Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melanie už dostala od života pořádnou lekci, když si prošla drogovou závislostí a její přítel zemřel na předávkování. Vyléčená a odhodlaná jít dál, se vrací domů ke svým rodičům a sestře, brzy však zjistí, že vidí věci, které jsou ostatním skryty. Na záhadném  železničním přejezdu spojeném s pověstí o místním neštěstí, při kterém zemřelo několik dětí, poznává velmi zvláštní děvčátko Julii. Julie jako by něco věděla o záhadných zmizeních a nevybíravým způsobem navádí Mel na správnou stopu. Melanie musí co nejdříve odhalit pravdu, protože velmi blízko se skrývá skutečný vrah... (Estrellita)

(více)

Recenze (4)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tuctová duchařina se značně neoriginálním příběhem. Potěšující ovšem je, že nudí jenom chvilku uprostřed a že má několik povedených momentů. Líbila se mi třeba hned první scéna (havárie autobusu), po níž jsem doufal v nadprůměrnou podívanou. Té jsem se bohužel v následujíích minutách nedočkal, nicméně závěr, ač nepřekvapující, byl už zase minimálně tříhvězdičkovou záležitostí. Celkově mě Fingerprints nijak nenadchly, ale dvě hvězdičky si zaslouží (přičemž ti, kterým se líbili The Messengers nebo Solstice, si mohou ještě jednu přidat). ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hlavnou hrdinkou je Melanie, ktorá v minulosti brala drogy, až kým jej priateľ nezomrel na predávkovanie a ona takmer tiež. Vrátila sa domov k svojim rodičom, ktorí žili v malom meste, a odvtedy sa jej začínajú diať podivné veci. Vidí duchov detí, ktorí zomreli pri autobusovej nehode. Navyše v meste vyčíňa vrah. Je to vlastne slasher skombinovaný s duchárinou, pričom duchovia sú tí dobrí a snažia sa Melanie odhaliť pravdu. Nie je to nič originálne, ale kto má rád takéto teenagerské duchárinky, tak si určite užije. Mňa to nenudilo, ale zase ani nijako extra neoslovilo. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Budu tady první exot, který dá tomuhle nápaditému dílku víc než tři hvězdičky. Není to nic nového - a přece je! Mám ráda hodné duchy :) protože u nich aspoň člověk nemusí přemýšlet nad tím, proč ze začátku jenom strašej a ke konci filmu zabíjej. Taky se mi hrozně líbí název filmu v kontextu celého příběhu, myslím že nic by se k tomu nehodilo víc. A celkově příběh byl zajímavý, několik fajn zvratů a relativní happyend. Konečně se dětičky mohly pomstít! :) 70% ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Me celkem prekvapil film tim, ze jsem ho nechtel vypnout po 15 minutach, protoze to je presne to, co jsem ocekaval. Ducharina riznuta slasherem sic zadny z zanru nedoveden do kvalit je ciste prumerna oddechovka. ()

Reklama

Reklama