Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nynne je pozvána do rodiny svého přítele Henrika a očekává, že ji požádá o ruku. Místo toho ji náhle sdělí, že si našel jinou. K dovršení všeho přijde Nynne o svoji kreditku, protože přečerpala limit. V jejích těžkých časech jí pomáhájí její dvě přítelkyně z práce a Martin, její slepý soused. Nynne stále doufá, že se k ní Henrik vrátí, když ale o ni projeví zájem nový zaměstnanec Poul Erik Ø, tak nezaváhá. (lenuse)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Dánská podoba Bridget Jones. Více zde. A že se režisér zahleděl do Bridget Jones, tak to je jasné i z jeho nového filmu, který natočil v USA. S kým asi v hlavní roli. ()

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Proč se musí ty nezadané ženy ve filmu chovat jako úplné blbky? V tomhle se mi víc tedy líbila švédská "Letuška", tam aspoň hlavní hrdinka měla moje sympatie. Jinak je to tedy hodně podobné Bridget Jones, a to jak podobnou prací, tak i monology hlavní hrdinky, které mi chvílemi už lezly krkem. Druhá polovina filmu byla naštěstí o dost lepší. Vtipy tu nějaké taky byly, ale znovu už se na to asi nepodívám. tak 50%. ()

Reklama

Galerie (5)

Související novinky

Březnová dávka severských filmů

Březnová dávka severských filmů

06.03.2009

Skandinávský dům, „zvěstovatel kultury severské v zemích českých“, pro vás i tento měsíc připravil bohatý program. Tentokrát má brněnské kino Art v počtu promítnutých filmů navrch nad pražským… (více)

Reklama

Reklama