Reklama

Reklama

Maigret


Maigret a muž s jednou rukavicí (E49)

(epizoda)
  • Francie Maigret et l'ombre chinoise (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Francie, 2004, 1 h 34 min

Maigret je přivolán k vraždě bohatého podnikatele, výrobce očkovacích sér Pierra Boyera, kterého někdo zastřelil v kanceláři obytného domu. Hovoří s domovnicí, která je jako na trní, protože právě rodí jedna z obyvatelek domu. Do toho se ozývá křik pomatené ženy, která žije v domě se svou sestrou, bývalou prostitutkou Mathilde. Maigret vyslýchá všechny kolem zavražděného. Všichni svým způsobem žili z Boyerových peněz a každý ho tak trochu využíval. Zdá se, že jediná, která Boyera skutečně milovala, byla jeho mladičká přítelkyně Nina, bývalá tanečnice. Zato jeho bývalá žena Germaine a zpustlý syn Daniel se shání po závěti. A navíc se z trezoru ztratila spousta peněz. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozdější díly Maigreta jsou skutečně lepší, ostatně tenhle díl je toho dalším důkazem. Základem jsou samozřejmě vynikající předlohy Georgese Simenona, bez Cremera by Maigret byl také poloviční, a když se to vše opět spojí s tradičním složkami, které tento seriál nabízí, dostaneme další kvalitní, příjemnou, milou a odpočinkovou podívanou. 75%. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maigret se setkává s několika vyšinutými osobami, s lidmi z vyšší společnosti i s čichačem éteru. A postupně si opět sestaví skládanku celého případu. Nu a nakonec se zločinec, jako již mnohokrát, vyhne justici. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama