Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix Holzmann už potřetí v hlavní roli zábavného střihového pořadu (2004).

Felix Holzmann patří ke klasice televizní zábavy. Málokterá lidská profese vyžaduje tak důkladnou a precizní přípravu jako profese komika. Když se pak při lehounce plynoucí konverzaci publikum prohýbá smíchy, vůbec si neuvědomujeme, jak je to pracně vydobytý úspěch a že ho dosáhne jen málokdo. Legendárnímu Felixi Holzmannovi se to ale dařilo opakovaně. Ačkoli vypadal jako člověk, který neumí počítat do pěti, své výstupy měl pečlivě promyšlené a vypointované. Jeho tvář s obřími brýlemi a splácnutý tralaláček rozesmávají diváky dodnes. Pro komika nemůže být větší pocty... Proto si nenechte ujít střihový pořad "Tak mi tedy řekněte", který měl premiéru na Silvestra a který jistě opět potěší diváky. Pořad ve spolupráci s archivem ČT připravili střihači Marie Maršálková a Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scenáristka a režisérka Alena Berková. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

VagaBunda odpad!

všechny recenze uživatele

Holzmann zaslouzi 5* jako vzdy, dramaturgove a strihaci v Ceske televizi NULA jako temer vzdy. Naprosto nepochopitelna ukazka debility v hlavach ceskoteleviznich aktivistu a doprdelistu. Nechapu, koho napadlo nechutne zprznit vynikajici Holzmannovo scenky snuskou normalizacnich pisni, nechapu, kdo to schvalil, a kdo to rozhodl vysilat, ale bohuzel vim, kdo to zaplatil... ;( Holzmann 5 *, lemplove v CT NULA ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak mi tedy řekněte, proč jsem se u dvaadevadesátiprocentního pořadu s jedním z nejzábavnějších komiků naší historie dvaadevadesátiprocentně nebavil? Nabízí se hned několik vysvětlení, mimo jiných i takové, že pořad zazdil Střihoruký Edward. No jo, jenže co když o Felixovi bylo už řečeno tolikrát totéž, že ani nejlepší střihač z řad ČSFD by tomu nepomohl? Suma sumárum; Holzmann ano, ovšem tahle směska spíš ne-e. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Hašašíra, Dáša-šá, takovej malej, aluminiovej, U Nudle a další (nevhodnou dramaturgií pořadu lehce zprzněné) nezapomenutelné hlášky z úst pana komika, Felixe Holzmanna. Když jsem zamlada tyto legendární scénky poslouchával na MC páskách, bylo to pro mě pouze „jo Holzmann, super“. Ale teď s přibývajícími lety a také díky podobných střihovým pořadům, si začínám uvědomovat, že máme tu čest s jedním nejlepších bavičů (ne-li nejlepším) československé historie…….a proto obrazně smekám nezaměnitelný tralaláček. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Těch 91 % si někdo jako Felix Holzmann jistě zaslouží. Nicméně je třeba říct narovinu, že střihačská práce Čt je opravdu k zamyšlení. Nerozumím tomu, proč vedle scének se slavným komikem existují prostřihy písní, které ale nezazní celé a divákem je obrazově smýkáno ze strany na stranu jak medvěd zachází s chycenou rybou v tlamě. Tvůrci pořadu asi musí být schizofrenici. Tento pořad navíc doplácí na fakt, že v něm sledujeme méně známé scénky. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama