Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento mimořádný taneční film v divokém rytmu pouličního tance se skvělým soundtrackem vypráví příběh talentované mladé ženy (Rutina Wesley), která vzdoruje pravidlům na cestě k uskutečnění svých snů. Ale síla okolností jí donutí vrátit se na místo, odkud tak složitě utíkala. Uvědomí si, že jedinou možností jak se z tohoto prostředí nadobro osvobodit je vyhrát velmi náročnou soutěž Step Monster Contest. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Andrew Lockington: 1. G Slide (Tour Bus) - Lil Mama/Kadar [3:32] ,2. Out Here - Mayhem Morearty [4:12] ,3. My Boots - Montell Jordan [1:48] ,4. Perfect - Carl Henry [3:26] ,5. Jane & Finchin' - Smugglaz [5:03] ,6. It Don't Make Any Difference To Me - Kevin Michael/Akil Dasan [4:06] ,7. Hot Hot Hot - Montell Jordan [1:40] ,8. Reflectionz - Fenom [2:06] ,9. Ms. Golly - Lenn Hammond [4:01] ,10. Rude Girl Remix - Montell Jordan [1:47] ,11. Monster - Saukrates [2:49] ,12. Work That Stick - Montell Jordan [1:25] ,13. Still Burnin' - Fenom [2:32] ,14. Don't Let It Slip Away - Mood Ruff [3:59] ,15. Tempo - K Smith [3:00], ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý má dej za 3 centy, ale tanečné výkony na nezaplatenie. Veľký zážitok umelecký, no filmový určite nie. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem k tomuhle paskvilu prave doprelozila titulky - dalo to docela zabrat. Vzhledem k tomu, ze tu neustale mluvi "gangsta-anglictinou", melou hubou jako po znecitlivujici injekci od zubare... A ty tanecni kreace taky nejsou zrovna nejlepsi (az na zaverecny vystoupeni na "soutezi"). Chvilema jim lidi uplne vypadavaji, jedou jinak nez skupina... Mam kamaradky (timto je zdravim, och!!!:D), ktere byly na mistrovstvi republiky ve "streetdance" (myslim, ze se to tak jmenuje..). Tancuji stokrat lip nez tihleti - a to cele mistrovstvi jeste nevyhrali. Jedina pozitivni vec na celem filmu je soundtrack. Sice hiphop nijak zvlast neposloucham, ale tady se jim to celkem vyvedlo. Hodne slabouckej odvar snimku "Stomp the yard". ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Existují mnohem lepší taneční filmy - tohle se řadí spíš mezi ty slabší/průměrnější. Dějem rozhodně nijak neohromí, herecky taky moc ne, ale jako pocta tanci to podle mě funguje docela obstojně. A obdivuju herce, kteří se do tohoto filmu pustili i přesto, že street dance nikdy nedělali (včetně hlavní herečky). Myslím, že je náročné si bez předchozí zkušenosti tyhle taneční pohyby osvojit natolik, aby herec pak ve filmu působil jako někdo, kdo se tanci věnuje odjakživa. Sledovala jsem k tomuto filmu krátký dokument o tvorbě choreografie a cvičení tanečních čísel a moc se mi líbilo, jak to jedna tanečnice komentovala se slovy, že je hezké, jak se při tvorbě tohoto filmu herci učili od tanečníků a tanečníci naopak pobírali herecké zkušenosti od herců a nakonec to krásně splynulo dohromady. Film jako takový sice až tak neohromí, ale oceňuji to množství práce, které se za tím muselo skrývat. ~(2,8)~ ()

Ant odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně se mi celá tahle "kultura" hnusí a tenhle brak mě v tom jen utvrdil. A to jsem to měla jen jako kulisu při učení, no děs. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Do závěrečného vystoupení na souteži (což bylo mimo jiné nejlepší z celého filmu) jsem se držel v křeči. Kdo tohle mohl zplodit, to musela být ale hlava skopová. :-D ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má užasné tanečné čísla, ktoré by mali potešiť cieľovú skupinu tínedžerov. Len škoda, že je zaťažený priemerným scenárom. 4/10 ()

phoebe.h2 

všechny recenze uživatele

Žádně skvělé taneční kreace,špatné herecké výkony a hudba nic moc..Miluji tanec a musím říct že tancuji rozhodně lépe než herci v tomhle filmu... ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Další z rádoby cool tanečních filmů, tentokrát s neskutečně nesympatickými hrdiny a scénářem napsaným pravděpodobně žákem ze zvláštní školy. Oba dva díly Let's Dance jsou oproti tomu veledílo. Taneční scény nijak nenadchnou, hudba vcelku ujde. Tečka. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Filmy s hudební a taneční tématikou mám rád, ale tento film mi absolutně nesedl, hlavní hrdinové jsou tak nesympatičtí až to skoro celý film háže na poslední místo - místo odpadu. Co tento film pozvedne je až Soutěž Monster [Step Monster] ve které jdou vidět docelá dobré kreace. Nic víc nic míň. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Film se zajímavým tancem, i když to není tak úplně pro mě, každopádně to co tomu víc chybí je scénář a nějakej děj vůbec. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Další naprosto zbytečný film na klasické US téma "uhopsám Tě na ulici k smrti" :-)) Je to trochu ironická hláška, protože dobré filmy kde je hudba a tanec mě dokážou příjemně pobavit.. Ale tady se to bohužel vůbec nepovedlo.. Ono celkem vše co v tom filmu bylo se nějak nepovedlo.. Herecké výkony, taneční choreografie, hudební podkres a samozřejmě příběh byl z toho všeho špatného vůbec nejhorší.. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Milionkrát objetá šablonka ve velice podobných barvách jako vždycky. Tahle kravinka si zaslouží hvězdičku opravdu jen za docela slušnou hudbu, jinak teda opravdu nic moc. ()

Reklama

Reklama