Reklama

Reklama

Hon na vraha

(TV film)
  • Česko Hon na sériového vraha (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Film HON NA VRAHA znovu otevírá jeden z nejotřesnějších případů v historii amerického zločinu. V roce 1974 začalo v Kansasu krvavé řádění sériového vraha, které trvalo dlouhých 17 let. Zabiják sám sebe nazýval BTK (Bind-Torture-Kill, Svázat-Mučit-Zavraždit), byl téměř nepolapitelný a své pronásledovatele neustále mátl falešnými stopami a dopisy. Když pak brutální vraždění z ničeho nic ustalo, znamenalo to i postupný konec pátrání. Ale v roce 2004 přichází do jedněch místních novin děsivá zpráva: Sériový vrah je zpět! Policejní detektiv musí znovu začít pátrat po chladnokrevném zabijákovi, který navíc za poslední roky dokonale splynul s prostředím a pro své okolí je oddaným manželem, otcem a aktivním členem církve. V hlavních rolích filmu se představují na Oscara nominovaný Robert Forster (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jackie Brown, 1997) a Gregg Henry (Odplata), který ztvárnil zvráceného sériového vraha Dennise Radera s mrazivou přesvědčivostí. HON NA VRAHA přináší strhující rekonstrukci samotného pátrání i následného šokujícího přiznání, které upoutalo a ohromilo celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od televízneho spracovania sa zrejme príliš očakávať nedá, a tak aj môj pohľad na “Hunt for the BTK” bol vyslovene skeptický. Nakoniec to však bola celkom stráviteľná jednohubka. Chcelo by to “remake”. Rovnako ako v prípade tv počinu “Gacy”, či “Zlo s ľudskou tvárou”. ()

azumi 

všechny recenze uživatele

Vůbec né špatný film, kde je ukázán obraz seriového vraha od počátku jeho vražd, a těžké shánění důkazů pro policii, když shání důkazy a bojují proti někomu, kdo se navenek zdá jako úplně každý normální člověk.... ()

Reklama

Reklama