Reklama

Reklama

Snímek zkoumá význam intimity v životě dvou párů a odhaluje, zda a za jakých podmínek je možné dosáhnout dlouhodobého vztahu a přitom si zachovat zdravý a uspokojivý sexuální život. Oba páry se rozhodnou experimentovat se skupinovým sexem a utřídit si tak tři základní aspekty úspěšného vztahu – sex, lásku a komunikaci. V čem tkví tajemství skvělého sexu? Možná že se sexem samotným toho nemá tolik co do činění. (Filmbox)

(více)

Recenze (18)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Miles Brandman .. Sám doma a nespokojeně nadržený ___ Povrchní zpracování celkem složité součásti mezilidských vztahů. Rozporuplný experiment (sex ve čtyřech), nejasný výsledek, podprůměrný film. Kamera je hodně amatérská, celý look laciný, herecké výkony vlažné (ještě že Alexis a Eliza jsou alespoň fešné) a Macaulay Culkin je zde spíše pro to „známé“ jméno do titulků a na krabici, než pro výraznější hereckou roli. Pokud si tento scénář vybral sám, tak šlápl vedle - pokud mu lepší než tahle nabídka nepřichází, tak ho lituji. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nepříjemným narušením příjemného stereotypu lze zjistit, že stereotyp umí být příjemný. Nikoliv však pro diváka. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, ale dost nezáživný. V podstatě film tak nějak proběhne a nezanechá zrovna nějakej extra dojem(teda až na Elizu Dushku), pořád se akorát řeší vztah dvou dvojic a trošku to nudí. Ale abych pravdu řek, tak sem byl hlavně zvědavej na Culkina, co tady předvede, nicméně podle mě byl dost průměrnej, i když se fakt snažil, krom toho vypadá jak čtrnáctilejtej nemocnej blbeček a ve srovnání se svým bratrem Kieranem hodně težce dostává na prdel. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Žiadna dramatizácia a takmer žiadna romantika. Totálne hlúpe a obsažne prázdne. Navyše staré dobré časy pre M. Culkina už skončili hrozne dávno - nezaujímavý po všetkých stránkach (typický prototyp detskej hviezdičky). Zato z E. Dushku som nemohol spustiť oči. Jedna prízemná hviezda patrí jedine jej. 20/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po přečtení obsahu mě zaujal celý nápad výměny dvojic - filmově samozřejmě :). Ale zpracování nebylo nic moc. Možná se v něm můžou vidět páry, které mají skutečně problémy a třeba jim to i trochu pomůže. ()

Loki81 

všechny recenze uživatele

Vubec nechapu proc je za hlavniho herce oznacel Culkin, ktery jde ve filmu absolutne nevyrazny. Tech par slov co pronesl za cely film bylo vice nez bezvyznamnych... mel by se nad svymi hereckymi vykony zamyslet, chlapec... ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý film. Herci podali velice dobrý výkon. Ten film se mi líbil, ale nějak mi unikl ten konec. Asi bych to natočil trochu jinak - více zřetelněji a tak o 20 minut déle. Trochu to ještě prohloubit a dát tomu pořádný konec. Slabší 4* ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Macaulay dobrým hercem. Asi jsem se dokázal odprostit od Home Alone a už ho nevidím jako malého klučinu co chystá pastičky. Navíc mě film tak nějak oslovil, přitom si sám sobě kladu otázku, jak je to možné, když daná problematika se mě zrona moc netýká. Moje hodnocení je i trochu ovlivněné tím, že kdybych já režíroval nějaký nízkorozpočtový film, chtěl bych natočit právě něco takového. ()

chef 

všechny recenze uživatele

Najnudnejšia kamera akú som kedy videl, strašne plochý a suchý scenár, Culkin vyzerá stále ako 14 ročne deco a toho sexu si tiež moc neužijete. (pokial nie ste zrovna fanúšik dánskeho porna z 30tych rokov) 35% ()

Phorbo

všechny recenze uživatele

neumím hodnotit... rozpolcenost mých názorů se pohybuje mezi dobrým scénářem a nudným ztvárněním... mozná i nostalgie kdy si clovek neváží toho co ma... škoda... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tak něco na způsob filmu "Po sexu". Tyhle problémy se mě naštěstí (musím zaklepat) netýkají, tak jsem si užil alespoň krásnou Eliza Dushku. Culkin je z těch čtyř hlavních postav jasně nejnesympatičtější a taky herecky nejhorší. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Skupinový sex mě nalákal, ale M.Culkin je bohužel navždy Kevinem. A i bez něj by to byla sračka, takže no more ! ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Oh! Tak tohle ani nevím jak mám okomentovat. Nápad zajímavý, ale poněkud otřepaný. Příšerná kamera i světlo, a myslím že ani herci nehráli moc dobře. I když pár scén se mi líbilo, místama vylezl docela dobrý černý humor, ve výsledku je film spíš nuda. Taky mne překvapilo, jak byl každý polibek, nebo jakýkoli "akt lásky" (kterých tam skutečně moc není) špatně zahraný. Jako by herci neuměli líbat, nebo co :-D ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

No na to, že Culkinovi je v tomhle filmu už 27 let a vypadá na cca 18... Celkově mizerné herecké obsazení, děj hrozný, závěr ani nemluvím. Fakt netuším, jak velkou krizi mysli měl ten, kdo to vymýšlel. ()

jojoping 

všechny recenze uživatele

Bol som zvedavý, čo Macaulay Culkin po dlhej dobe natočil. Neočakával som nič zvláštne a v skutočnosti som sa toho aj dočkal. Psychologická sonda do sexuálneho života dvoch mladých párov mala zopár svetlých momentov, ale v súhrne ma ničím zvláštnym nenadchla. A Macaulay ma zo všetkých zúčastnených nadchol najmenej. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Sex tam príliš nečakajte. Príbeh o dvoch pároch, ktoré majú problémy v intímnom živote a snažia sa ich riešiť. Je to však povrchné, slabé, bez emócií. Paradoxne, záver je celkom fajn. Mužská dvojica o ničom (najmä Culkin), baby lepšie, aj sa na ne dobre pozerá. ()

Lucije 

všechny recenze uživatele

No jo Culkin fakt není hezkej chlap, to asi platí u většiny dětských herců. Ale jinak zajímavý úhel pohledu v oblasti komplikovaných vztahů a nepřekonatelných důvodů, které jim brání v přežití. ()

Reklama

Reklama