Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Niektoré veci by mali zostať zmrazené. Na vrtnej stanici na Antarktíde vedci objavia pozostatky prehistorického monštra, ktoré sa rozhodnú transportovať do Ameriky na ďalšie skúmanie. Teplota však stúpa už teraz a stanica sa stane obeťou útoku. Prežije niekto? (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sakra film jsem cháněl poměrně dlouho, no a nakonec když jsem ho sehnal a pustil tak teda nic moc. Čekal jsem béčko od Buechlera které mě bude bavit, na úkor tvůrců. Nicméně i když je Buechler kvalitní trikař, tak samotné monstrum dává spíše do ústraní a zaměřuje se na postavy. Nebo na to jak nějací herci bloumají po stanici. Což začne po chvíli nudit. Ale když se ukáže monstrum tak to za to stojí, nevypadá vůbec špatně a je správně slizké. Scéna v posteli vede. Tenhle film si občas vypůjčí nějakou scénu z filmu Věc nicméně atmosféricky tomu nešahá ani po kotníky. Mohlo to dopadnout lépe. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový sci-fi horor, ktorý odkiaľsi vyhrabala TV Markíza a zaradila ho do svojho nočného repertoára. Deep Freeze nestojí za nič, najfrustrujúcejšie na ňom však je, že okrem nezmyselných tlachov partie teenagerov sa v ňom vyše hodiny vôbec nič nedeje a keď konečne k čomusi dôjde, tak je to úbohosť. Gumenní trilobiti majú ako útočiaci hororoví predátori nulový potenciál a záverečné monster finále by neobstálo, ani keby bol tento film natočený v osemdesiatych rokoch, tobôž nie v roku 2003. Obsadenie je mizerné a napriek tomu, že tu účinkuje niekoľko mladých herečiek, v hororovom žánri často preferovanú sprchovú scénu si pre seba ukradol jeden postarší bigfoot. Jeden primát však Deep Freeze predsa len dosiahol - s najväčšou pravdepodobnosťou ide o najlepší film o vraždiacich trilobitoch, aký bol kedy natočený :) ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,GEOTEC MÁ VIAC KONŠPIRAČNÝCH TECHNÍK AKO FILM OLIVERA STONEA. A VY V ŇOM HRÁTE." __ Na tento film mám čo povedať a zároveň nemám. Začiatok sľubne rozvíja v štýle ,,The Thing", síce až také napätie a atmosféry nedosahuje, no aspoň je vidieť snahu. A to je všetko. Scenár (počíta aj so známou dvojkou ,,Lennym a Carlom") a herecké výkony sú tak neuveriteľne otrasné, že mám problém usúdiť, čo z toho je dychvyrážajúcejšie. A útoky netvorieho trilobita? No...hmmm....skrátka dobré haluze :-D. ,,Špeciálne efekty" vyzerajú ako sto rokov za opicami a tu aj práce Raya Harryhausena (nesmierne si ho vážim) s 50-tych rokov sú aj na dnešné pomery oproti tomuto filmu Avatar. Bohužiaľ veľké sklamanie. P.S.: Jeden z robotníkov je vlkolak. (17. hodnotenie, 4. komentár k filmu) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

A jeje, ta reziserska lama John Carl Buechler dal do filmu velku digitalnu priserku, a toho sa mam akoze bat? ........ LOL 0 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem se pobavil. Ano, je to mizerná televizní produkce s mizerným rozpočtem, ale...trilobiti byl celkem zajímavý artikl na zabíjení. Bohužel tvůrci to trošku přehnaly a ten konec si s obřím švábem mohly odpustit. 25% ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Bóóóže. Kam ľudia chodia na takéto niečo. Akoby bolo málo, že už bolo vzkriesených dosť príšer v trápnych filmoch a ešte aj toto. Prehistorický chrobák, ktorý žerie ľudí. Rozmery 50x50 cm. To už je fakt sila toto. Už chýba fakt len Chuck Norris aby sa pridal k takýmto netvorom a vznikne čisto-nová LIGA VÝNIMOČNÝCH. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Banda vedátorov ( tí najlepší z najlepších z najlepších... ) sa potuluje po nejakej pivnici a vedú vysoko odborné kecy, aby zabili čas a otestovali trpezlivosť diváka. Divák vydrží veľa a pri troche snahy sa to dá dopozerať. Celá tá rádoby vážnosť však razom zmizne keď sa konečne ukážu v celej kráse obrie vražedné trilobity ktoré aj pri úplnom privretí oboch očí stále vyzerajú ako gumené ruksaky. Stačí sa len pozerať ako si to serú po chodbách a len ťažko sa dá ubrániť smiechu a už vôbec nie keď skáču po ľuďoch. To mi nebezpečne pripomenulo scénu z filmu Bride of the Monster kde Bela Lugosi zápasil s nehybnou atrapou chobotnice, to však bolo v 50-tych rokoch. No a keď jeden z výskumníkov dostane od trilobita facku tak som sa vážne začal rehotať. V dvoch scénach sa film blysne aj dákymi gore efektami ( keď sa trilobit "vyliahne" zo ženy a odstrelenie jednej trilobitej hlavy brokovnicou ), inak je to ale úplná sračka televízneho typu, herci na prd, statická kamera, nuda, šeď a rutina. Bla-bla... ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

1 Hviezdička za pekne zvládnuté nenapínavé scény a expozíciu, jedna hviezdicka z lutosti a tri hviezdicky dolu za otrasne triky, absolutnu tvorciu impotenciu a klise na klisé. Verdikt: 2*. ()

ozzman111 

všechny recenze uživatele

Svojho času sme sa na tomto filme kvalitne zabávali. Jasné, že dialógy sú hlúpe, jasné, že herci sú zlí. Ale keď to vezmete so správnou dávkou recesie, tak sa na tejto ,, komédii" dobre smeje. ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost, upírský trilobiti velký jako, jako , ani nevím co jako, rozpláclý cosi co běhalo po chodbách a všechny likvidovalo. Hrozně toporný herecký výkony, příšerný igelitový trilobiti, trapný děj a nejvíc ze všeho tam byla strašná nuda. Odpad ! 5 % ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

TO SI Z NÁS SNAD PRODUCENTI DĚLAJÍ SRANDU A NEMOHLI TENHLE VÝTVOR MYSLET VÁŽNĚ? Některé filmy by neměly být vůbec pouštěny na obrazovku. Pokud si chcete zachovat duševní zdraví, tak se tomuto filmu velkým obloukem vyhněte. Deep freeze dostal ideální prostředí v podobě polární stanice, ale to je vlastně všechno, na co byly finance.Herci posbírání z ulice a gumový TRILOBIT vyrobený někde doma na koleni. celkově bych to shrnul, že celý film posloucháme plno nudnejch dialogů a párkrát vyleze náš trilobit (nevím proč mu říkají trilobit, když to byl nějaký brouk) někoho zabít. Utéct. ()

andrwa odpad!

všechny recenze uživatele

bez lutosti. ked som videl, ako to mile zvieratko, mrazivy netvor, napadol bradateho uja, iduceho si po cigaru, skoro ma mrdlo, neuveritelne efekty, neuveritelne herecke vykony. DOKONALA ZABAVA :D ()

goauld odpad!

všechny recenze uživatele

...ZNIČILI BYSTE JEDINEČNÝ DRUH!!! ALE NEJHORŠÍ NA TOM JE, ŽE JSOU TU DVA! .. CO??? DVA JEDINCI??? a dál už není co komentovat :-) Hezká parodie na The Thing... Myslím že se jedná o nechtěnou komedii s gumovými trilobity, kteří velmi "nenápadně" napadají nic netušící posádku (zřejmě naprosto najivní) jakési polární základny. Celkem nechápu PROČ v případě "vypjaté" atmosféry jsou tam ty "sestřihy života" okořeněné blikacím vyvrcholením...(pozor!! není vhodné pro epileptiky :-) Každopádně - pořád je to lepší film než třeba "žralok vs anakonda" (nebo jaxe ta blbost jmenovala) ()

Reklama

Reklama