Reklama

Reklama

Džungle rtěnek

(seriál)
  • USA Lipstick Jungle
USA, (2008–2009), 14 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Brooke Shields, Kim Raver, Lindsay Price, Paul Blackthorne, Andrew McCarthy, Robert Buckley, David Norona, Sarah Hyland, Matt Lauria, Marcia DeBonis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tři nejlepší kamarádky patří k padesáti nejúspěšnějším ženám v New Yorku. Jsou na tom ale stejně i v osobním životě? O Wendy má vyjít kniha, která ji popisuje jako špatnou matku, Nico opět podlehne milenci a Victory musí propustit své zaměstnance... Americký seriál od autorky Sexu ve městě. (oficiální text distributora)

Recenze (50)

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem více, se Sexem se nedá měřit. High society je studená jak psí čumák, ale tři hrdinky jsou v jádru obyčejné ženské s běžnými problémy. Nejblíže mám k Nico, která naplno citově bojuje. Moc nechápu tu mladou infantilní návrhářku. Možná se seriál rozjede a příjemně překvapí. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Průměr. Viděl bych to na čistých 60%, možná trošku slabších. Prostě průměr. Na holky se kouká fajn, zápletky jsou sice už celkem okoukané, ale je to tady podáno celkem svižně, takže to nenudí. Sem tam nějaký vtípek, ať už lepší nebo horší. V porovnání se Sexem ve městě je to ale o dost slabší, resp. s prvními sériemi tohoto seriálu. Prostě takový seriál o vztazích, kterých byla je a bdue asi spousta. Prostě průměr. Koukat se na to dá, utíká to rychle, nenudí to. na zabití času je to OK. Howgh! ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Naprosto strašná slátanina s miliónem hvězdiček. Nudné postavy, nudné příběhy, nudné dialogy. Soap opery jdou natočit mnohem zajímavěji. ()

waits 

všechny recenze uživatele

VIděl jsem tři díly, což je možná na hodnocení málo, ale další už prostě nedám. Poskládat dohromady tak nesympatickou skupinu lidí a připravit tak nezajímaýy a nudný scénář se hned tak nepovede. Zajímalo by mě, proč Prima tohle nasadila na svůj celoplošný kanál a výborný 30 Rock přitom umístila na Prima Cool. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Po první řadě mohu říci, že to co jsem očekával se událo. Úspěšné ženy a jejich pracovní a vztahové problémy, které více či méně úspěšně řeší a dokazují, že zvládnou své úkoly minimálně stejně dobře jako muži. Teď jsem to asi u většiny uživatelek "podělal", že? Ale je to jen pocit, jaký mám z tohoto seriálu a jaký mívám i z většiny filmových děl týkajících se "zrovnoprávnění". Za každého by měl hovořit jeho pracovní výsledek a mělo by být jedno, zda se jedná o ženu či muže. Hvězdičky dávám za slušnou dějovou linii, ale i za příjemné a dobře vybrané herečky. ()

cogi 

všechny recenze uživatele

Stačilo mi jnéno scénaristky a už jsem byla celá natěšená, .. sice jsem počítala, že to nebude druhý sex ve městě, ale přece jen ... hodně hodně mě to zklamalo, seriál není nejhorší, ale ani žádný zázrak ()

casef 

všechny recenze uživatele

Chápu, že někomu se může líbit seriál o ženách nad třicet a jejích vztazích a kariéře, ale pro mě je to střašná nuda. ()

dewil21 odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděla, styděla jsem se, že mám taky peachu a že takové seriály se (údajně) točí pro nás ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Bože, to je blábol! Asi jsem měla vysoký očekávání, protože Sex ve městě je pro mě kult. Ale s tím má tahle slátatina společnýho jen...moment....jo, už vim. Jsou tam ňáký kamarádky. Zásadní rozdíl mezi partou kolem S.J.Parkerový a B.Shieldsový (je fakt jistý, že neni předělanej chlap???) je totiž v tom, že ač se Sex ve městě odehrává na Manhattanu a holky si žijou docela nad poměry, v klidu a pohodě se s nima průměrná holka ze střední Evropy dokáže ztotožnit. Bráno s trochou nadsázky jsou totiž jejich příběhy reálný. Kdežto tady v tý..... Džungli (to sedí) se realitě nepřiblížil ani jeden dialog, o celým dílu tím pádem nemluvě. A to je teda šílený. Ani nevim proč dávám dvě hvězdičky. Asi proto, že tato záležitost udržela mojí pozornost celý tři díly, než jsem si rtěnku setřela a šla si radši číst. ()

sendisis 

všechny recenze uživatele

Druhý Sex ve městě, někdy mě napadá, jestli v těchto seriálech jde víc o to, co mají postavy na sobě nebo o to, kolik večírků stihnou navštívit. Ale jinak je to dobrý relax a tenhle zhýralý městský život plný módy a sexu mě baví. ()

Nefe 

všechny recenze uživatele

heh, sex v meste pokračovanie, no tieto ženštiny sú mi akosi telesne aj psychicky bližšie, asi to bude tým, že som čítala predlohu... ()

hn253 

všechny recenze uživatele

Je to ryze "holčičí" záležitost. Trochu postrádám vtipnost a šmrnc Sexu ve městě, vše je blýskavější a mondénnější, ale jako příjemná zábava to ujde. Herečky jsou docela hezké, ovšem herecké výkony slabé. ()

Zette10 odpad!

všechny recenze uživatele

Kabátky, malovátka, lodičky, kabelky, šmínky, pi*ovinky. Vydržel jsem se dívat ne déle než minutu a půl. Slepičí vývar se má vařit, ne natáčet. Laciný a trapný pokus o nápodobu Sexu ve městě. ()

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama