Reklama

Reklama

William - Jak se stát princem

(TV film)
  • Velká Británie How to Be a Prince
všechny plakáty
Velká Británie, 2003, 2x59 min

Obsahy(1)

Dvacátého prvního června slaví narozeniny princ William. Jednoho dne, nedojde-li k nehodě či revoluci, se stane králem Vilémem Pátým, šedesátým pátým britským monarchou v rodové linii, jejíž počátek lze vystopovat již v době před víc než tisíci lety. Je připravován pro život zasvěcený protokolu a veřejné službě. Jeho budoucnost je přesně naplánována. Je to jeho výsadou, nikoli však svobodnou volbou. Jak je takový mladý muž připravován na to, aby se stal králem?
Dvoudílný dokument BBC o synu následníkovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

William - Jak se stát princem? Aneb více než desatero rad, jak se vypořádat s dotěrnými novináři, být svůj, mít to nejlepší vzdělání, správně zapůsobit na média a hlavně připravit se nato stát se jednoho dne následníkem trůnu.Přitom pohřbu Diany a při smutečním průvodu královské rodiny v čele s údajně dospívajícím a těžké zkoušce čelícímu Williamovi se smutečním psaníčkem a s věnováním "mamince", jsem brečel jako želva:-(( Jinak jak už bylo psáno spíš pro nadšené obdivovatele nejen té anglické monarchie. Ale vidět prince Williama někde v Chile na exkurzi aby se mu dostalo toho nejvšestranějšího vzdělání, normálně mezi obyčejnými lidmy, uklízet, sekat dřevo a mít třeba záchody tak to byl téměř zážitek na celý život:-)) Jinak dokument byl protkán ukázkami z celého rodu Windsorfů až někam mezi dynastii Plantagenetů s různými historickými mezníky třeba v podobě důležitých bitev,zvyků a obyčejů. Pro neznalé naprosto dostačující dokument. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Docela hezky zpracovaný dokument, u kterého budou vaše babičky (maminky, dcery, přítelkyně...) ucvrkávat a vy si užijete retro záběry na Williamovi korpulentní a hříšné předky, kteří vesele obcovali s prostitutkama a utápěli jmění anglického trůnu na dně lahví s Absintem. Jinak spíš pro fandy anglické monarchie než přínosný dokument. ()

Reklama

Reklama