Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velká špionážní akční podívaná plná honiček na souši i na vodě.
Davis miluje Jenny, se kterou pracuje v kurýrní službě. Stále se ale nemůže odhodlat, aby jí svou lásku vyznal. Nemá ale moc času, Jenny se připravuje k odjezdu do Barcelony. David se proto rozhodne pozvat ji na večeři a při svíčkách vše říci. Celý plán se obrací naruby, když Davidovi na ulici naskočí do auta Lara, agentka pronásledovaná na své misi pro německou BKA. Více se David v dešti kulek nedozví. Díky Davidovi se jim podaří uniknout a Lara s ním stráví noc. Což má pro Davida nebezpečné následky. Ráno se po probuzení dozvídá, že se jeho jméno objevilo na seznamu hledaných osob. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem koukal kdy se objeví Semir v modrém medáku s majáčkem na palubce a on se mrcha za celou dobu neukázal ... * ()

macuzuz 

všechny recenze uživatele

Ve filmu bylo hodně "detailů", které prostě byly do očí a dělaly z filmu spiše nelogickou splátaninu. Příběh byl tuctový a samozřejmě nemohla chybět romantická tečka. Na druhou stranu si film přes to všechno dokázal udržet moji pozornost až dokonce. To + sympatičtí herci = 2 hvězdičky. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

do dokanalosti má film hodně daleko ale taky si na nic nehraje.Prostě to natočili němci.Dobré lítačky aut,děj taky neztratí na realitě.Takže se na to dalo dívat. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Výborná akční podívaná, dobré herecké výkony, námět a režie. Trochu mě překvapilo, že film neskončil smrtí hlavní antagonistky. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem se rozhodl podívat na Axela Sanda a bylo to pro mě veliké zklamání. Honičky ulicemi, které jsou zakončené nejtrapnějšími pády a kotouly aut. A jiné věci, které mi ten film obrovským způsobem znechutily. Ale abych jen nekritizoval, líbil se mi nápad a celkem prokousání se stupidní režií. I tak ale, hodně slabé. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Německý televizní akčňák netající se sebeparodií a bondovskou empatií. Zábavné automobilové eskapády, honičky, sexy záporačku a joudu, který ke všemu přišel jak slepý k houslím. A nebylo to špatné. Komiksová atmosféra dodává snímku jistý nadhled a nadsázku nad vším děním. Nelogičnosti tu jsou sice do očí bijící, ale svojí rychlostí a chytlavostí je lze přehlédnout. Plusem jsou i reálie, které nám jsou tolik blízké. Akční zážitek film rozhodně zanechá. ()

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Nablýskaná a na první pohled vábivá pohádka. Upřímně můžu říct, že jsem nic hloupějšího dlouho neviděla. Snaha omráčit všechny efekty a akčními scénami (které nakonec stejně nudí) je naprosto nejdůležitější. Ale nikdo asi neřešil, že scénář je asi tak logický, jako výplod osmiletého kluka, který rád hraje střílečky na PC. Bohužel, ta hloupost je nepřehlédnutelná, chování postav naprosto nepochopitelné a film je plný klišé. (Samozřejmě nesmí chybět ultra-sexy samice v latexu- haha) ()

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Film ako celok vyznieva, len ako drahší a trocha lepší diel kobry11. Je to také.....plytké....... úvod vcelku super, snaží sa navodiť cool atmosféru ( a teraz musím pochváliť Markízu ako mi dobre tento film vnútila: najlepšie scény podfarbené singlom Nine Thou ma zaujali ) Samozrejme, nedostal som to v čo som tajne dúfal. Plynie skokmi ktoré míňajú dej a nezasahujú do ničoho zaujímavého, nemecká rutina, pseudohlášky nula bodov, Lorca, trošku staršia, ale pekná:-) Do odpadu by som tento kúsok nehádzal, akčné scény boli slušne prevedené, ale ako píšem, nič nové pod Slnkom.......40% ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Na jedno pozretie bohate staci,akcne sceny ako vystrihnute z bonda a ci XXX inspirovane kobrou 11 je do oci bijuce,skoda debilneho scenara,inak by som isiel z hviezdickou hore.Jedna hviezda za Lorcu :-) a druha za slusnu kameru a nahanacku po strechach.. ()

D.I.G 

všechny recenze uživatele

Na nemcoch sa mi nepáči, že vo svojich filmoch robia scény prevrátene. To znamená ža na úvod je tu bombastická naháňačka ulicami s kotúľajúcim sa džípmi a perfektnou kamerou ( táto scéna je ako z Kuriéra, fakt perfektná ), ale finálna scéna( keď už asi produkcií došli prachy ) je pobehovaním s kušou po starých skladoch. Prvá štvrťhodinky vás navnadí, zvyšok ubije a debilný záver vám treskne tehlu o hlavu. A to som si myslel že už Klaunovským šitom odzvonilo. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Heh...no co dodat. Chtěla jsem se alespoň smát, ale ono se to bralo, tak vážně, že to moc nešlo. Honička v autech prolétajících okny z jednoho domu do druhého, neprůstřelná kukaň u soudu, protivná hrdinova přítelkyně, půlka "herců" zase s módním přízvukem. A ten příběh je odpad odpadu. Trapný, stokrát omletý, nudný a debilní. Stálo mě to hodně, dokoukat to do konce. Ne-fanoušci Drew Fullera nechť si odečtou dvě hvězdičky. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dala 3 hvězdy za to, jaký byl na herce hezký pohled...ale pak jsem se vrátila do reality a musela jednu ubrat, za to šílené přehrávání představitelky Lorcy, divné triky, občasnou slaboduchost děje a ty "kouřové efekty", u kterých jsem se smála nahlas :-) ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně tak vypadá filmová hovadina a já na to koukal, nuda která film provází jde v ruku v ruce z tisíckrát viděným dějem a prachmizerné herecké výkony to jen korunují. ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Niečo na štýl Kobry 11, podané ako celovečerný film, len som mal taký pocit, že v Kobre 11 je viac napätia ako v tomto filme. Úvodná naháňačka skvelá aj trikovo slušne prevedená, ale potom to už ide len dolu vodou až to nakoniec zaklincuje záver. Prišlo mi to také nemastné, neslané hlavne čo sa výkonov hercov týka ale ako kinohit na niektorej našej televízii by sa to chytilo :) ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Nemčúri sa snažia fušovať Amíkom do remesla. Ale je to fakt trápna snaha. DVD EDICE je bezodná priepasť plná sračiek a toto je jedna z nich. Oni ten odpad snáď skupujú 10 vagónov za jeden cent ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Film je slabší odvar seriálu : Anakonda 10. Postrádal jsem v něm akorát Siemira :) Špionážní akční podívanou, která se odehrává, jak na souši, tak na vodě hodnotím, jako podrprůměrný snímek, který se tvůrcům dle mého názoru moc nepovedl.. Mizerný děj se slabým scénářem už moc nezáchránilo pár povedených akčních scén... Sorry = 2 ** ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má dvě věci, které ho táhnou vzhůru z odpadních vod. Tou první jsou akční scény, které jsou kupodivu dobře natočené a není jich málo. Tou druhou je (alespoň pro mě), představitelka Jenny. Hrát sice moc neumí, ale vypadá zatraceně dobře. ()

Reklama

Reklama