Reklama

Reklama

Únos

  • USA Lifted
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2006, 5 min

Když se přehnaně sebejistý mladý mimozemšťan nachomýtne k řízení vesmírné lodi, musí se pod přísným dohledem kritického mentora pokusit unést podřimujícího farmáře. Únosy lidí však vyžadují preciznost a zručnost. Po několika chybných úkonech je nadmíru jasné, proč každoročně nezmizí mnohem více lidí. (HBO Europe)

Recenze (248)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zvukař Gary Rydstrom tak dlouho dělal na krátkých i dlouhých pixarovkách, až dostal příležitost taky si jednu natočit. A nedopadlo to vůbec špatně (třebaže si můžete všimnout, že je i tady lepším zvukařem než režisérem). ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrný kraťas, který obsahově ničím nepřekvapí, ale Pixarovská animace je jako vždy dobrá. 60% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších pixarovských kraťasů - už když jsem ho tehdy viděl před Ratatouille, tak se mi líbil. Zlatý "jednoduchý" zkoušky na auto, protože tohle ... vskutku zajímavé. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl masakr. Už vím, jaké mají mimozemšťané závěrečné zkoušky:-) Skvělý bonus k filmu Ratatouille. Zhlédl jsem to dvakrát. Toho pozemšťana mě bylo líto, jak se ho mladý mimozemšťan snažil unést. Ještě že to nakonec vyřešil jeho zkoušející. Tento kraťas je důkazem toho, že i beze slov jde natočit zábavné dílko. Dávám 100% ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Animovaná miniatura s předvídatelným koncem nezaujme ani stylizací pozemského ani vizí nebeského, jehož moc unést nás není omezena na klávesnici palubního počítače kosmické lodi… ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Tak toto opravdu nemělo chybu. Hned první vtípek po tajuplném začátku mě dostal do kolen a na těch zbylých jsem se jednoduše svezl pod stůl. Každá profese je potřeba zaučit, únosy mimozemšťany nevyjímaje. Ale ovládat 2000 nepopsaných páček... To bych opravdu nechtěl :D ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Moc hezká animace, skvěle zpracovaný nápad, zábavné a ten malý ufounek mi až připomíná někdy mě svou šikovností. :D ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nehnevajte sa, no keď som to pozeral, mal som dojem, že sledujem poriadnu hlúposť. Zaúčanie mladého mimozemšťana ešte fajn, ale vtipné to pre mňa nebolo a tiež tá neoriginálna hudba tomu u mňa nedodala. Proste toto nie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Naozaj by som chcel vedieť tajomstvo, toho ničím nerušeného a kľudného spánku tej ľudskej postavičky. Veľmi vtipné a technicky podarené. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..uhm..aj vy ste robili autoškolu? :P..a pri parkovaní vám skočil do cesty dom? (a vaša maminka to videla..a parkovali ste jej auto?).. ()

Reklama

Reklama