Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ehm...text distribotora nepdhaluje jeden zásadní fakt, o kterém vlastně celý ten film je, takže to asi nebudu prozrazovat ani já..jen vězte, že tenhle film je takovým zvláštním způsobem morbidní a romantický zároveň..hlavně konec, kterej je až kýčovitě dojemnej..ale je pravda, že podobných filmů jsem moc neviděl a to se cení. ()

Toto 

všechny recenze uživatele

Tento divný film sa oplatí vidieť, keď už kôli ničomu inému tak rozhodne kôli Sienne Miller. Táto dievčina je od filmu do filmu čoraz lepšia a lepšia. Míľovými krokmi upaľuje k nejakému Oscarovi. Oproti nej je hlavný hrdina kus nesympatického stoporeného hoväda, ktorí kazí tento farebný a dosť smutný film. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

V každom prípade romantika tak trochu z iného súdka, svojim námetom odlišná od ostatných "kolegov" - to sa musí nechať. Totálne sa neviem rozhodnúť medzi 3 a 4 hviezdami, ale kedže mi dnes prišiel preplatok z daňového úradu a tým pádom mám dobrú náladu, vravím si: Keď sú šterdrí ostatní ku mne, budem štedrý aj ja. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Dokud nás smrt nerozdělí a pak ještě k Niagara Falls... Připomnělo mi to řadu jihokorejských romancí, kde je možné opravdu všechno a které jsou většinou bravurně zvládnutým mnoha žánrovým mixem...A podobně zafungovala i tato romance...Dojímavých okamžiků bylo více než těch podivných...A rudé vlasy Sienny Miller k sežrání... ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak já teda úplně nevím. Líbilo se mi to? Nelíbilo se mi to? Chápu to? Kluci jsou kluci, a tenhle mladík udělal pár kravin, šel sedět, aby se z toho vysekal, namluvil si neteř šerifa? prostě někoho od policie.. s tím, že ze svatební cesty zdrhne, ale ejhle, mají nehodu, manželka umře a v tu chvíli ji začne mít rád? Proč? Je pořád stejná. Zvláštní. Ale dobře, člověk si většinou uvědomí, co měl, až když to ztratí. Každopádně modrý, žlutý a růžový kůň je na mě trošku moc. Na film se dá dívat, ale posledních dvacet minut bych vynechala. A posledních sedm minut? Z toho by se dal cukr ždímat.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Na závěrečné párty pro štáb a herce bylo karaoke. James Franco zde zazpíval písničku ze Spider-Mana, kde si v roce 2002 zahrál. (HappySmile)
  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)

Reklama

Reklama