Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

oje 

všechny recenze uživatele

Rozpolcený a řídký mix slabých vtipů, občasných dramatických záchvěvů a nepřesvědčivých postav, kde je i převládající komediální poloha tragicky nevýrazná. Nepříjemná atmosféra z napjaté rodinné situace a čtyř stěn potěmnělého domu spolehlivě podkopává nohy i těm několika nepovedeným pokusům o humor. I ryze trapné komedie s dvojitou dávkou romantických klišé mývají ve výsledku lepší efekt. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Manish Raval a Tom Wolfe: 1. Love --> Building On Fire ,2. Monster Mash ,3. Bed By the Water ,4. Better Things ,5. My Little Bee ,6. Till the End of Time ,7. A Moment Like You ,8. Feel Alright ,9. Pass the Dutchie ,10. Fool Says ,11. Say Goodbye ,12. Lake of Wasted Dreams, ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když si vybavím to krásné období, které prožívala na plátně po boku nebo pod vedením Woodyho Allena, tak o to víc mě doslova vytáčí současné pitvoření a plýtváním talentu Diane Keaton v nevtipných komediích, které jsou pod její úroveň.. Divák mnohdy čeká jediné - titulky!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V tomto komentáry budem trocha osobný. Inak sa mi nedá. Neznášam herečku Diane Keaton. Je to preplatená ochotníčka, namyslená primadona, nechutná stará baba... nemôžem ju ani cítit. Čím je staršia, tým je odpornejšia. Skazila každý film, v ktorom sa za posledné roky objavila. Jej herecký prejav ma privádza do zúrivosti. Antipatia, ktorú som si voči nej vypestoval, mi takmer ani nedovolila dopozerať tento film až do konca. Ono samo o sebe to nie je nijak zvlášť podarená komédia. A navyše keď som tam vkuse videl túto hnusnú, starú medúzu, tak som mal naozaj, čo robiť aby som pokračoval v sledovaní. No ale bola tam aspoň nádherná, vnadná Liv Tyler. Na tú sa dá pozerať vždy. A jedine kvôli nej tento titul nehodím do odpadu. * ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zklamání se nejen u filmu lze vyhnout tím, že od něj předem nic neočekáváte. Otázkou však zůstává, proč podobné záležitosti stále vznikají. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nechápu proč tuhle komedii vůbec natočili. Je to o ničem, je to nudné a je to dobré jen na uspání. Nezachránila to ani Diane Keaton. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Takovej ten film, o kterém už předem každej musel vědět, že po něm neštěkne ani pes. Proto moc nechápu hereckou sestavu, co se mu upsala, tohle je spolehlivější než prášky na usnutí. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to nebude nic moc, ale, že to bude až tak zlý jsem teda nečekala ani v těch nejhorších snech. Prvních patnáct minut ušlo pak už to šlo do háje. Mít matku jako byla Marilyn, to by bylo na provaz a kdybych s ní ještě musela pracovat v jedné firmě, no radši nad tím ani nebudu uvažovat. Tohle mi teda stálo veškeré síly abych to dokoukala, už nikdy víc, 2* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitívum vidím v tom, že tu hrajú dvaja moji obľúbení herci - Liv Tyler a Dax Shepard, hlavne Liv bola šarmantná, ostatne tak ako vždy. No ale Diane Keaton? Uznávam, zahrala to výborne, možno až prehnane, pretože som ju mal miestami až po krk. Na druhú stranu dejová linka bola nudná až strach, nič zaujímavé, alebo nič čo by už divák sto krát predtým nevidel - klasická romantická šablóna o hľadaní pravých hodnôt. Podpriemer. 40/100 ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel nezáživnejšiu komédiu, pri ktorej som musel sám seba prehovárať, aby som to dopozeral, a aj napriek tomu štyri krát pri nej zdriemnuť. Niečo tak nudné a šedivé sa len tak nevidí. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vôvec nie zlé, len škoda, že slovenský distribučný názov sa z toho snaží spraviť niečo na štýl TÚ STARÚ TREBA ZABIŤ. Toto je skôr v štýle POSLEDNÍ POLIBEK - tridsiatnik pochybujúci o sebe o svojom manželstve a tak (všimli ste si, že Shepard sa občas podobá na Braffa?). Trochu na škodu je fakt, že tá romanticko-rodinná téma je zatláčaná do úzadia učasťou Diane Keaton (je jej veľa a snaží sa o pochybný americký situáčný humor). Vo filme chceli toho povedať priveľa a preto pôsobí trochu nesúrodo, ale stále je to pomerne fajn film o problémoch vo vzťahoch... ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Tohle není nic výjimečného ani nic extra strašnýho. Jenomže týden po zkouknutí už si z filmu nepamatujete nic, ani název, a něco vám připomene až jeho obálka tady na ČSFD ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Nikdy víc. Dax Shepard je nevtipný a prkenný, Liv Tyler je maximálně tak dobrá dekorace a z Diane Keaton... je mi smutno. Tak úžasná a talentovaná herečka a tak stupidním komediím se zaprodává. Nevím, co si o tom mám myslet, ale vím naprosto přesně, že na tohle se prostě nemohu dívat. A ty tři úsměvné vtipy v 92 minutách pak už nezmohly zhola nic. Je to zkrátka trapas maximálních rozměrů, u kterého všechny složky procesu výroby postrádaly i sebemenší ždibec soudnosti. Měl jsem co dělat, abych se dodíval. Vážně - už nikdy víc. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Americká komedie o muži ke kterému se nastěhuje matka a za žádnou cenu nechce odejít. Spíš podprůměrný snímek, ale má pár slibných momentů. Podruhé to, ale vidět nepotřebují. 35% ()

Reklama

Reklama