Reklama

Reklama

Trojitá výzva

  • Česko Nebe, peklo, ráj (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se povedl, a i když pojednává o 15-tiletých holkách, rozhodně bych ho nezařazovala mezi teenagerské komedie. Ne, že by to bylo přehnaně oduševnělé, ale jistou hloubku to má. Například uvědomění Sofie, kam vlastně patří. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Všechny připomínky, které se mi v posledních týdnech honily v hlavě, lehce smetla srbská turbofolková jízda "Klip", takže vlastně uhlazený film. Jediné platí nadále: že Nikolaj je za sto. ()

Reklama

lenuse 

všechny recenze uživatele

Mně to tedy přišlo spíš poučné pro rodiče. Aby si uvědomili, že 15-tileté slečny už nebývají žádná neviňátka a že když holky zůstanou doma, neznamená to, že si právě nezadělávají na slušný malér. Věkem patřím spíš k těm rodičům. A moje máma byla schopná kupovat neteři ještě, když jí bylo 14, Méďu Pusíka. :-) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zábavná oddychovka, o třech patnáctkách, které se rozhodnou splnit několik úkolů vedoucích k "dospělosti", která sice extra nenadchne, ale přesto slušně pobaví a sem tam donutí i k zamyšlení. Některé části neměly chybu a zbytek nenudil, tudíž slušný nadprůměr na poli evropských filmů o náctiletých. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Triple dare je film, který vypadá hloupěji, než ve skutečnosti je. Příběh je jednoduchý, trojice kamarádek je už unavena tím, jak se k nim všichni chovají jako k malým dětem, a tak se rozhodnou podstoupit několik úkolů, které by pro ně osobně měly znamenat dospělost - přestože je to všechno jenom taková relativně neškodná rebélie. A stejně jako hlavni hdinky rebeluji, rebeluje režisérka na stylu filmu - filmové políčko, které jako kdyby vyhoří, hrátky s filtry a časté zpomalené záběry, jež mají být cool. Neppírám, že je to hrozně manýristické a do jisté míry i pozérské, ale ten film je tak rozkošně sebeironický, že ho nelze brát vážně a postava filmového geeka, který ma na dveřích italský plakát k Hodnému, zlému a ošklivému a který vlastní 6000 DVDčkej je neuvěřitelně zábavná (škoda filmařské nedůslednosti, kdy si tvůrci pletou Beyond se Zombi 2). Problém je, když se z figurek, definovaných prostředictvim letmo nahozených rysů, dělají trojrozměrné postavy, které mají dosáhnout poznaní a prozření a začíná se ve filmu až nebezpečně psyhologizovat (naštěstí pouze v posledních cca. 15 minutách). Na druhou stranu slyšet vážně míněné věty "promiň za tu kuřbu" má taky své kouzlo. :-) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama