Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Misaki Ajuzawa se stala první předsedkyní školní rady na seikaské střední škole, která ještě nedávno byla školou jen pro chlapce. Proto Misaki bere vše do svých rukou a snaží se napravit pověst školy, která by se dala charakterizovat jako „škola plná špinavců a násilníků“, aby ji začalo navštěvovat více děvčat. Na škole vládne pevnou a nemilosrdnou rukou, jenomže i přísná předsedkyně má své tajemství. Pracuje na částečný úvazek v kavárně. Ale proč brigádu držet v tajnosti? Asi proto, že se zde nosí jako pracovní uniformy oblečení pro služky. Kdyby to ostatní věděli, její pověst diktátorky by byla v troskách. Jenomže každé tajemství jednou vypluje na povrh. A tohle objeví její poněkud lhostejný spolužák Takumi Usui. Vyhlásí to po celé škole? Použije to k vydírání Misaki? (Zíza)

(více)

Recenze (38)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Další odhozený seriál II. kvartálu 2010 pojednává o láskou napravované tyranské a ambiciózní androfobce. V Japonsku už se zřejmě povětšinou ani nesnaží vzbudit dojem, že by jim šlo o umění, sdělení nebo originalitu. Kdo má pořád vymýšlet pokaždé jiný komentář k pokaždé stejnému seriálu? Ani já už se nebudu snažit budit ten dojem... Vydržet více dílů, odhadl bych výsledek na silné **. Jelikož jsem ale vydržel jen díly 3, hvězdičky neudělím. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ještě než se začalo uvažovat o anime, ještě než bylo potvrzeno, četla jsem mangu, takže jsem přesně věděla, do čeho jdu a co očekávat. Dostala jsem přesně to, co jsem si myslela - pohodové šódžo anime, které se výborně hodí na relax, nic náročného, přitom to nenudí a zase až tak prosťoučké to není, aby to urazilo. Líbí se mi, jak anime končí, protože to vypadá na "opravdový" konec, přitom v manze to pokračuje dál a není to zase tak růžové (ale za to je tam o pár kawai~ scén navíc :-D). Možná bych to mohla trošičku přirovnat ke Skip Beatu!, neboť i tam máme silnou hrdinku. Některý díl byl slabší, některý výborný (třeba ten poslední). Prostě příjemné pokoukáníčko. V součtu za slabší 4*, ale s doporučením na dny, kdy se nechcete zatěžovat, jen se uvolnit a trošku usmívat na obrazovku (pokud jste velký cynik, tak to bude trochu jiný úsměv, než jaký myslím :-D). ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a do třetice ne! Nejspíš budu v následujících řádcích až přespříliš kritický, ale velmi pozitivní hodnocení vzbudila ve mně značná očekávání, která nebyla zdaleka naplněna. Doufal jsem buďto v něco: a) kreativního b) dobrý příběh c) že se zasměju. Dostalo se mi hodně částečného c), která spočívalo ve flegmatických poznámkách mužského protagonisty. Věcí, co mě doslova iritovalo a díky kterým jsem zůstával s udiveným až znuděným výrazem stát, bylo nemálo. 1) Příběh se tak od cca 4. dílu nikam neposunul a několik dílů kolem sekce 10-15 můžete hravě přeskočit aniž byste o něco přišli. 2) Všeznalá, všehoschopná, všudesenacházející, vždysexy postava Usuie je díky těmto vlastnostem až otravná. Navíc osoba takto vlezlá a plížící se za každým vaším krokem mi přijde naprosto odpudivá. 3) Submisivní a cuteness overload servírky. To neexistuje jiná brigáda pro holky? 4) Naprosto ploché a jednobarevné vedlejší postavy. Trio magorů baví jen chvíli, kamarádky hlavní postavy se vyskytnou občas a do děje nic nepřináší. Úloha hypnotizéra je mi stále neznámá. 5) Hlavní hrdinka přes všech milion náznaků nedokáže pochopit, co k ní hlavní chlapík cítí. Shrnuto, tak si možná teď vybíjím frustraci za všechny podobný chyby v předchozích anime, ale tento seriál je dokázal pobrat všechny najednou, tzn. byl doslova na ráně. Možná jsem ho bral až moc vážně a s odstupem času přihmouřím víc oči. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nedotažené. Vzteklá, urputná holka a kluk s násilnickými sklony, o kterém se ale nikdy nic nedozvíme. Proč bydlí sám? Co jeho rodina? Naopak, proč mu padla ta holka do oka, je jasné. Fetišisticky se mu zalíbila v kostýmku služebné. Rozdíl mezi její vzpurnou povahou a podřízenou rolí, kterou musela hrát, ho evidentně rajcoval. Takže kvůli ní dost přetrpí, jindy se zas zachová zle – je prostě nevyzpytatelný psychopat. Seriál si vůbec pohrává s motivy sexuálního násilí, které více méně všichni ignorují, viz znásilňovací škola v přírodě. A více méně se děj točí v kruhu, aniž by dospěl k nějaké pointě. Vždy jí pomůže s nějakým jejím dost často praštěným nápadem, a to asi hlavně proto, aby ji mohl pevně chytit a cedit u toho nevzrušené hlášky. SHRNUTÍ: Já si vážně myslím, že kostýmky maidek patří do ložnice a ne do kavárny pro děti. ()

Zoey90 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč jsem se celé anime točila v začarovaném kruhu. Neviděla jsem jediný náznak o postupné přiblížení postav. V prvním díle se prostě rozdaly karty a s nimi se celé anime hrálo, žádná změna, žádné postupné zlepšení či pochopení chování... můj šálek čaje to zrovna nebyl, ale pár vtipných momentů to mělo a hlavní hrdina úchylný mimozemšťan spadlý z vesmíru si ty 3* vybojoval, ale na víc mě nepřemluvil, možná, kdyby se na Misaki někde u popelnic vrhnul... xD ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí 12 dílů: Ze začátku nic moc, avšak zábava graduje. Hlavní postava (holka) konečně! není jedna z těch neprůbojných ~ala Mikuru-chan, ale spíš něco na způsob Haruhi. K tomuhle -velké- plus, protože "slabé" dívky už jsou opravdu ohrané. Taky tam nejsou žádné hlášky ~ala Orihime, kdy pořád křičí "Kurosaki-kuuuuun", další pozitivum. Skoro-gay postava Usui se mi brutálně líbí a to proto, že nijak nevyčnívá, spíš dodává na atmosféře. Další plus. I když to vypadá z počátku jako fan-servis anime, není tomu tak - další plus. Zábava tam je a dost se u toho bavím. Ale žádný promyšlený příběh nečekejte. Je to ten typ anime, kdy se nemusí přemýšlet ani uvažovat a jen se oddáváte episodám, které v budoucnu nikdy víc nezapnete znovu. No, říkal jsem tu jen samé klady, kde jsou zápory? Jak už bylo řečeno (Subjektiv): je to docela ohrané, není tam skoro nic nového, nemá to skoro příběh a "stojí to za to?" hodnotu to má nulovou. Avšak dávám 3,5 / 5 za tu srandu, když se mi nechce přemýšlet. Doporučuji těm, kteří chtějí zabít čas. Když od toho moc nečekáte, zábavu tam objevíte. [Edit 11.5.2013] Nějak jsem si na to vzpomenul a zaboha si nemohu vybavit ani jednu scénu, takž eto nemělo prakticky žádný dopad :-) Nulová hodnota vzpomínky. Jdu tedy na 3/5, protože se mi to -asi- před těmi lety líbilo. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Úplne ma ten príbeh očaril. Zápletka síce nie je ktovie ako originálna, to naozaj nie. Ale ústredný pár je nesmierne sympatický a Usuiho vtip nenahraditeľný. Bavilo ma, aký bol úprimný. Malá chybička na kráse, že Misaki bola trošku viac hlúpa, miestami nesympatická. A veľká zhoda náhod.. Ale v každej časti bola nejaká úžasná scéna, ktorá všetky tie malé chybičky vynahradila. Pokiaľ ma bude chcieť nejaké romantické anime uspokojiť, bude to dosť ťažké. Usui a Misaki nastavili vysokú ľatku. ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Příjemné, ale strááášně utahané. Vedlejší postavy bohužel používá právě jen pro prodloužení a ne prohloubení příběhu. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Maid-ky ("slúžky", ale sexi služobnice) sú skoro tak obľúbene ako zdravotné sestričky (hehe). Ale dosť bolo žartov. Celý príbeh sa točí okolo Misaki, ktorá si potajomky tak aby o tom v škole nevedeli privyrába v kaviarni preoblečená za "Maidku" a Takumiho, ktorý je sebavedomý, silný playboy, ale vo vnútri je dobráčisko. Veľmi sa mi páčilo to, že Misaki aj Takumi sú veľmi silné osobnosti plné energie, ani jeden z nich dvoch nie je slaboch. Počet dielov je trocha možno prestrelený, ale nuda v dieloch nie je. V podstate by bol ešte priestor na ďalšie diely podla mangy kde príbeh a spoznávanie dvoch protagonistov pokračuje. Veľa smiechu som si neužil, lebo sú tam skôr romantické pasáže, ktoré sú vlastne korením a soľou zároveň. Dojímavé chvíle sú skoro v každom diely a najlepší je samozrejme koniec. Ten kto sa tej romantike bráni ho to nemôže baviť a nič mu to nedá. Vedľajšie charaktery sú v úzadí a mne to v podstate v tomto prípade aj stačilo a bavilo ma to aj keď sa príbeh sústredil len na dvoch hlavných hrdinov. Určite čo sa týka vzťahovo romantického žánru je toto anime jedno z najlepších. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, co se asi tak může stát po prvním díle, jelikož do něj stihli nacpat děj vystačující na celou romantickou komedii...(americkou...) Dokoukáno jest a nezklamalo. Na oddych perfektní, délka akorát, vtip akorát, pokud vám nevadí zapřisáhlá feministka rozkvétající ve své dokonalé ženskosti v přítomnosti svého supermana, tak i drama akorát. Mimochodem, hudba příšerná. Ale hlavní animovaný Japonec (?) ne. Po více než dvou letech musím zvýšit hodnocení. Seriál je opravdu výjimečný svou schopností poskládat dohromady klišé (a že tam snad nic jiného nenajdete) tak, že vše hladce plyne, stále se je čemu smát a můžete si ještě vybrat, jestli se budete rozplývat roztomilostí, nebo jezdit očima po bišících. Teprve teď to dokážu náležitě ocenit. Že mě bavil v době, kdy jsem ještě téměř nic neviděla, a baví mě i teď, to je samozřejmě další velké plus. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Postavy mě nijak zvlášť nezaujaly (snad kromě zženštilého Yukimury a týpka, co měl fobii z holek). Některé díly mě vyloženě nudily, pár jich bylo dobrých a docela jsem se i bavila. Každopádně je to jedno klišé za druhým a na konci *spoiler* povinná pusa při ohňostroji. Ach jo. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Očakával som od tohto seriálu asi až príliš... Príbeh je "originálny" len prvých pár dielov, potom to ide všetko doooole vodou. Jediný zaujímavý článok bola asi len Misa-chan/Misaki, ostatné veci len preleteli okolo... ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Jedno z takových těch letních anime, které Vás pohltí a vy ho shlédnete během skoro jednoho dne. Jop, pořád si pamatuji na ty dva šílence. Bavila jsem se tehdy a jistě bych se bavila i nyní, takže za mě plný počet bez váhání. ()

Mya 

všechny recenze uživatele

Slusne 3 *** Osobne sa mi viac paci manga, ktora sa viac sustreduje na vztahy medzi hlavnymi predstavitelmi. Ale inak dobra romantic comedy. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Čo povedať? Mangu som si celkom obľúbila, teda v rámci "uhorokovej sezóny", keď nič nové nebolo. Uvidím, ako sa to vyvinie. Zatiaľ je to za 3*. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové anime od kterého nemůžete čekat nějaký zajímavý příběh.. Hned ze začátku se postavám rozdají karty a v tom se to drží celou dobu. Ano místy je to jednoduše trapné, až jsem se za sebe styděl :D Ovšem nemůžu popřít výborné absurdní scény u kterých se člověk opravdu pobaví. 7/10 ()

Secretus 

všechny recenze uživatele

Klasické krocení zlé ženy. Nějakou originalitu nečekejte. Ale seriál má plusové body za: sympatický hlavní pár, kde to zcela očividně jiskří; hravou animaci; scénky z maid café; mírně košilaté hlášky hlavního hrdiny. Trochu mi ale vadila určitá "osudovost" - hlavní hrdina se objevuje vždycky v ten pravý moment, aby zachránil bezbrannou dívku. Některé díly jsou slabší, ale i tak je to příjemná oddychovka. ()

Reklama

Reklama