Reklama

Reklama

Džungle rtěnek

(seriál)
  • USA Lipstick Jungle
USA, (2008–2009), 14 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Brooke Shields, Kim Raver, Lindsay Price, Paul Blackthorne, Andrew McCarthy, Robert Buckley, David Norona, Sarah Hyland, Matt Lauria, Marcia DeBonis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tři nejlepší kamarádky patří k padesáti nejúspěšnějším ženám v New Yorku. Jsou na tom ale stejně i v osobním životě? O Wendy má vyjít kniha, která ji popisuje jako špatnou matku, Nico opět podlehne milenci a Victory musí propustit své zaměstnance... Americký seriál od autorky Sexu ve městě. (oficiální text distributora)

Recenze (50)

bystroocko 

všechny recenze uživatele

Byla jsem hodně zvědavá a čekala jsem hodně špatnou věc díky negativním komentářům, které jsem o tomhle počinu zaslechla. A co se nestalo - mile mě potěšil. Je naprosto nevyhnutelné srovnávat jej se Sexem ve městě, kde bych hlavní představitelky fackovala od rána do večera, ale který mě dost bavilo sledovat kvůli jejich různým příhodám. Tady mě dokonce zajímá, jak to s kým dopadne, což jsem u SAC nezažila. Představitelky nemají být mladice-ohnice - čtyřicítky, co si hrajou na dvacítky včetně toho, že řeší stejně malicherné problémy a slovíčkaření. Líbí se mi, že Kim Raver nevypadá na první pohled sympaticky, že Lindsay Price je trhlá a chová se tak, a že Brooke Shields vypadá skutečně jako zasloužilá udřená matka. Postavy se mi dokonce zdají obstojně zahrané a uvěřitelné. Candace Bushnell asi nikdy neudělám radost tím, že bych si její počiny zakoupila v literární podobě, ale jako sekané oddychovky z high-class života mě zatím opravdu baví. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vymyšlený scénář a dobře vybrané herečky. Každý chlap si alespoň jednu vybere ;-). Jinak nic nového pod Sluncem. Taková malá kopie Sexu ve městě. ()

Anncovicka odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle blbý seriál už jsem dlouho neviděla. Nudné, nezajímavé, témata dávno okoukané.... spojovat to jakoliv se Sexem ve městě mi přijde opravdu šílené. Jeho úrovně Džungle nedosahuje ani náhodou. ()

stenyek 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Sexu ve městě tohle nejsou ty rozverné holky, ale arogantní krávy. Vrcholně nesympatické hlavní hrdinky (trapné herečky, Shields s dabingem Bočanově je horor, Raven je jak smrtka a Price je nechutná). Tenhle seriál neměl vůbec vzniknout, radši bych prosil další Sex ve městě. ()

kritička 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Sexu ve městě mě tohle celkem chytlo. Co na tom, že dámy žijí své snové životy, mají hadry za 2 000 dolarů a stejně nejsou spokojené! Zatímco "Sex" byl jen a pouze o sexu, tohle dovede produkovat i jiná témata. Aspoň myslím ... a i když ne, tak u toho můžete relaxovat, ne? ()

ylaine 

všechny recenze uživatele

A opět nesouhlasím s ostatními komentáři. Nic jsem nečekala a Džungle rtěnek mě příjemně překvapila. Nepotřebuji se s postavami ztotožňovat, neztotožňuji se s žádnou postavou a nikdy nebudu. Kim Raver a Robert Buckley spolu vypadají opravdu dobře. Seriál je nejspíš založen na známé průpovídce - neštěstí ve hře, štěstí v lásce - i když zde je to spíš naopak. Dámy mají ve hře obrovské štěstí, zato v lásce... Nevím, zda to bylo nízkou sledovaností, nebo to tak bylo v plánu, každopádně seriál skončil po dvou sériích, šťastně, dřív než se to stačilo všechno zvrhnout v překombinovanou nekonečnou šerednost typu Ulice. Nicméně palec nahoru za to. Obsazení se mi přesně sedlo, tedy až na Brooke. Části zaměřené na ni jsem si příliš neoblíbila. Každopádně je Džungle rtěnek dobrou výplní (nejen) deštivých podzimních večerů. ()

baby1978 

všechny recenze uživatele

Brooke Shields na mě v tomto seriálu působí chladně a odtažitě. Kim Raver hraje šéfredaktorku tak věrohodně, jakoby ji dělala odjakživa a Lindsay Price bych nahradila třeba Jennifer Aniston, nemůžu jí přijít na chuť. Hraje tam spíš sexbombu, která si dělá co chce, než návrhářku. ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Takové starosti,jako měly hlavní hrdinky bych já osobně chtěl mít :))....abslutně nepotřebné záležitosti se řešili v tomtu stupidním a "komickém" seriálu USA = 0% ()

Mrs.Christie 

všechny recenze uživatele

Ani Sex ve městě ani Zoufalé manželky, něco mezi a kvalita taky průměrná. Ztotožnit se s hlavními hrdinkami je pro mě nemožné. Lindsay Price mám ráda od dob Béháčka, ale ta její postava je vyložené hloupá slepice, Brooke Shields tam tak nějak proplouvá a Kim Raver mi tam vyloženě vadí. A vůbec mi nevadí, že seriál po druhé řadě stopli. ()

jess20 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Každá postava má svůj charakter a nudný to není je to ze života. Akorát se na to nedá dívat v českém dabingu v takovém případě je to odpad a narážím u toho ve všech seriálech už by s tím měli něco dělat, protože ty rádoby český herečky udělají z celkem zajimavý postavy uknouranou nánu.... s dabingem 1 hvezdička v originále se nestydím dát 4*. ()

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama