Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento mimořádný taneční film v divokém rytmu pouličního tance se skvělým soundtrackem vypráví příběh talentované mladé ženy (Rutina Wesley), která vzdoruje pravidlům na cestě k uskutečnění svých snů. Ale síla okolností jí donutí vrátit se na místo, odkud tak složitě utíkala. Uvědomí si, že jedinou možností jak se z tohoto prostředí nadobro osvobodit je vyhrát velmi náročnou soutěž Step Monster Contest. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Blackburn8 

všechny recenze uživatele

Celkem podprůměrný děj, byl jsem docela zklamán, ale víc jsem ani nečekal…Co se hereckých výkonů týče, tak to docela ušlo jediné co tenhle film zachraňuje je choreografie tance, ta je opravdu dobra to se mi líbilo.Tento snímek se bude spíš líbit lidem co se o tancování zajímají a dělají ho.Mě to vůbec nic neřiká takže to taky tak hodnotím.60% ()

Humprt Pum 

všechny recenze uživatele

Cliché cliché cliché... Pár zajímavejch tanečních kroků, jinak jen a pouze čenouškovská limonáda s plnou hubou bronxovský hulvátštiny. Silný gesta a uhrančivý pohledy. Bohužel zahrané bez jiskření. ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní taneční film. Pro ty, kteří by chtěli poznat nové styly tance - něco neobvyklého - je tento film nejlepší volbou... ()

EnneX 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za tanec a druhá za hudbu. Děj o ničem a o herectví se nedá mluvit. sympatie na bodu nula. ()

smazilek 

všechny recenze uživatele

Dcera jásala - další taneční film, kterej bude určitě bezva - nebyl, bohužel. Pubertální dcera se ani nedodívala, ale já jsem to zvládla až do konce. Co kdyby třeba ještě překvapil? :-o))))) Ale bohužel je to fakt paskvil, stokrát omleté téma, černí neherci.... jedině hudba byla docela v poho. Žádnej výbuch. ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Film příšerný, herci umělí. Vše takové nijaké. Já se ale na taneční filmy koukám kvůli tanci (samozřejmě, že mohu jít někde do divadla na balet se koukat na tanec, ale existují i skvělé taneční filmy). Tento je spíše pubertální - uměle vyvolaná zápletka. Ale tancovat umí, a to se cení. Proto dávám dvě hvězdičky - kvůli tanci .... ()

Reklama

Reklama