Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix Holzmann už potřetí v hlavní roli zábavného střihového pořadu (2004).

Felix Holzmann patří ke klasice televizní zábavy. Málokterá lidská profese vyžaduje tak důkladnou a precizní přípravu jako profese komika. Když se pak při lehounce plynoucí konverzaci publikum prohýbá smíchy, vůbec si neuvědomujeme, jak je to pracně vydobytý úspěch a že ho dosáhne jen málokdo. Legendárnímu Felixi Holzmannovi se to ale dařilo opakovaně. Ačkoli vypadal jako člověk, který neumí počítat do pěti, své výstupy měl pečlivě promyšlené a vypointované. Jeho tvář s obřími brýlemi a splácnutý tralaláček rozesmávají diváky dodnes. Pro komika nemůže být větší pocty... Proto si nenechte ujít střihový pořad "Tak mi tedy řekněte", který měl premiéru na Silvestra a který jistě opět potěší diváky. Pořad ve spolupráci s archivem ČT připravili střihači Marie Maršálková a Mirko Veselý, zvukař Jan Štěpánek, scenáristka a režisérka Alena Berková. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

otík 

všechny recenze uživatele

Pominu-li všechny možné střihové pořady, ve kterých jsou tytéž scénky jako zde, pak jde o pořad, který mapuje zásadní scénky velikána poněkud zvláštního a osobitého humoru. Bohužel zase jsou scénky prokládány písněmi, a poměrně dlouhými, a tak nám na Felixe nakonec zase tolik času nezůstane. Ale co se týká scének, tak super. Pořad sám o sobě průměr. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Těch 91 % si někdo jako Felix Holzmann jistě zaslouží. Nicméně je třeba říct narovinu, že střihačská práce Čt je opravdu k zamyšlení. Nerozumím tomu, proč vedle scének se slavným komikem existují prostřihy písní, které ale nezazní celé a divákem je obrazově smýkáno ze strany na stranu jak medvěd zachází s chycenou rybou v tlamě. Tvůrci pořadu asi musí být schizofrenici. Tento pořad navíc doplácí na fakt, že v něm sledujeme méně známé scénky. ()

Reklama

VagaBunda odpad!

všechny recenze uživatele

Holzmann zaslouzi 5* jako vzdy, dramaturgove a strihaci v Ceske televizi NULA jako temer vzdy. Naprosto nepochopitelna ukazka debility v hlavach ceskoteleviznich aktivistu a doprdelistu. Nechapu, koho napadlo nechutne zprznit vynikajici Holzmannovo scenky snuskou normalizacnich pisni, nechapu, kdo to schvalil, a kdo to rozhodl vysilat, ale bohuzel vim, kdo to zaplatil... ;( Holzmann 5 *, lemplove v CT NULA ()

UncleG

všechny recenze uživatele

Česká televize opět boduje: Vpravdě geniální scény Felixe Holzmanna "STYLOVĚ" doplnila snůškou vykopávkových splašků - dementních písniček z televizního fundusu, na které se dnes už opravdu nedá dívat. A tak z nesmrtelného a stále aktuálního Holzmanna vykutalo studio na kvačích horách zase jeden pořad pro důchodce. Na druhou stranu je to až netušené, jak se dá zmrvit tzv. "střihová zábava". Fujtajxlpes! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak mi tedy řekněte, proč jsem se u dvaadevadesátiprocentního pořadu s jedním z nejzábavnějších komiků naší historie dvaadevadesátiprocentně nebavil? Nabízí se hned několik vysvětlení, mimo jiných i takové, že pořad zazdil Střihoruký Edward. No jo, jenže co když o Felixovi bylo už řečeno tolikrát totéž, že ani nejlepší střihač z řad ČSFD by tomu nepomohl? Suma sumárum; Holzmann ano, ovšem tahle směska spíš ne-e. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama