Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix Holzmann už potřetí v hlavní roli zábavného střihového pořadu (2004).

Felix Holzmann patří ke klasice televizní zábavy. Málokterá lidská profese vyžaduje tak důkladnou a precizní přípravu jako profese komika. Když se pak při lehounce plynoucí konverzaci publikum prohýbá smíchy, vůbec si neuvědomujeme, jak je to pracně vydobytý úspěch a že ho dosáhne jen málokdo. Legendárnímu Felixi Holzmannovi se to ale dařilo opakovaně. Ačkoli vypadal jako člověk, který neumí počítat do pěti, své výstupy měl pečlivě promyšlené a vypointované. Jeho tvář s obřími brýlemi a splácnutý tralaláček rozesmávají diváky dodnes. Pro komika nemůže být větší pocty... Proto si nenechte ujít střihový pořad "Tak mi tedy řekněte", který měl premiéru na Silvestra a který jistě opět potěší diváky. Pořad ve spolupráci s archivem ČT připravili střihači Marie Maršálková a Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scenáristka a režisérka Alena Berková. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Poslední tečka za střihovým triptychem na téma Felix Holzmann, jak zničit jeho humor nesouvislou kolekcí čehosi, co zrovna přišlo pod ruku. Ono by to ty pány a dámy v ČT zřejmě namohlo, když mají možnost udělat tři střihové pořady, aby v nich zmapovali vývoj humoru Felixe Holzmanna přehlednou formou, pak by to bylo zřejmě příliš komplikované pro diváky tvořící koncesionářský střed, není-liž zbla? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Hašašíra, Dáša-šá, takovej malej, aluminiovej, U Nudle a další (nevhodnou dramaturgií pořadu lehce zprzněné) nezapomenutelné hlášky z úst pana komika, Felixe Holzmanna. Když jsem zamlada tyto legendární scénky poslouchával na MC páskách, bylo to pro mě pouze „jo Holzmann, super“. Ale teď s přibývajícími lety a také díky podobných střihovým pořadům, si začínám uvědomovat, že máme tu čest s jedním nejlepších bavičů (ne-li nejlepším) československé historie…….a proto obrazně smekám nezaměnitelný tralaláček. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Těch 91 % si někdo jako Felix Holzmann jistě zaslouží. Nicméně je třeba říct narovinu, že střihačská práce Čt je opravdu k zamyšlení. Nerozumím tomu, proč vedle scének se slavným komikem existují prostřihy písní, které ale nezazní celé a divákem je obrazově smýkáno ze strany na stranu jak medvěd zachází s chycenou rybou v tlamě. Tvůrci pořadu asi musí být schizofrenici. Tento pořad navíc doplácí na fakt, že v něm sledujeme méně známé scénky. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Střihové pořady zajišťují České televizi materiál relativně ucházející srandy, když není schopna přijít s něčím novým. Zpívaná mezičísla jsou docela slušný bizár a když se člověk zamyslí, není Holzmannův humor kdovíjak invenční (humor pramenící ze špatného chápání slovních spojení je docela průhledný), ale raději tohle než švandu s Petrem Novotným. (1 080.) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama