Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Terva 

všechny recenze uživatele

Na začátku je pěkná svatba , ale Silas se tváří jak blb. Všichni se tak nějak chovají divně a hlavně Camilla , ta je na zabití. Po patnácté minutě se Silas docela rozkecá a jeho proslov mně rozesměje. Po dalších pár minutách už nevím kam ten film dospěje. Chvilkama je i docela smutný. Situace kolem Camille se začíná zhoršovat. Povedený film z velice pěkným koncem. A pointa? Láska přemůže všechno. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, který jsem v roce 2009 viděl. Jsem přístupný všem možným žánrům i hůře stravitelným filmům, ale tohle byla příšerná blbost, bez hlavy a paty. Pouze prvních deset minut za něco stálo. Odpad dávám opravdu jen výjimečně, ale tentokrát k tomu nemám daleko. David Carradine s barevným koněm všemu nasadil korunu. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

V každom prípade romantika tak trochu z iného súdka, svojim námetom odlišná od ostatných "kolegov" - to sa musí nechať. Totálne sa neviem rozhodnúť medzi 3 a 4 hviezdami, ale kedže mi dnes prišiel preplatok z daňového úradu a tým pádom mám dobrú náladu, vravím si: Keď sú šterdrí ostatní ku mne, budem štedrý aj ja. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt zvláštní návrat v čase. Na Camillu jsem si už opravdu nepamatoval, ale po několika úvodních scénách se začala má mlha nad vodopádem pozvolna rozplývat. On by to vlastně nebyl špatný film; námět mě zaujal, herecké obsazení bylo kvalitní, a kdyby tvůrci netorpédovali sami sebe mnohými klišoidy a patosoidy, našli by ve mně spokojeného diváka. Takto jsem divákem poněkud rozčarovaným, přesto přimhouřím i své pravé oko, které ještě vidí jakž takž normálně a třetí (nezaslouženou) hvězdičku ponechám, protože mě bavil původní nápad a protože Sienna Miller byla sexy i ve chvílích postupujícího rozkladu. / Poučení: Pokud někdo navenek nepěkně zavání, nelíbej ho. Představ si, jaká hrůza to musí být uvnitř. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu úžasný film; ze začátku jsem přemýšlel, jestli to nebude jen další zářez do kategorie nejnesympatičtějších hlavních hrdinů, ale samozřejmě tu byla možnost, že jde o záměr a všechno se vybarví. A výsledné barvy byly nad moje očekávání, tahle pohádka předčila i moje očekávání - a to si od těchhle filmů často slibuji až moc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)
  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)

Reklama

Reklama