Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anita Bergmanová žije s druhým manželem Jimem a poslední měsíce podstupovala kvůli onemocnění rakovinou spoustu vyšetření i sezení. Když se její stav zhorší, začne se o Anitu starat její dcera Emily, a jelikož je jasné, že Anita umírá, přijíždějí Anitiny synové, Keith, Barry a Mathew. Všichni přijeli smíření s tím, že se jedou s matkou rozloučit, ale nikdo z nich netušil, že se rozloučení protáhne. Anita si zachovává, i přes velké bolesti, smysl pro humor. Sourozenci se společně s Jimem o Anitu starají, vyberou ošetřovatelku, a hlavně se snaží odsunout osobní spory. Anitin stav se stále zhoršuje, ošetřovatelka zvyšuje dávky morfia a celá rodina musí přemýšlet i nad pragmatickými věcmi. Všichni jsou smutní i unavení, ale pořád jim zůstává, alespoň občas, smysl pro humor. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já filmy na toto téma nemám moc rád, protože se obvykle jedná o díla, kde všechny postavy akorát brečí a divák by měl brečet s nima. Tady je těch ubrečenejch scén naštěstí opravdu minimum. Naopak je ve filmu dokonce i trochu černýho humoru. Ale celkově mě to moc nezaujalo. Za pár dní si na film asi ani nevzpomenu. ()

Reklama

Daveed 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh, bohužel smutný, ale popisující setkání čtyř sourozenců u smrtelné postele jejich matky. Hezky natočený příběh s dávkou humoru i smutných scén. Výborně zpracované i natočené. Dávám plný počet. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama