Reklama

Reklama

An Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder

všechny plakáty

VOD (1)

Recenze (13)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Druhé An Evening with Kevin Smith s podtitulem Evening Harder se odehrává jenom na dvou univerzitách, v Kanadě a v Londýně, přičemž strašně moc potěší, že Mewes je na rozdíl od prvního dílu aktivnější a odpovídá i na otázky (dokonce vypadá jako seriózní chlap!) a že v londýnské části zareaguje i Smithova matka a manželka. Sice Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder není tak vtipné jako jednička a témata tak atraktivní, přesto se zde najde spousta informací, která fanoušek kvituje s povděkem: Smithův názor na filmové adaptace komiksů, focení své ženy pro Playboy, Ben Affleck, sexuální otázky, jeho vous, Ben Affleck... a zatímco kanadské publikum je odvařenější, to londýnské je sice uměřenější, ale o to je druhá část Evening with KS informativnější a dialog o sexuálních eufemismech je nezapomenutelný! Ve výsledku je Smith jeden z největších bavičů a pohodářů filmových tvůrců vůbec... A na rozdíl od prvního dílu je tenhle k sehnání v zahraničí (např. na Ezy) dokonce s českými titulky! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tenhle toronto-londýnský pokec mě nebavil tolik jako EVENING 1, 3 nebo TOO FAT FOR 40. Prostě mi přišlo, že chyběly opravdu srandovní historky, je to spíš klasický Q&A. Co mě zaujalo, tak že Jason Mewes zaznamenal oproti minule fakt značný bavičský posun vpřed - teda, ne že by nějak řečnil, ale už se aspoň trochu rozjíždí a nesedí jen nervózně na kanapi. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Už trochu slabší než první díl, ale pořád velmi zábavné. Jednička byla sestříhána z vícero vystoupení, tipuju, že proto se do ní vměstnalo více vtipných příběhů (např. o Jayovém kouření všech falických předmětů v obchodě), dvojka představí čistě dva dvouhodinové záznamy z Toronta a Londýna. Nicméně hlavní je, že Kevina Smithe ani po založení rodiny nepřešel sexuální humor, jeho vtipy o blowjobech za létající auto jsou stále úderné a uslyšíme zde dokonce i parodii na Pána prstenů, kterou později použil v Clerks 2. 8/10 ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70%. Bohužel o dost slabší než první část. Zajímavé mi přišlo hlavně Kevinovo přiznání k tomu, že nerad točí akční sekvence (z čehož jsem ho podezříval už v Dogmatu). A asi jsem jako Smithova dcera, ale po čtyřech hodinách mi začaly slova shit a fuck lézt na nervy... (ovšem děkuji za rozšíření slovní zásoby slovem fanny) ()

Gazy 

všechny recenze uživatele

Na famózní první díl to sice nemá, ale i tak je to další naprosto zasloužené pětihvězdí pro Smithovu brilantní mysl. Záchvaty smíchu se znovu dostavovaly v ohromných počtech a kultovní režisér většinou nelenil přihodit navrch hlášku, která má sílu díváka shodit ze židle. Jako obvykle pro Smithe není žádné téma tabu, žádná kritika dostatečně kritická a já jsem se cítil celé 4 hodiny jako prase v žitě ve společnosti prvotřídní režisérovy zábavy. Velice se těším na třetí díl Kevin Smith: Sold Out - A Threevening with Kevin Smith. ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith je geniální bavič, což dokázal už svým prvním Evening with Kevin Smith. Gagy, u kterých se smějete nahlas, skvělé vypointované historky, příjemná atmosféra celé show - to má druhý díl taky. Ale bohužel je to proloženo asi destinásobným počtem slovíček fuck, fuckin' a shit. Nejsem žádný puritán a navíc zrovna Kevin umí tyhle slovíčka ve svých filmech používat brilantně a na správných místech, ale tady jich bylo už vážně moc. JENOM pro to 4* ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Úplně stejnej typ vtipů jak v předchozím díle. Akorát tady je to někde jinde. Nevím, ale poslouchat 4h jednoho maníka, co pořád kecá o tom samým, to mě nebere. A to jsem jeho fanda. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Ďalší nášup Smithovskej palby, tentokrát z Toronta (disk 1) a Londýna (disk 2). Pozerať to v kuse štyri hodiny je síce pekný záhul, ale Smith za to rozhodne stojí (hlavne Londýn). K slovu sa (vo väčšej miere než minule) dostane aj Jason Mewes, aj keď jeho reakcia na otvorené sexuálne návrhy jednej zúčastnenej ma dosť sklamala :) Jay by to rozhodne zmákol inak (ignorovanie, resp. "hladký" prechod na inú tému, by to určite nebol). Celý set je taký, ako už napovedá názov. Smith nám riadne pritvrdil ... :) ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Spousta nezapomenutelných scén. Z Torontské části bych vyzdvihl Smithovo povídání o Ježíši, Melu Gibsonovi, Umučení a Posledním pokušení Krista. Na ten film o dvou ninjech bych moc rád šel do kina. V Londýnské polovině je asi nejvtipnější Kevinovo vysvětlení Pána prstenů. Kdo viděl Clerks 2, ten ví o čem mluvím. Skoro doslovný přepis téhlě odpovědi byl totiž použit ve scénáři. Nevím jestli to Smith vymyslel na místě v Londýně a potom připsal do filmu, nebo to bylo naopak. Každopádně je to ten nejlepší komentář k LOTRovi, co jsem kdy slyšel. ()

TheKiw 

všechny recenze uživatele

Moderní Menšík - výborný vypravěč a navíc totálně nekorektní. Chvilkama možná štvou trápné výstupy fanoušků, ale ty už člověk s radostí překousne. Tolik vtipných a výborně podaných historek během "jednoho eveningu" se totiž jen tak nevidí. ()

honelnik 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako neprekonateľná jednotka ale pohľad na Smitha, s úsmevom spomínajúceho na nedávno zosnulého otca pokúšajúceho sa pretiahnuť Smithovu matku prakticky na každom mieste je neuveriteľne dojemný :) A vskutku nezabudnuteľne fámozna Smithova britská angličtina v Londýne k tomu ako pridaná hodnota. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Tyhle pódiovky mají něco do sebe. Kevin umí pobavit nejen vyprávěním, ale i bryskní reakcí. Čerstvější humor na trhu není.. ()

Reklama

Reklama