Reklama

Reklama

VOD (1)

Texas, 50. léta minulého století. Jack O’Brien si prošel dětstvím plným her a krásné nevinnosti. Dospívání mu však přináší rozčarování a vztah s jeho otcem, který by mu pomohl tímto nelehkým obdobím projít, je dosti komplikovaný. Jack je ztracenou duší v moderním světě, která si klade řadu otázek a snaží se v životě zorientovat. Kde je pravda? Co je věčnost? Jak vznikl život... Hvězdně obsazený snímek je poctou životu, přírodě a světu kolem nás, jenž se nám odhaluje jako symfonie. Postupně, obraz po obrazu nám přináší epický a dokonalý příběh, který je aktuální dnes stejně jako před více než půl stoletím. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Nikdy som príliš nepobral kritiku Pittovej postavy... imho,ideálny otec,akým by každý otec mal byť...mnohí ho vidia ako tyrana,ale vo filme sa snaží len vychovať zo svojích detí slušných a silných ľudí...berie každú prácu,aby zabezpečil rodinu...a súdiac podľa toho,že Penn v dospelosti pracuje ako architekt a zaradil sa medzi vyššiu strednú triedu,tak zjavne tvrdá výchova mu len pomohla.

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

V pondělí vychází evropská verze criterionské edice Stromu života. ;)

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Jen ještě poznámka k tomu novému střihu: bezpečně už teď víme, že většina nového materiálu se ve filmu objevuje až v jeho druhé polovině (a většina se nějak týká dospívajícího Jacka a jeho vztahu k rodičům). Nepatrně rozšířená je ale i část s dospělým Jackem, odehrávající se v současnosti (nově je ve filmu například scéna s návštěvou zoo, o které členové štábu vyprávěli už před lety). Leckdy se ale jedná jen o drobné impresionistické vsuvky - jeden, dva kratičké nové záběry. Osobně jsem zvědav, zda se do nového střihu dostala scéna s ptáčaty vypadlými z hnízda - s nadšením o téhle scéně mluvila Jessica Chastain, svého času si jistá tím, že se dostane do závěrečného střihu. A pak je tu scéna s následky řádění tordána, které se městečkem Smithville prohnalo během natáčení...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Lavran

Z toho článku mi vychází, že muselo být náročné uspokojit starého umanutého pána. ;) Jinak je to takový criterioňácký narativ o tom, že delší je zajímavější a že auteur je nade vším; fajn neznačený promo text. 

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Fotografie finální podoby balení amerického vydání k prohlédnutí tu.

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Kdo si zoufal, že chystaná criterioní edice Stromu života bude k mání pouze ve verzi omezené na region A, už nemusí dál truchlit: v půlce listopadu vyjde v Británii i evropská edice. ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

ja ako mylovnik Goldfingera a kultoveho Spy who loved me hovorim jednoznacne NIE takymto planobam. Jo, jo pre mna to prave orechove je, ked Liparus pohlcuje atomove ponorky, to su filmy pre mna 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

Tento film je proste NIC. absolutne nic . Zacina to ako evolucny dokumentary film z national geographic ale bohuzial to tak nepokracuje .. Absolutne nevidim dovod preco ulozit do takejto roly Oscaroveho Sean Penna ... dávno som lutovat 2 hodiny zivota natolko ako teraz ,okrem peknich scen vo vesmire a macro scen. neda sa to hodnotit vobec. proste to nebolo NIC 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

ako mylovnik Goldfingera, You Only Live Twice a Spy who loved me hovorim nie takymto planobam 

Související novinky

Malick workoholikem

Malick workoholikem

25.11.2016

Legendární filmař Terrence Malick nikdy netočil závratným tempem. Mezi Nebeskými dny a Tenkou červenou linií třeba nechal díru 20 let, od roku 2011 se ale podivuhodně rozjel. Po šestileté pauze… (více)

Amenábarův scenárista točí sci-fi

Amenábarův scenárista točí sci-fi

16.03.2015

Mateo Gil, několika cenami Goya oceněný španělský spoluscenárista tří filmů Alejandro Amenábara – konkrétně Otevři oči, Hlas moře a Agora – se poslední roky pokouší i o režii. Po dobře přijatém… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

46. ročník MFF Karlovy Vary

46. ročník MFF Karlovy Vary

19.06.2011

Od 1.7. do 9.7. se v Karlových Varech uskuteční nejvýznamnější filmový festival kategorie A ve střední a východní Evropě. Festival představí 178 celovečerních filmů, převážná většina z nich bude mít… (více)

Reklama

Reklama