalitní, a kdyby tvůrci netorpédovali sami sebe mnohými klišoidy a patosoidy, našli by ve mně spokojeného diváka. Takto jsem divákem poněkud rozčarovaným, přesto přimhouřím i své pravé oko, které ještě vidí jakž takž normálně a třetí (nezaslouženou) hvězdičku ponechám, protože mě bavil původní nápad a protože Sienna Miller byla sexy i ve chvílích postupujícího rozkladu. / Poučení: Pokud někdo navenek nepěkně zavání, nelíbej ho. Představ si, jaká hrůza to musí být uvnitř. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na začátku je pěkná svatba , ale Silas se tváří jak blb. Všichni se tak nějak chovají divně a hlavně Camilla , ta je na zabití. Po patnácté minutě se Silas docela rozkecá a jeho proslov mně rozesměje. Po dalších pár minutách už nevím kam ten film dospěje. Chvilkama je i docela smutný. Situace kolem Camille se začíná zhoršovat. Povedený film z velice pěkným koncem. A pointa? Láska přemůže všechno. ()

Reklama

Reklama