Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Estrádní scénky a skeče jsou odjakživa považovány za pokleslé umění. Ale existuje komik, který nejenže toto tvrzení popírá, ale dovedl tento žánr k vrcholu dokonalosti. Není těžké uhodnout, o kom mluvíme: Felix Holzmann. Jeho scénky patří ke klasice televizní zábavy. Ve střihovém pořadu si diváci opět mohou připomenout jeho nenapodobitelný humor, který pobaví, jak říká Marek Eben, "dělníky, rolníky i pracující inteligenci". Pořad pro Centrum zábavné tvorby připravili ve spolupráci s Archivem ČT střihači Marie Maršálková, Ing. Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scénář a režie Alena Berková. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Felix Holzmann ve svých tradičních rolích infantilně popleteného joudy je dokonalý, ale pro mne nepochopitelné prostřihy mezi jednotlivými scénkami tentokrát jednu hvězdu ubírají. Jinak jsem samozřejmě rád, když vidím seniora podivovat se nad zjevným nesmyslem, tedy že v pátek hrají V sobotu večer a v neděli ráno, rovněž mne neomrzí znalost dvou řezníků - sochaře a krejčího, vždy mě rozesměje hašašíra, ale stejně tak se dá citovat cokoli z dokonalého díla zmateného brejlovce. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sterilní předvoj k dalším střihákům Řekněte mi, kdo to je a Tak mi tedy řekněte, které přišly příští rok. A ačkoli tady všichni pláčete na špatným hrobě, nikdo nepíšete, co má Felix Holzmann společného například s několikerou variací písně Biograf je vrchol lidské slasti? Co to je za kombinatoriku?! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Felix Holzmann, byť mu rozhodně neupírám výsadní postavení mezi československými komiky, byl opravdu nepřehlédnutelnou personou tuzemské zábavy, leč tento neumětelský střihový pořad České televize, který nabízí pouze ty nejprovařenější mistrovy scénky, což je mi popravdě úplně lhostejné, určitě mě to neirituje pod záminkou neoriginálnosti.. Zato po stránce dramaturgické či střihové se jedná o naprostý diletantismus a vrchol nevkusu !! Jako byste večeřeli steak s hranolkama na záchodě..!! ;) ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Střihový pořád krále lidového humoru..pan Felix Holzmann byl geniální udělat z ničeho zábavnou a velice humornou chvíli. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Felix Holzmann je pro mě absolutně nejlepším českým komikem a oceňuji u něj, že se držel svého kopyta a necpal se do filmu a do televize jako herec. Jeho hlášky jsou nezapomenutelné a dokonce jsou srozumitelné i v jiném jazyce, jak dokázal sám Holzmann svým úspěchem v Německu a já v Polsku:-) Strašně se mi líbí, už jsem to někde psala, že se obešel bez sprosťáren. Nejraději mám Šachovou koncovku (Dáša Šá, ta dovede, pane, rošťačit), nikdo neumí říkat slova jako moula a hašašíra jako on:-) Ten se to pané nikdy nedoví, ledažé bych mu to řek já sám:-) S geniálním humorem mistra Holzmanna neuvěřitelně kontrastuje naprosto zbytečná hudební výplň, vyložená zhovadilost! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Za Felixovy scénky bych dal plné hodnocení. Ale co tam ksakru dělají ty příšerné písničky. Tím autoři veškerý dojem úplně pokazili. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nebejt těch děsně otravnejch písní, bylo by to naprosto perfektní. Felix Holzmann byl prostě génius a výběr jeho scének (aspoň těch, když ne té nudné výplně) je skvělý, takže opět plný počet hvězd se přímo nabízí. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Několik klasických Holzmannových scének s místy poněkud otravnými, ale naštěstí krátkými hudebními předěly. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Felix Holzmann opět zasahuje astříhači z Kavčích hor měli zase co dělat, aby z toho udělali tu pravou socialistickou srandu pro masy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pětihvězdičkový komik v rukou jednohvězdičkové dramaturgie. Zaplať pánbůh, ani „A-Team“ kolem scénáristy a režisérky Aleny Berkové nedokáže pokazit dojem z nestárnoucích dialogů jednoho z nejlepších komiků české historie (no schválně, zkuste vyjmenovat pět lepších) a jeho dvorních přihrávačů Františka Budína či Viktora Maurera. Pokud byla koncepce pořadu míněna jako jakési „to nejlepší z Felixe Holzmanna“, možná by se dal vytknout výběr jednotlivých skečů, ale případný diváku neboj se, o ten nejzásadnější ochuzen nebudeš......... „Na včera dnes a zítra???“ „Ne, jenom na zítra, protože na včera, to už bych asi nestih, že jo.“ :D:D:D:D:D:D:D ()

Reklama

Reklama