Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento mimořádný taneční film v divokém rytmu pouličního tance se skvělým soundtrackem vypráví příběh talentované mladé ženy (Rutina Wesley), která vzdoruje pravidlům na cestě k uskutečnění svých snů. Ale síla okolností jí donutí vrátit se na místo, odkud tak složitě utíkala. Uvědomí si, že jedinou možností jak se z tohoto prostředí nadobro osvobodit je vyhrát velmi náročnou soutěž Step Monster Contest. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

cachanell 

všechny recenze uživatele

Film příšerný, herci umělí. Vše takové nijaké. Já se ale na taneční filmy koukám kvůli tanci (samozřejmě, že mohu jít někde do divadla na balet se koukat na tanec, ale existují i skvělé taneční filmy). Tento je spíše pubertální - uměle vyvolaná zápletka. Ale tancovat umí, a to se cení. Proto dávám dvě hvězdičky - kvůli tanci .... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Andrew Lockington: 1. G Slide (Tour Bus) - Lil Mama/Kadar [3:32] ,2. Out Here - Mayhem Morearty [4:12] ,3. My Boots - Montell Jordan [1:48] ,4. Perfect - Carl Henry [3:26] ,5. Jane & Finchin' - Smugglaz [5:03] ,6. It Don't Make Any Difference To Me - Kevin Michael/Akil Dasan [4:06] ,7. Hot Hot Hot - Montell Jordan [1:40] ,8. Reflectionz - Fenom [2:06] ,9. Ms. Golly - Lenn Hammond [4:01] ,10. Rude Girl Remix - Montell Jordan [1:47] ,11. Monster - Saukrates [2:49] ,12. Work That Stick - Montell Jordan [1:25] ,13. Still Burnin' - Fenom [2:32] ,14. Don't Let It Slip Away - Mood Ruff [3:59] ,15. Tempo - K Smith [3:00], ()

Reklama

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Další naprosto zbytečný film na klasické US téma "uhopsám Tě na ulici k smrti" :-)) Je to trochu ironická hláška, protože dobré filmy kde je hudba a tanec mě dokážou příjemně pobavit.. Ale tady se to bohužel vůbec nepovedlo.. Ono celkem vše co v tom filmu bylo se nějak nepovedlo.. Herecké výkony, taneční choreografie, hudební podkres a samozřejmě příběh byl z toho všeho špatného vůbec nejhorší.. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem k tomuhle paskvilu prave doprelozila titulky - dalo to docela zabrat. Vzhledem k tomu, ze tu neustale mluvi "gangsta-anglictinou", melou hubou jako po znecitlivujici injekci od zubare... A ty tanecni kreace taky nejsou zrovna nejlepsi (az na zaverecny vystoupeni na "soutezi"). Chvilema jim lidi uplne vypadavaji, jedou jinak nez skupina... Mam kamaradky (timto je zdravim, och!!!:D), ktere byly na mistrovstvi republiky ve "streetdance" (myslim, ze se to tak jmenuje..). Tancuji stokrat lip nez tihleti - a to cele mistrovstvi jeste nevyhrali. Jedina pozitivni vec na celem filmu je soundtrack. Sice hiphop nijak zvlast neposloucham, ale tady se jim to celkem vyvedlo. Hodne slabouckej odvar snimku "Stomp the yard". ()

smazilek 

všechny recenze uživatele

Dcera jásala - další taneční film, kterej bude určitě bezva - nebyl, bohužel. Pubertální dcera se ani nedodívala, ale já jsem to zvládla až do konce. Co kdyby třeba ještě překvapil? :-o))))) Ale bohužel je to fakt paskvil, stokrát omleté téma, černí neherci.... jedině hudba byla docela v poho. Žádnej výbuch. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama