Reklama

Reklama

Le Bagman - Profession : Meurtrier

(amatérský film)
  • angličtina The Bagman - Profession: Murderer

Obsahy(1)

On nehovorí, on koná... To je Bagman: Obávaný a brutálny vrah s papierovým sáčkom na hlave a nožom v dlani. Najlepšia ochrana pred ním, je vyhnúť sa mu širokým oblúkom. Neuvedomila si to však skupina treťotriednych gangsterov, ktorá sa rozhodla s Bagmana odstrániť raz a navždy... Ešte nevedie akú chybu urobili... Priplietli sa mu do cesty a budú to ľutovať... Krvavé peklo môže začať! (Avathar)

(více)

Recenze (67)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

White niggaz vs. Baghead - slušné využitie plastovo / gumenej 20 minútovky pred projekciou niečoho serióznejšieho. Fandovský úlet a tie mám rada . Mimochodom ( žiadne btw ) svojho času chodil s takou " face facade " nakupovať do hypermarketov aj Nick Nolte ! Samozrejme neozbrojený a hlavne s iným úmyslom.. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl ty stupidní rádoby nigga rovnokšiltáky, ověšený zlatem, rozhazující rukama,chtěl jsem to okamžitě vypnout. Jenže bych udělal velkou chybu, protože během pěti minut se rozjela obrovská lavina fikaných vražd a masakrů na již zminovaných zlatem ověšených degenech. Kombinace brutality s trefným humorem mě chvílema pěkně podráždila bránici. Na amatérský krátký film opravdu slušný výkon. ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná filmy tipu Toxický mstitel a tak, ale s tím rozdílem, že tento Kraťas si na seriózní film ani nehraje. Jde spíše o takovou variaci na téma krvavé speciální efekty - a já musím uznat, že tvůrci dokázali vymyslet opravdu kreativní a zábavné situace. Bagman - je senzační postava, a zbytek pobíhajících a řvoucí herců dodá filmu šťávu, ostatně červené šťávy na tenhle filmek nešetřili a krev stříííká proudem a to doslova. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný a pohodový krátkometrážny trash na odreagovanie o maskovanom chlapíkovi, ktorý jednému pouličnému gangu ukázal, ako má vyzerať úspešná drsná mlátička. Na ich smolu túto ich skúsenosť vo svoj prospech už nevyužijú. PS - Zábavných amatérskych nechutností je v Bagman-ovi dostatok, čo sa cení. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

WHO THE FUCK ARE YOU?! No môžem kľudne bez ostychu priznať, že ja som na tejto amatérčine výsostne bavila. Samozrejme efekty a herecké výkony nič moc ale vôbec ma to netrápilo, hlavne, že tam boli črevá a hektolitre krvi. Bagman je proste namakaný pánko, ktorý s nikým nejedná ako v rukavičkách. Herci by mohli menej vrieskať dosť mi to pílilo uši ale čo už. Zdá sa, že chalanom fantázia nechýba. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama