Reklama

Reklama

Tři kamarádi a Jerry

(seriál)
  • Švédsko 3 Friends & Jerry
Animovaný / Rodinný
Švédsko / Velká Británie, 1999, 39x30 min

Obsahy(1)

Jerry se snaží dostat do party mezi tři kamarády (Franka, Thomase a Erika) tím, že vždy vymyslí nějaký brilantní nápad, který je nakonec dostane všechny do maléru a tím klesne jejich důstojnost před třemi slečnami (Linda, Mimmi, Tess). Frank vždy zuří, protože miluje Lindu. (MsWampir)

Recenze (55)

towstit 

všechny recenze uživatele

Absolutna volovina, ktora ale vie ze volovinou je a to je najvacsie plus. Nie je to typicky serial animovany, kde nakonci vzdy musi byt dake sproste ponaucenie, a skonci to nakoniec tak ako vsetci ocakavali. Vsetko sa deje naopak, a to je fajn. Videl som vsetky diel viac ako raz a a nikdy sa nenudil. Frank, Thomas, Erik, Jerry, Linda, Mimi, Tes. :) ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených animovaných seriálov ktoré som pravidelne sledoval na fox kids a rád si ho pozriem aj v súčasnosti. Frank ma dokázal vždy pobaviť svojimi nerváckymi vlastnosťami,jeho modrým tričkom ktoré mal vždy na sebe a plešatou hlavou. A Jerry svojimi hlúpimi nápadmi ktoré vždy dopadli fiaskom. Dal by som aj 5* z nostalgie ale nebolo by to objektívne takže ostanem pri štyroch ()

Reklama

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Už jako malý jsem si říkal, že to nebude nic pro můj vkus, už tehdy mi to připomínalo jisté kontroverzní seriály (a to jsem ani nevěděl, které to jsou). Kontroverzní citlivá témata, vulgarita, dokonce v jednom díle i krev, což do dětského filmu nic z toho nepatří. Jednu hvězdičku za nostalgii, když jsem sledoval Fox Kids, který bych chtěl, aby se zase vysílal. ()

bibbi 

všechny recenze uživatele

S tímhle seriálem to je jak s bullteriérem. Grafika je tak ošklivá až je krásná a k ději a příhodám tří kamarádů a Jerryho se hodí dokonale. Co se týká českého dabingu, Trávníček by za něj měl dostat nějakou cenu, bez něj by to stálo za starou belu. A mezi tím, co se jetix měnil na tu úchylárnu, které se říká Disney channel, byl tenhle seriál v tu dobu jediný, na který se dalo dívat a bavit se u něj a nepřipadat si jak úplný dement. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som napriek jeho mnohým grafickým alebo iným dejovým nedostatkom miloval. Nezabudnem na Franka, ktorý nosil tričká s jednotkou, ktorý sa chcel páčiť namyslenému dievčatku Linde. Boli to partičky ako z tých trápnych teenagerských filmov, ktoré tak Američania radi robia, ale predsa to bolo iné, bolo to švédske, bolo to detské a rád som to sledoval v televízii. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Ilustrátor Magnus Carlsson má na svědomí také úspěšný videoklip k písní "Paranoid Android" od Radiohead. Animace v klipu a v seriálu je nezaměnitelná a typická právě pro tohoto autora. (Kirman)
  • Při zahraničním vysílání na stanici Nickelodeon se seriál nevyhnul cenzuře. Epizoda Móda byla odvysílána bez chvíle, kdy Frank odhrne závěs šatny a za ním se lekne polonahá zákaznice. Při vysílání v Česku na kanále Jetix nebyla scéna vynechána. (Vitox)
  • Seriál byl ze začátku kritizován za sexuální motivy nahých dětí či pokusy padělání bankovek. Ohlasy však brzy utichly. (stenrik)

Reklama

Reklama