Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Estrádní scénky a skeče jsou odjakživa považovány za pokleslé umění. Ale existuje komik, který nejenže toto tvrzení popírá, ale dovedl tento žánr k vrcholu dokonalosti. Není těžké uhodnout, o kom mluvíme: Felix Holzmann. Jeho scénky patří ke klasice televizní zábavy. Ve střihovém pořadu si diváci opět mohou připomenout jeho nenapodobitelný humor, který pobaví, jak říká Marek Eben, "dělníky, rolníky i pracující inteligenci". Pořad pro Centrum zábavné tvorby připravili ve spolupráci s Archivem ČT střihači Marie Maršálková, Ing. Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scénář a režie Alena Berková. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

pOne 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda dolů za brutální střihy hudební vaty, která se snaží zabít obsah tohoto pořadu. Naštěstí se to ale nepovedlo a zůstává 80 % základu v podobě nezaměnitelného humoru Felixe Holzmanna, který mě rozesměje desetkrát a pojedenácté zase znovu. To střihové pojetí se moc nepovedlo. ()

miza 

všechny recenze uživatele

Ač asi nikdy nehrál ve filmu byl Felix Holzmann jeden z největších našich komiků. Rozdával smích a bavil lidi svými dokonalými scénkami. A za to patří velký dík. U něj jde ten smích na rty nějak přirozeně.A to je dobře. ()

S120 odpad!

všechny recenze uživatele

Geniální humor Felixe Holzmanna naprosto neutralizován střihovým amaterismem České televize. Vzhledem ke genialitě Holzmanna mě to mrzí, ale tenhle pořad si lepší hodnocení než odpad nezaslouží. ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Holzmann je prostě výtečný, dá se na něj dívat pořád dokola. Pořad trochu ztrácí debilními písničkami, které snad patří k té době, ale bez nich by to bylo ještě lepší. Pořad jako takový 70%, Holzmann 90%, celkově 80%, 12.4.2012. ()

Reklama

Reklama