Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix Holzmann už potřetí v hlavní roli zábavného střihového pořadu (2004).

Felix Holzmann patří ke klasice televizní zábavy. Málokterá lidská profese vyžaduje tak důkladnou a precizní přípravu jako profese komika. Když se pak při lehounce plynoucí konverzaci publikum prohýbá smíchy, vůbec si neuvědomujeme, jak je to pracně vydobytý úspěch a že ho dosáhne jen málokdo. Legendárnímu Felixi Holzmannovi se to ale dařilo opakovaně. Ačkoli vypadal jako člověk, který neumí počítat do pěti, své výstupy měl pečlivě promyšlené a vypointované. Jeho tvář s obřími brýlemi a splácnutý tralaláček rozesmávají diváky dodnes. Pro komika nemůže být větší pocty... Proto si nenechte ujít střihový pořad "Tak mi tedy řekněte", který měl premiéru na Silvestra a který jistě opět potěší diváky. Pořad ve spolupráci s archivem ČT připravili střihači Marie Maršálková a Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scenáristka a režisérka Alena Berková. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

VagaBunda odpad!

všechny recenze uživatele

Holzmann zaslouzi 5* jako vzdy, dramaturgove a strihaci v Ceske televizi NULA jako temer vzdy. Naprosto nepochopitelna ukazka debility v hlavach ceskoteleviznich aktivistu a doprdelistu. Nechapu, koho napadlo nechutne zprznit vynikajici Holzmannovo scenky snuskou normalizacnich pisni, nechapu, kdo to schvalil, a kdo to rozhodl vysilat, ale bohuzel vim, kdo to zaplatil... ;( Holzmann 5 *, lemplove v CT NULA ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak mi tedy řekněte, proč jsem se u dvaadevadesátiprocentního pořadu s jedním z nejzábavnějších komiků naší historie dvaadevadesátiprocentně nebavil? Nabízí se hned několik vysvětlení, mimo jiných i takové, že pořad zazdil Střihoruký Edward. No jo, jenže co když o Felixovi bylo už řečeno tolikrát totéž, že ani nejlepší střihač z řad ČSFD by tomu nepomohl? Suma sumárum; Holzmann ano, ovšem tahle směska spíš ne-e. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Pominu-li všechny možné střihové pořady, ve kterých jsou tytéž scénky jako zde, pak jde o pořad, který mapuje zásadní scénky velikána poněkud zvláštního a osobitého humoru. Bohužel zase jsou scénky prokládány písněmi, a poměrně dlouhými, a tak nám na Felixe nakonec zase tolik času nezůstane. Ale co se týká scének, tak super. Pořad sám o sobě průměr. ()

UncleG

všechny recenze uživatele

Česká televize opět boduje: Vpravdě geniální scény Felixe Holzmanna "STYLOVĚ" doplnila snůškou vykopávkových splašků - dementních písniček z televizního fundusu, na které se dnes už opravdu nedá dívat. A tak z nesmrtelného a stále aktuálního Holzmanna vykutalo studio na kvačích horách zase jeden pořad pro důchodce. Na druhou stranu je to až netušené, jak se dá zmrvit tzv. "střihová zábava". Fujtajxlpes! ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Střihové pořady zajišťují České televizi materiál relativně ucházející srandy, když není schopna přijít s něčím novým. Zpívaná mezičísla jsou docela slušný bizár a když se člověk zamyslí, není Holzmannův humor kdovíjak invenční (humor pramenící ze špatného chápání slovních spojení je docela průhledný), ale raději tohle než švandu s Petrem Novotným. (1 080.) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama