Reklama

Reklama

Džungle rtěnek

(seriál)
  • USA Lipstick Jungle
USA, (2008–2009), 14 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Brooke Shields, Kim Raver, Lindsay Price, Paul Blackthorne, Andrew McCarthy, Robert Buckley, David Norona, Sarah Hyland, Matt Lauria, Marcia DeBonis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tři nejlepší kamarádky patří k padesáti nejúspěšnějším ženám v New Yorku. Jsou na tom ale stejně i v osobním životě? O Wendy má vyjít kniha, která ji popisuje jako špatnou matku, Nico opět podlehne milenci a Victory musí propustit své zaměstnance... Americký seriál od autorky Sexu ve městě. (oficiální text distributora)

Recenze (50)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Každému, kdo viděl byť jen pár dílů, musí být jasné, že ze života je to mnohem víc, než Sex ve městě, i když tady jsou dámy mnohem bohatší, a tak víc odtržené od našeho malého, středostavovského (jak kterého?) života. Vynahrazují to ovšem půvabem, o kterém se v Sexu nedalo moc mluvit. Jen ta Brooke fakt příliš toho hereckého talentu nepobrala. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

20/20 + preair Ideální alternativa pro někoho, kdo zas až tak nevyznává Sex ve městě a chtěl by, aby ty hrdinky byly zralejší a svým způsobem reálnější. Je to dokonalá kombinace moderní doby a klasického melodramatu. Civilní herectví, serialita i epizodičnost. Velké romance i seriózní kariéry, tady najdete vše. A ano, předloha má také svá plus. Má poklona. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Normálny ženský seriál. Kopa bestsellerovského klišé (zvodný milionár, sexi robotník, aféra s mladším mužom), ale celkom ma potešilo, že tvorcovia sa neboja posúvať "príbeh" aj prostredníctvom škrtania opotrebovaných postáv. Hrečky i postavy určite sympatickejšie ako v SEXE V MESTE... Ale na rozdieil od Sexu (resp. jeho niekoľkých dramatickejších epizód) tu absentuje silnejší emociálny rozmer... ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po první sérii - důstojný nástupce Sexu ve městě, který ale opravdu osloví jen málokoho, protože jestliže se s Carrie Bradshaw ještě dalo jakž takž ztotožnit, u hlavních postav Džungle to jde jen těžko (kolik je tady čtyřicetiletých, krásných, bohatých a ještě k tomu profesně úspěšných žen?). Co se týče hereček - zatímco Lindsay Price hrála v Beverly Hills hodnou holku od vedle, tady ztvárňuje pěknou dračici, které byste občas s chutí daly pár facek; Kim Raver, která mi byla ve 24 strašně protivná, si tady získala mé veškeré sympatie (a její mladý milenec také...) a Brooke Shields je zkrátka mizerná herečka, která zkazí jakoukoliv postavu. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Fuj co to jako má být? Staré obličeje a jejich nesympatické nositelky v nečem alá Sex ve městě? Svět se zbláznil! ()

Patw odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál připomíná jiné dílo a to lepší "Sex Ve Městě". Pro mě určitě jeden z nepřekonatelných seriálů. Nevím proč ale i přes další sedování dalších a dalších dílů trpím. Možná bych tomu dal i nějakou tu hvězdičku, ale to bych na to nesměl koukat s čekým dabingem - který je opravdu strašný. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a nemám potřebu dívat se na další. Džungle rtěnek? Kéž by. V tomhle případě jde spíš o rtěnku na zubech. (Jediné pozitivum vidím ve výběru hudby, například The Bomb od Bitter:sweet, která zní jako úvodní melodie, je dobrá. Což se o Brooke Shields už říct nedá.) ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nic světaborného se nekoná. Nemá to údernost, "poučnost" a sexuální otevřenost Sexu ve městě. Je to "jen" milý příběh o třech kamarádkách, které řeší klišoidní romantické problémy. Ale bavil jsem se, nebudu lhát :D ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pořádná bída. Těšila jsem se, že po Sexu ve městě následuje další podobně jednoduchý a nenáročný, ale zábavný seriál o postarších kamarádkách na život a na smrt. Ale tohle? Absolutně nezajímavé, nudné, s nesympatickými hlavními představitelkami, které hereckého talentu moc nepobraly. Sex ve městě měl sice stáří, ale především šarm, vtip a módu, tady zůstalo jen stáří. ()

MiCM 

všechny recenze uživatele

Ono je asi brzo to nějak extra hodnotit, i když se dívám, že to se tady málokdo zlekne a zpřehledem dává odpad po prvním dílu.. Zajímavé. Škoda, že tu na takové odpadní experty není nějaká zpětná vazba. :-) To by pak možná měli i o starost míň s komentářema.. Myslím, že téměř nic si nezaslouží hodnocení odpad (a jen pár filmů/seriálů pouze jednu hvězdičku). Ono to nebude úplně sranda natočit takový film nebo seriál.. ()

kisha 

všechny recenze uživatele

příšernost od odpudivýho názvu přes plochý a nesympatický charaktery až po samotnej pro tenhle žánr naprosto zvomílanej "děj" ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Džungle rtěnek je zcela zbytečnou záležitostí, která vznikla jen proto, aby cucala peníze a vezla se na vlně obliby Sexu ve městě. Brooke Shields by ještě šla, ale Kim Raver a Lindsay Price jsou tam k ničemu. Navíc příběh je celý naprosto nudný a s již zmiňovaným New Yorským seriálem se nemůže rovnat, byť se tenhle škvár také odehrává ve stejném městě, což je dalším důkazem toho, že se tvůrci opravu neštítí ničeho. ()

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama