Reklama

Reklama

Ovocňáčci

(seriál)
  • Španělsko Los fruittis (více)
Animovaný / Rodinný
Španělsko / Francie, 1991, 91x25 min

Obsahy(1)

Španielska animovaná telenovela o dobrodružstvách udatných ovocných hrdinov, ktorí putujú svetom, riešia rôzne problémy, bojujú proti zlu a pritom sa zabávajú. (TomBar)

Recenze (12)

silentname 

všechny recenze uživatele

Moc si už z tejto šou nepamätám. Jedine tie pesničky, ktoré boli fakt super... a Thorny (kaktus) bol skvelou postavou ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Dnes už víceméně zapomenutý španělský animák vysílaný v polovině 90. let na ČT. Není to úplně špatné, vcelku originální a občas i vtipné, ale bohužel často spíš s pomalým a nudným dějem. Podstatnou část každého dílu obsahovaly i zpívané pasáže. Škoda že se celý seriál točí především kolem čtyř hlavních postav (ananasu Cvalíka, banánu Báglíka, kaktusu Bodliny a lidské holčičky Kumby), zatímco mnoho jiných ovocňáčků tvoří spíš křoví a jejich potenciál zůstává nevyužitý. Přitom kolik zajímavých druhů ovoce a zeleniny se v té jejich vesničce dá spatřit. Ale možná že na ně taky v pozdějších dílech došlo, pravda je, že jsem viděl jen prvních pár dílů. 40% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Popis ku titulu "Ovocníčkovia" (Los Fruittis), ktorý napísal uživateľ TomBar hlása, že je to španielska animovaná telenovela o dobrodružstvách udatných ovocných hrdinov, ktorí putujú svetom, riešia rôzne problémy, bojujú proti zlu a pritom sa zabávajú. Je to výstižne definované, a keď sa nad tým trocha zamyslíte, aj poriadne blbé. Pestrofarebné, exotické, hovoriace ovocie, ktoré bojuje proti zlu. Uf, tak to je teda sila. Nonsens, bizard, crazy. No i napriek tomu sa na to dalo pozrieť a trocha sa pobaviť. I keď sa sám sebe čudujem, ale predsa len dám dve hviezdičky týmto podivným ovocníčkom. ** ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama